Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(F_A @ 2009 04 03, 21:18)
Guerlain Terracota melynas:
user posted image

Guerlain Emilio Pucci melynas:
user posted image

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
o uzsieni buna kosmetikos ispardavimai? Noriu kai ka is Dior kometikos ir galvoju ar palaukti ar nera prasmes. g.gif
Esu dabar Sveicarijoje
Atsakyti
Man isvis i tokia temas negalima list doh.gif tik ilendu iskart uzsisakau koki isgirta blizgi doh.gif uzvakar kazkoki dior pagriebiau mano sodos spalvos, dabar FA isreklamuota guerlaino doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2009 04 05, 16:15)
o uzsieni buna kosmetikos ispardavimai? Noriu kai ka is Dior kometikos ir galvoju ar palaukti ar nera prasmes. g.gif
Esu dabar Sveicarijoje

Buna, bet retai - jei pvz nauju kolekciju ar eiliniu gaminiu, tai nelabai bus. Dazniausiai ispardavimai (su gerom nuolaidom) buna is prekybos isimamoms firmoms ar produktams arba nedidele nuolaida senesniu kolekciju prekems (bet tas ne visada taikoma).
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 04 05, 14:18)
Va toks http://www.carefair....ena_LipBalm.jpg
Jo jau bandziau.. taip idomiai..pirma kart kaip uzsitepiau, pradejo lyg dilgciot, poto nusilupo odeles, arba gal taip sutapo..nors ten raso kad tipo kazkoks kaip sveitiklis biski  smile.gif seip sunkiai tepas labai, spalvos nera..as pirkau rinkinyje tokiam, tai dar drekinantis toks kartu yra  smile.gif Lietuvoj kiek zinau nera jo.. ir dar toki gavau, bet laaaabai nusivyliau..  verysad.gif http://pics.drugstor.../150439/200.jpg
Struktura labai prasta pacio blizgesio, negraziai dengia, kvapo daug skanesnio tikejaus.. kaip eilinis vazelinas atrodo.. doh.gif  verysad.gif

smile.gif niu aisku aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 04 05, 16:42)
Man isvis i tokia temas negalima list doh.gif tik ilendu iskart uzsisakau koki isgirta blizgi doh.gif uzvakar kazkoki dior pagriebiau mano sodos spalvos, dabar FA isreklamuota guerlaino doh.gif  lotuliukas.gif

as irgi noriu to guerlain blizgio melyno biggrin.gif Bandziau Kristej terracota, labai fainas thumbup.gif o kur ta Emilio Pucci uzsakyt galima ?
Atsakyti
As nuejau siandien i Akropolio Kristiana,sakau duokit man melyna lupu blizgi pabandyt,tai ispute akis konsultante ir sako ,o tokiu buna blink.gif ? Sakau buna,Guerlaino turi but... Pavepsojo ir sako ,ne nebuvo ir nebuna doh.gif .... Tada dar su pudra prigrybavo man juodai,zodziu,ner teisybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 05, 22:06)
As nuejau siandien i Akropolio Kristiana,sakau duokit man melyna lupu blizgi pabandyt,tai ispute akis konsultante ir  sako ,o tokiu buna  blink.gif ? Sakau buna,Guerlaino turi but... Pavepsojo ir sako ,ne nebuvo ir nebuna doh.gif .... Tada dar su pudra prigrybavo man juodai,zodziu,ner teisybes  biggrin.gif

as tai pati nueinu prie stendo.... ax.gif tik mane nervuoja, kai vistiek ateina konsultante ir stovi uz nugaros schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 04 05, 22:30)
as tai pati nueinu prie stendo.... ax.gif tik mane nervuoja, kai vistiek ateina konsultante ir stovi uz nugaros schmoll.gif

Aha doh.gif ,ir dar tokios nemalonios,kiek uztaikau ,bent jau Akropoly,ten dazniausiai lankausi.... Douglase man labiau aptarnavimas patinka,pudros i meginukus visada noriai pripila, malonios,sypsosi bent jau,net jei nieko neismano biggrin.gif ... O Kristej prie stendo man paciai niekada nepavyksta nueit, tik zingsni zengi,jau prisistato konsultante,pamirstu ir ko norejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Via @@@: 05 balandžio 2009 - 21:45
Oi F_A, prireike ir man melynojo blizgio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 05, 22:42)
Aha  doh.gif ,ir dar tokios nemalonios,kiek uztaikau ,bent jau Akropoly,ten dazniausiai lankausi....  Douglase man labiau aptarnavimas patinka,pudros i meginukus visada noriai pripila, malonios,sypsosi bent jau,net jei nieko neismano  biggrin.gif ... O Kristej prie stendo man paciai niekada nepavyksta nueit, tik zingsni zengi,jau prisistato konsultante,pamirstu ir ko norejau  biggrin.gif

tiksliai drinks_cheers.gif arba vienai moterai pasakai "aciu nereikia", prie kit stendo jau kita prisistato doh.gif na bet toks ju darbas rolleyes.gif mane taip pat labai domina sis melynasis wub.gif vaziuosiu as ryt turbut jo medziot... blush2.gif atraportuosiu bigsmile.gif
Atsakyti
O gal kas esat turejusios siu sesuciu blizgesiukus? bigsmile.gif

Mary Kate and Ashley by Mary Kate and Ashley
Metallic Lips Chrome Lip Color Brilliant

user posted image
Atsakyti