Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(Mertise @ 2009 03 31, 13:18)
Bet pries situos turejau loreal glam shine ir jis man ko gero geriausias thumbup.gif  spalvyte , kaip blizga,tekstura thumbup.gif  wub.gif turbut ji pirksiu ne uz ilgo vel.dar susigundziau melynaji blizgi isigyt,visos cia beveik turi ir man jau reikia biggrin.gif  4u.gif

Man Glam shine patinka, bet nelabai telaiko, tai kažin ar kada bepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2009 03 31, 11:32)
Man Glam shine patinka, bet nelabai telaiko, tai kažin ar kada bepirksiu.

Sutinku,bet turbut visi skistesni blizgesiai neilgai laiko g.gif o tirstesni jauciasi ant lupu.o gal klystu.Man isvis jau del to lupdazio norisi,kad ilgaiu laikytusi,bet pavasariui/vasarai kaip tik blizgesius reik naudot turbut,pas mane viskas atvirksciai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 31 kovo 2009 - 11:46
man tai fainiausias koki esu turejus tai Shiseido make up lip gloss spalva peach melba
va toks
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 03 31, 15:35)
man tai fainiausias koki esu turejus tai Shiseido make up lip gloss spalva peach melba
va toks

Spalva atrodo superine bigsmile.gif kaip jis ant lupu, gerai laikos ?
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 03 31, 15:42)
Spalva atrodo superine  bigsmile.gif kaip jis ant lupu, gerai laikos ?

patykek ant lupyciu kaip atrodo wub.gif laikos gerai ir matina gerai, nesubega, ir tokia ir buna spalvyte -nepermatoma, o jei daugiau uztepi tai isvis thumbup.gif
ant lupyciu kazkas mazdaug taip atrodo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spicas: 31 kovo 2009 - 14:52
QUOTE(Spicas @ 2009 03 31, 15:48)
patykek ant lupyciu kaip atrodo  wub.gif laikos gerai ir matina gerai, nesubega, ir tokia ir buna spalvyte -nepermatoma, o jei daugiau uztepi tai isvis  thumbup.gif

Man labai patiko spalva, kaip tik ieskau kazko tokio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 03 31, 15:49)
Man labai patiko spalva, kaip tik ieskau kazko tokio  bigsmile.gif

as irgi labai ilgai ieskojau kol netycia uzmaciau ir net nesuabejojau iskart griebiau, nors cia pardese jis virs 80lt kainuoja rolleyes.gif bet reiks uzsisakyt is kur nors ax.gif
Atsakyti
patykek ant lupyciu kaip atrodo  wub.gif laikos gerai ir matina gerai, nesubega, ir tokia ir buna spalvyte -nepermatoma, o jei daugiau uztepi tai isvis  thumbup.gif
user posted image

Man irgi labai patiko spalvyte, gal galetum dar trumpam foto imesti ar man i az atsiusti, gal susigundysiu ir as ji nugriebti ax.gif
Atsakyti
jums nerodo foto g.gif
ideduuser posted image
Atsakyti
user posted image

wow kokia spalvyte bigsmile.gif na va dar viena pagunda blush2.gif man ši pavasari kazkokia blizgesiu manija, jau 3 uzsisakiau db dar sita uzkabino spalvyte doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Puiki spalva bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 03 31, 21:40)
jums nerodo foto g.gif
ideduuser posted image

Aciu, kad idejai, puikios lupos, grazi spalva, eisiu realiai ja tepliotis 4u.gif ziuresiu kaip jis ant mano lupu lotuliukas.gif
Atsakyti