Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

as isigyjau jucy tubes melynaji, ziuresim kas gausit..
gal kas bandet?( apart Donatutes) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 11, 21:16)
gal kas bandet?( apart Donatutes)  biggrin.gif

o kaip jis atrodo, pirma kart apie toki girdziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 04 11, 22:02)
o kaip jis atrodo, pirma kart apie toki girdziu blush2.gif

blink.gif na taip atrodo blizgis
Atsakyti
Neseniai isigijau collistar 'extra gloss', splava-rosa latte ax.gif labai patenkinta esu, toks malonus ant lupu ir taip skaniai saldziai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 11, 20:16)
gal kas bandet?( apart Donatutes)  biggrin.gif

Juicy melynaji bandziau parduotuveje, bet man labiau guerlain melynas patiko
Atsakyti
QUOTE(uckuduke @ 2009 04 12, 23:33)
Neseniai isigijau collistar 'extra gloss', splava-rosa latte ax.gif labai patenkinta esu, toks malonus ant lupu ir taip skaniai saldziai kvepia wub.gif

O dienos begyje lupu sonuose nesusistovi balksva juostele?
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 04 13, 14:13)
O dienos begyje lupu sonuose nesusistovi balksva juostele?

nepastebejau unsure.gif bet neissilaiko jis man ant lupu labai ilgai, vis pakartotinai pasidazyt reik.
Atsakyti
QUOTE(uckuduke @ 2009 04 13, 20:14)
nepastebejau unsure.gif bet neissilaiko jis man ant lupu labai ilgai, vis pakartotinai pasidazyt reik.

Turejau viena blizgi is Collistar - tai nelaike visai, bet spalva grazute buvo wub.gif
Atsakyti
As turejau melynaji blizgi is Lankome, nepatiko, nepabalino visai lupu, atrode kaip paprastas bespalvis blizgis. Pardaviau isparduotuveje.Dabar labai patinka YSL 3numeriukas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 11, 21:00)
Manau dar ir nuo blizgio priklauso - va pvz Estee Lauder man visiskai nieko nedare (turejau ir kubelyje, ir tuteleje), o turiu toki uz 1$ nusipirkus, tai pablyskina lupytes (jis visai be blizguciu, toks kaip vazelinas ir kvapas malonus, zymiai labiau patiko nei EL). O dabar laukiu Guerlain 'terracota' melynojo, tai ziuresiu kas gausis.
Grazu, bet ant manes tokio efekto nebuvo - man tik blizguciai matesi, o pats blizgis nenusviesino lupu.  ax.gif

as ir to paties melyno laukiu biggrin.gif
nu tada be rysio jei nesviesino paciu lupu unsure.gif
Atsakyti
as uzsisakiau avono lupu blizgi brilliant shine, galiu pasakyt, kad jis ilgai laikos bent jau man, didele pakuote (15ml) jo reikia labai nedaug, nes turi melynu sviesa atspindinciu daleliu smile.gif tai tiek apie mano nauja pirkini
Atsakyti
Kristej neradau Dior Kiss lupu blizgiu,ar jie issimti is apyvartos? unsure.gif
Atsakyti