Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(F_A @ 2009 04 03, 21:18)
Guerlain Terracota melynas:
user posted image

Guerlain Emilio Pucci melynas:
user posted image

gal galėtumėte parašyt kiek šie stebuklai kainavo? blush2.gif

o iš Jorky norėčiau sužinoti kiek kainavo KristiAnoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 04 03, 21:18)

Guerlain Emilio Pucci melynas:
user posted image

noriu tokio blizgio bigsmile.gif gal kas paiulysite?
Atsakyti
QUOTE(mziukas @ 2009 04 06, 14:30)
noriu tokio blizgio bigsmile.gif  gal kas paiulysite?

cia visos jo norim biggrin.gif bet ne taip legva gauti , as bent jau isvis is melynuju nieko nemaciau kristianose klp..nebent kas padetu uzsisakyt per kur nors, bet is tikruju mano isgirtas Shiseido labai panasiai atrodo ir jo yra visur pirkti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 04 05, 21:50)
as irgi noriu to guerlain blizgio melyno  biggrin.gif  Bandziau Kristej terracota, labai fainas  thumbup.gif  o kur ta Emilio Pucci uzsakyt galima  ?

isknisau vakar visa interneta, kur radau, tai "out of stock" doh.gif uzsisakiau terracota melyna thumbup.gif vsio xleb biggrin.gif su laiku gal ir pucci is kur iskasiu, bet kad jis 2007 buvo isleistas, tai vis maziau sansu kad kur bus uzsilikes pardavime verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 04 06, 17:58)
isknisau vakar visa interneta, kur radau, tai "out of stock" doh.gif uzsisakiau terracota melyna thumbup.gif vsio xleb biggrin.gif su laiku gal ir pucci is kur iskasiu, bet kad jis 2007 buvo isleistas, tai vis maziau sansu kad kur bus uzsilikes pardavime verysad.gif

O tu esi anksciau bandzius melyna blizgi? rolleyes.gif Klausiu, nes ne visom vienodai tinka ir patinka. Vienom per daug nusviesina lupas ir atrodo prie sviesios odos "zombiskai", kitom isvis rodos jokio efekto nesuteikia. Na, tikiuos, kad tau tiks ir patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 04 06, 19:28)
O tu esi anksciau bandzius melyna blizgi? rolleyes.gif Klausiu, nes ne visom vienodai tinka ir patinka. Vienom per daug nusviesina lupas ir atrodo prie sviesios odos "zombiskai", kitom  isvis rodos jokio efekto nesuteikia. Na, tikiuos, kad tau  tiks ir patiks 4u.gif

nea nesu meginusi, nes zinau kad tiks, mano visi blizgesiukai labai panasaus atspalvio kaip kad ant tavo lupyciu tie melyni atrode, dar kazkur maciau fotkes su tuo melynu smile.gif mano oda ruda, megstu ryskiau akytes pasidazyt, tai man tokie blizgiai wub.gif
as isvis nezinojau kad tokiu blizgiu yra, ansciau esu turejus ne melyna bet violetini versace lights on lips(irgi grazu atspalvi lupos igaudavo), tai man labai tiko, sitas manau turetu dar labiau tikt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 06 balandžio 2009 - 18:42
ziurekit pucciar is cia imanoma uzsisakyt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 07, 12:52)
ziurekit pucciar is cia imanoma uzsisakyt  blink.gif

ji visad ismeta ivedus google, cia aukcionas jau pasibaiges, ir tas blizgis senai jau parduotas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 04 06, 18:28)
O tu esi anksciau bandzius melyna blizgi? rolleyes.gif Klausiu, nes ne visom vienodai tinka ir patinka. Vienom per daug nusviesina lupas ir atrodo prie sviesios odos "zombiskai", kitom  isvis rodos jokio efekto nesuteikia. Na, tikiuos, kad tau  tiks ir patiks 4u.gif

drinks_cheers.gif
Tikrai siulyciau besidomincioms uzsukti i Kristute pasibandyt, Pucci ten nebus, bet yra bent keliu gamintoju melyni/turkio sp. blizgiai... Pries metus cia SM buvo pirkimo bumas, visos uzsinorejo Guerlain Terracotta melynojo, o paskui ju buvo pilna isparduotuve doh.gif vienoms nepatiko, kitoms netiko, kitos is vis pirko tik del to, kad visoms reikia... biggrin.gif
Beje, tos, kurios megsta salto/rozinio atspalvio blizgius gali rinktis Terracotta melyna (jis pats bespalvis, tik su melynais blizgiukais) ar kt. grynai melsvo atspalvio, o megstancios siltesnius tonus, nude efekta - turkio spalvos ir zalius blizgius, jie suteikia rusva atspalvi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 04 07, 14:40)
drinks_cheers.gif
Tikrai siulyciau besidomincioms uzsukti i Kristute pasibandyt, Pucci ten nebus, bet yra bent keliu gamintoju melyni/turkio sp. blizgiai... Pries metus cia SM buvo pirkimo bumas, visos uzsinorejo Guerlain Terracotta melynojo, o paskui ju buvo pilna isparduotuve doh.gif vienoms nepatiko, kitoms netiko, kitos is vis pirko tik del to, kad visoms reikia... biggrin.gif
Beje, tos, kurios megsta salto/rozinio atspalvio blizgius gali rinktis Terracotta melyna (jis pats bespalvis, tik su melynais blizgiukais) ar kt. grynai melsvo atspalvio, o megstancios siltesnius tonus, nude efekta - turkio spalvos ir zalius blizgius, jie suteikia rusva atspalvi mirksiukas.gif

Va todel ir zinau kad man tiks drinks_cheers.gif (ziuresiu ar neprisisnekejau doh.gif lotuliukas.gif)
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 04 07, 15:17)
Va todel ir zinau kad man tiks drinks_cheers.gif (ziuresiu ar neprisisnekejau doh.gif  lotuliukas.gif)

o tai jau radai kur uzsisakyt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 07, 15:56)
o tai jau radai kur uzsisakyt? bigsmile.gif

as ne pucci, o teracotta melyna uzsisakiau, bet yra jis ir Kristej, tik uzsisakius pigiau, o pucci knisau vakar visa interneta, neradau verysad.gif kur radau, tai "out of stock"
Atsakyti