Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(Malena @ 2009 04 15, 15:50)

Akropolio Kristianoj ju pilna. Ivairiu spalvu ir kolekciju

smile.gif visiskai pritariu F_A - Guerlain blizgiai toks geris, kad ner ir tos juosteles

jos nebuvimas - vienas svarbiausiu man patinkancio blizgio pozymiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(-Diamond- @ 2009 04 14, 20:30)
Įdomu būtų sužinoti, nuo kokių blizgių jums neatsiranda lūpų šonuose ta juostelė? smile.gif Nes man tai beveik nuo visų atsiranda...

neatsiranda nuo bobbi brown ir guerlain blizgesiu - bent jau man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 04 15, 16:55)
AS tai uzsisakiau is USA ta zalia, nes cia ziuriu be prosvaisciu darosi ji gauti doh.gif  lotuliukas.gif ***** siuo metu keturiu blizgiu laukiu doh.gif kada reikes visus sutept, nes dar namie kiek turiu doh.gif

Gali i isparduotuve nereikalingus patalpinti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-Diamond- @ 2009 04 14, 19:30)
Įdomu būtų sužinoti, nuo kokių blizgių jums neatsiranda lūpų šonuose ta juostelė? smile.gif Nes man tai beveik nuo visų atsiranda...

Man neatsiranda nuo Guelaino, Chanelio, YSL, HR blizgiu. Kiek pamenu, nuo kitu irgi niekada nepastebejau jokiu baltu juosteliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 04 15, 15:38)
as vakar norejau ji pirkti, bet Vilniuje Akropilio Kristianoje jo nebuvo sad.gif gal kas matete kur ju yra ?  sad.gif

tai zinok as paskutini ir nupirkau blush2.gif teko palaukt kol surado ir ta paskutini biggrin.gif 4u.gif girdejau kad nebebus nei melynu nei zaliu...taip norejau melyna isbandyt verysad.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sima77 @ 2009 04 15, 17:55)
AS tai uzsisakiau is USA ta zalia, nes cia ziuriu be prosvaisciu darosi ji gauti doh.gif  lotuliukas.gif ***** siuo metu keturiu blizgiu laukiu doh.gif kada reikes visus sutept, nes dar namie kiek turiu doh.gif

ak tos moterys biggrin.gif pasakytu vyrai, nuolat ka nors prisiperkantys masinoms lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 04 15, 16:55)

reikes ir man uzsisakyt g.gif o tu is braskiu uzsisakei ?
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 04 15, 23:16)
reikes ir man  uzsisakyt  g.gif  o tu is braskiu uzsisakei ?

Manau ne is braskiu uzsisake, nes braskes Hong Kong'as....

As tai uzsigrauzt baigiu save siandien - pasidariau per savaitgali kelis uzsakymus Sephoros ir siandien gaunu zinute is ju, kad ateinancia savaite 15% nuolaida viskam doh.gif Tai jauciu situos teks grazint ir is naujo pirktis - visgi daug susitaupo.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2009 04 15, 22:09)
Gali i isparduotuve nereikalingus patalpinti lotuliukas.gif
Papildyta:
Man neatsiranda nuo Guelaino, Chanelio, YSL, HR blizgiu. Kiek pamenu, nuo kitu irgi niekada nepastebejau jokiu baltu juosteliu blush2.gif

tai kad visu reikia ph34r.gif lotuliukas.gif
kazkaip ir man neatsiranda jokiu juosteliu g.gif gal cia ne nuo blizgio priklauso o nuo seiliu gaminimosi ar dar ko, net nezinau kaip paaiskint. Nes pvz esu macius vyru, kuriems be jokiu blizgiu lotuliukas.gif ta balta juosta atsiranda (fui lotuliukas.gif doh.gif )
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 04 15, 23:09)

ak tos moterys  biggrin.gif pasakytu vyrai, nuolat ka nors prisiperkantys masinoms  lotuliukas.gif

va va biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jorky @ 2009 04 15, 23:16)
reikes ir man  uzsisakyt  g.gif  o tu is braskiu uzsisakei ?

dabar www.saks.com 15 proc visai kosmetikai, ir nemokamas shipingas nuo 200dol, issiunciau uzsakyma Rudaplaukei, bet dar nesusirinko 200baksu nemokamam shipingui, taip kad junkis Jorky drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 16 balandžio 2009 - 08:52
kokį galėtumėte patarti MĖLYNĄJĮ lūpų blizgį? Kokios nuomonės apie estee lauder? g.gif

ziuriu, cia pilna diskutuota apie melynuosius doh.gif na bet visgi parasyklit geriausia savo atradima ir nuomone, jei bandet apie estee lauder
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 16 balandžio 2009 - 15:24
QUOTE(kavamale @ 2009 04 16, 16:20)
Kokios nuomonės apie estee lauder?  g.gif

Turejau Estee Lauder melynaji, nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
sima77 tai priimk mane i tapati uzsakyma,noreciau blizgeliuko lancomes-juicy tubes jelly raspberry ice blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 04 16, 17:49)
Turejau Estee Lauder melynaji, nepatiko  schmoll.gif

O kuo nepatiko? As naudoju ta kur su teptuku (ne tutelej), tai man fainas ir, svarbiausia, nedziovina lupu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutele @ 2009 04 16, 17:47)
O kuo nepatiko? As naudoju ta kur su teptuku (ne tutelej), tai man fainas ir, svarbiausia, nedziovina lupu mirksiukas.gif

Ant mano lupu matesi melsvas atspalvis doh.gif
Atsakyti