Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(F_A @ 2009 04 03, 21:18)
Guerlain Terracota melynas:
user posted image

Guerlain Emilio Pucci melynas:
user posted image

sunkus isivaizduot kaip toks melynas blizgis padaro kremines lupytes? bigsmile.gif
o tai ju net kristianose nebuna? g.gif kokios kainos? as apie emilio pucci..
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 04 03, 20:52)
FA, Vichy - ploja.gif  Cia ne blizgiai,  o lupos grazios  wub.gif

DEkui ESLAUDA, bet blizgiai vistiek grazumo prideda biggrin.gif

QUOTE(egluziukas @ 2009 04 03, 21:08)
F_A man ir teracota ant tavo lupu labai graziai atrodo, man taip nesigaudavo, todel pardaviau savaji, o va pucci man labai patinka, zodziu saunus abu blizgesiukai, labai grazu vasarai drinks_cheers.gif

Man irgi sitie abu fainiausi is visu melynu blizgiu, kuriuos esu turejus drinks_cheers.gif O kaip Terracota ant taves gaudavos?

QUOTE(Spicas @ 2009 04 03, 21:43)
sunkus isivaizduot kaip toks melynas blizgis padaro kremines lupytes?  bigsmile.gif
o tai ju net kristianose nebuna? g.gif kokios kainos? as apie emilio pucci..

Emilio Pucci buvo limituoto Guerlain leidimo, Lietuvos parduotuvese nerasi. O siaip tai pasibandyk Kristianose kitus melynus, kad ir Terracota. Ant skirtingu lupu melynas skirtinga atspalvi suteikia, gali buti kad tau nepatiks isvis rolleyes.gif Taip pat jie skirtingai atrodo dienos ir dirbtinej sviesoj. Reik megint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 04 03, 18:44)
O as siandiena pagaliau gavau savo prekes.. doh.gif  4u.gif Neutrogenos rinkinukas toks, 2 balzamai, vienas ju nuima odyte kazkaip nuo lupu, o kitas drekina.. ir Loreal blizgesys  wub.gif  thumbup.gif

Amber,o gal kokia fotke gali imesti is tos neutrogenos,man labai aktualu,nes lupos amzinai lupas ax.gif ir ar yra Lietuvoj to blizgalo?ir dar,ar bandei jau ji?kaip poveikis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kyska513: 04 balandžio 2009 - 09:37
Man irgi sitie abu fainiausi is visu melynu blizgiu, kuriuos esu turejus O kaip Terracota ant taves gaudavos?

Ant manes ne taip graziai ir as jo kvapo nepakesdavau, manau kvapas buvo pagrindinis sio blizgio trukumas, nes as kazkaip pirma pucci buvau pirkus ir nepatikesit kristianoje netgi buvo, bet prigriebiau paskutini, po to kai baigiau pasiskaitinejus cia diskusijas susigundziau teracota, bet kai atejo tai labai jo kvapu as nusivyliau doh.gif
zadejau ir savo lupas su pucci idet, bet vyras nenufotkina manes, sako visai tau galvoj negerai tokiom nesamonem uziimti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluziukas: 04 balandžio 2009 - 10:34
O gal atsirastu kokia panele galinti ju is kur nors uzsakyt(cia as apie Emilio Pucci melynaji)juk tiek daug norinciu atsirastu.. ax.gif
Mane asmeniskai tai ir Guerlaino nauja kolekcija labai domina,zalias -oranzinis thumbup.gif
Teraccota man irgi visai patinka,ir prie kvapo pripratau,o vasara tai ir tas vesinimas vesai nieko,bet jau baigineju..
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 04 04, 13:39)
O gal atsirastu kokia panele galinti ju is kur nors uzsakyt(cia as apie Emilio Pucci melynaji)juk tiek daug norinciu atsirastu.. ax.gif
Mane asmeniskai tai ir Guerlaino nauja kolekcija labai domina,zalias -oranzinis thumbup.gif
Teraccota man irgi visai patinka,ir prie kvapo pripratau,o vasara tai ir tas vesinimas vesai  nieko,bet jau baigineju..

Tikrai butu šaunu jei kokia mamyte mums užsakyti kalėtu, tuos išgirtus Emilio Pucci blush2.gif
Atsakyti
kiek as ju ziurejau nelb kur yra uzsakyt g.gif
Atsakyti
sveikos,

o kaip tas melynas blizgis emilio pucci vadinasi? Sparkling sea, Nr 3 gal?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valkyrie: 04 balandžio 2009 - 14:13
F_A,o kokios tavo lupos spalvos,kad melynas blizgis taip graziai atrodo?

maniskes naturaliai blyskios,idomu kaip tas melynas blizgis man
atrodytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkyrie @ 2009 04 04, 15:12)
sveikos,

o kaip tas melynas blizgis emilio pucci vadinasi? Sparkling sea, Nr 3 gal?

Taip 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Donatute @ 2009 04 04, 13:09)
Tikrai butu šaunu jei kokia mamyte mums užsakyti kalėtu, tuos išgirtus Emilio Pucci    blush2.gif

niu pabandysiu as uzklausti savo ta drauge per kuria kazkada uzsakinejau, jei sutiks galesiu duoti jos kontaktus, galesite susitarti, beje as uz ji per tapininke plojau 95Lt doh.gif
Atsakyti
bet kazkaip nepabandzius ant lupu rizikuot moket 95 lt o jei negraziai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 04 04, 10:37)
Amber,o gal kokia fotke gali imesti is tos neutrogenos,man labai aktualu,nes lupos amzinai lupas ax.gif ir ar yra Lietuvoj to blizgalo?ir dar,ar bandei jau ji?kaip poveikis?

Va toks http://www.carefair....ena_LipBalm.jpg
Jo jau bandziau.. taip idomiai..pirma kart kaip uzsitepiau, pradejo lyg dilgciot, poto nusilupo odeles, arba gal taip sutapo..nors ten raso kad tipo kazkoks kaip sveitiklis biski smile.gif seip sunkiai tepas labai, spalvos nera..as pirkau rinkinyje tokiam, tai dar drekinantis toks kartu yra smile.gif Lietuvoj kiek zinau nera jo.. ir dar toki gavau, bet laaaabai nusivyliau.. verysad.gif http://pics.drugstor.../150439/200.jpg
Struktura labai prasta pacio blizgesio, negraziai dengia, kvapo daug skanesnio tikejaus.. kaip eilinis vazelinas atrodo.. doh.gif verysad.gif
Atsakyti