Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(sima77 @ 2009 04 07, 16:01)
as ne pucci, o teracotta melyna uzsisakiau, bet yra jis ir Kristej, tik uzsisakius pigiau, o pucci knisau vakar visa interneta, neradau verysad.gif kur radau, tai "out of stock"

aha as ir neradau, bet man pucci grazesnis atspalvis..o kristej isvis nieko panasaus is melynu nemaciau, cia KLP unsure.gif
Atsakyti
sima77 parasyk atsiliepimus kai isbandysi blizgesi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 04 07, 16:28)
sima77  parasyk atsiliepimus kai isbandysi blizgesi  bigsmile.gif

aha butinai drinks_cheers.gif
Spicai jo jo musu KLP Kriste isvis suvargus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 04 07, 15:01)
as ne pucci, o teracotta melyna uzsisakiau, bet yra jis ir Kristej, tik uzsisakius pigiau, o pucci knisau vakar visa interneta, neradau verysad.gif kur radau, tai "out of stock"

o kur ir uz kiek uzsisakei Teraccotta? ax.gif Gal ir man reiks rinktis mazesne blogybe,nes Pucci tai jau be vilties gaut doh.gif o gal tau netiks kai atsisiusi-perpirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Guerlain Terracotta yra braškėse
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 04 08, 11:23)
o kur ir uz kiek uzsisakei Teraccotta? ax.gif Gal ir man reiks rinktis mazesne blogybe,nes Pucci tai jau be vilties gaut doh.gif o gal tau netiks kai atsisiusi-perpirksiu mirksiukas.gif

pirkau is braskiu, tai su 10 proc nuolaida kazkur 69lt turetu gautis rolleyes.gif ok jei ka perparduosiu, labai idomu kaip jis atrodys bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, as čia aš nemoku ieškoti, ar iš tiesų nėra atskiros temos apie lūpdažius? g.gif Labai reikalingi jūsų patarimai ir konsultacijos renkantis itin gerai drėkinančius lūpų dažus (mano paieškos tęsiasi jau keletą metų, niekaip neatrandu tokio lūpdažio, kuris nesušoktu gumuliukais ir nesausintų lūpų unsure.gif ). Lauksiu rekomendacijų 4u.gif

Papildyta:
Jei yra bandžiusių VERSACE Hydrating Lipstick, labai domintų atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 04 08, 18:58)
pirkau is braskiu, tai su 10 proc nuolaida kazkur 69lt turetu gautis rolleyes.gif ok jei ka perparduosiu, labai idomu kaip jis atrodys bigsmile.gif

ups kaip pabrange g.gif
Vasara su Tiffany pagalba uz 40lt parsiunte.Gal tada tiek to,bus gerai ir pigesni variantai,nors jis man tai laaabai patinka,reiks pasitaupyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Ka tik nusipirkau zalia blizgi is Guerlain 09 pavasario kolekcijos bigsmile.gif labai neblogai nugesina raudoni, su smulkuciais zalsvais zeruciais... pirma mintis storiau uzsitepus buvo "siaubas, zalios lupos" blink.gif lotuliukas.gif bet spalvai pasiskirscius rezultatas labai grazus - labai graziai isgauna nude lupu efekta thumbup.gif
user posted image
Siulau pasibandyti ieskancioms turkio spalvos blizgiu - rezultatas panasus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 04 09, 13:07)
Ka tik nusipirkau zalia blizgi is Guerlain 09 pavasario kolekcijos bigsmile.gif labai neblogai nugesina raudoni, su smulkuciais zalsvais zeruciais... pirma mintis storiau uzsitepus buvo "siaubas, zalios lupos" blink.gif  lotuliukas.gif bet spalvai pasiskirscius rezultatas labai grazus - labai graziai isgauna nude lupu efekta thumbup.gif
user posted image
Siulau pasibandyti ieskancioms turkio spalvos blizgiu - rezultatas panasus mirksiukas.gif

O jūsų pačios labai ryškios raudonos lupos? Nes mano labai ryškios raudonos tai galvoju ar nuims ta raudonį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 04 09, 12:07)
O jūsų pačios labai ryškios raudonos lupos? Nes mano labai ryškios raudonos tai galvoju ar nuims ta raudonį      g.gif

Vidutinisko ryskumo wink.gif jei labai ryskios, tai zinoma nenuims, bet kazkiek prigesins mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandziau ir as ta zalia,graziai atrodo ant lupu,nors irgi bijojau uzsitept biggrin.gif , bet man graziausiai oranzinis ziurejosi ax.gif
Atsakyti