Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(ViShy @ 2009 04 01, 18:37)
Na aisku  ax.gif man perlamutriniai nelabai prie sirdies  blush2.gif

drinks_cheers.gif man irgi nepatinka,asociacijos su tarybiniais laikais kazkodel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 04 01, 16:23)
Naujasis mano Lancome Juicy Tubes  Jelly - Raspberry ice  bigsmile.gif labai malonus ant lupu su lengvu saldymo pojuciu, spalvyte svelni, beveik perregima su daug smulkuciu auskiniu zeryciu  ax.gif
user posted image

pamaciusi ir as uzsinorejau tokio blizgesio wub.gif jauciu, kad bus netolimos ateities pirkinys blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 01 balandžio 2009 - 18:12
QUOTE(evelinute999 @ 2009 04 01, 19:09)
pamaciusi ir as uzsinorejau tokio blizgesio wub.gif jauciu, kad bus netolimos ateities pirkinys blush2.gif

As irgi braskes patikrinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 04 01, 16:31)
Labai grazios ir lupos ir dantukai  thumbup.gif  wub.gif

cia aisku ne i tema, bet manau daug kam kilo klausimas, ar dantukus esi pabalinus biski? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 01, 19:31)
cia aisku ne i tema, bet manau daug kam kilo klausimas, ar dantukus esi pabalinus biski? rolleyes.gif

Taip, esu balinusis su Crest Whitestrips juostelemis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(evelinute999 @ 2009 04 01, 19:09)

Dabar sitas tapo mano megstamiausias is visu turimu Juicy Tubes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ella* @ 2009 04 01, 18:22)
user posted image
stai ir mano lupytes, o blizgesys tai Maybelline Watershine Gloss wub.gif  nors ir nedaug jo bet man labai patinka ax.gif
user posted image
o stai ir blizgiukai tie, mano spalvyte paskutine wub.gif

Eik tu sau geras..as toki pati turiu, bet ant taves daaaaaaug graziau atrodo.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 04 01, 19:47)
Dabar sitas tapo mano megstamiausias is visu turimu Juicy Tubes  bigsmile.gif

O kur pirkai?Gal braskese buna?
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 04 01, 19:47)
Taip, esu balinusis su Crest Whitestrips juostelemis  thumbup.gif

poster_offtopic.gif dabar mane sudomino tos juosteles biggrin.gif kur pirkai? poveikis tikrai matosi, nebent tavo dantukai nuo prigimties tokie balti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 01 balandžio 2009 - 19:42
QUOTE(ViShy @ 2009 04 01, 20:47)
Taip, esu balinusis su Crest Whitestrips juostelemis  thumbup.gif
Papildyta:
Dabar sitas tapo mano megstamiausias is visu turimu Juicy Tubes  bigsmile.gif

Man atrodo, kad kažkur namie ir aš tokias juosteles turiu g.gif O kaip jomis reikia naudotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 04 01, 20:42)
poster_offtopic.gif dabar mane sudomino tos juosteles biggrin.gif kur pirkai? poveikis tikrai matosi, nebent tavo dantukai nuo prigimties tokie balti  rolleyes.gif

Parsisiunciau is JAV, poveikis tikrai yra! smile.gif Na as nerukau, negeriu raudono vyno ir kitu gerimu kurie turi itakos dantu baltumui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 01 balandžio 2009 - 19:46
as tai nusipirkau essence blizgesiuka is "jelly babe" serijos..na man labai patinka nes neriebus,riebus man nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 04 01, 21:46)
Parsisiunciau is JAV, poveikis tikrai yra! smile.gif Na as nerukau, negeriu raudono  vyno ir kitu gerimu kurie turi itakos dantu baltumui  smile.gif

O kaip tomis juostelėmis reikia naudotis blush2.gif
Atsakyti