Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

As cia aisku visiskai ne i tema, bet labai reikia pagalbos.... Turiu rimta itarima, kad isigyjau pasenusi blizgi, tiesiog yra toks pasenusiai kosmetikai budingas kvapas, net nemoku apibudinti... Todel gal galetumet kuri padeti ir na kaip nors nusakyti Chanel Levres Lumiere Intense blizgiu konsistencija ir kvapa blush2.gif Tiesiog gal kuri turite toki ir galetumete apibudinti...
Atsakyti
QUOTE(Winde @ 2009 03 26, 14:18)
As cia aisku visiskai ne i tema, bet labai reikia pagalbos.... Turiu rimta itarima, kad isigyjau pasenusi blizgi, tiesiog yra toks pasenusiai kosmetikai budingas kvapas, net nemoku apibudinti... Todel gal galetumet kuri padeti ir na kaip nors nusakyti Chanel Levres Lumiere Intense blizgiu konsistencija ir kvapa  blush2.gif Tiesiog gal kuri turite toki ir galetumete apibudinti...

As tik 1 Chanel blizgi esu turejus, bet ir siaip kuriuos uoscius, tai man ju kvapas nera skanus.
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 26, 10:18)
iš tų trijų Lancome man patiko Fraise ir Cerise

O jie nera ryskus ant lupu? Ar su blizguciais? ax.gif
Atsakyti
mano mylimiausi Bobbi Brown blizgesiukai ir Guerlain wub.gif
Atsakyti
Dabartinis mano mylimukas wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 03 26, 18:13)
user posted image

Ir kuo jis toks geras? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkness @ 2009 03 26, 18:14)
Ir kuo jis toks geras? bigsmile.gif

pirkau irgi pagal sm rekomendacijas, tai kaip ir rase pabalina lupas taip fainiai, turi tokiu mikroskopiniu blizguciu, ir plius nerealiai maitina lupas wub.gif visi blizgesiukai vistiek kazkiek pasausina, o sitas ne, gal todel kad jis skaitosi balzamas, o ne blizgesiukas smile.gif nesenai buvau pirkus du YSL, tai dabar jie ilsisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 03 26, 18:26)
pirkau irgi pagal sm rekomendacijas, tai kaip ir rase pabalina lupas taip fainiai, turi tokiu mikroskopiniu blizguciu, ir plius nerealiai maitina lupas wub.gif visi blizgesiukai vistiek kazkiek pasausina, o sitas ne, gal todel kad jis skaitosi balzamas, o ne blizgesiukas smile.gif nesenai buvau pirkus du YSL, tai dabar jie ilsisi biggrin.gif

Sudominot. bigsmile.gif Pati jau senokai braskese buvau ji uzmacius, bet kazkaip nekilo ranka pirkti, bet dabar perskaicius jusu atsiliepima uzsimaniau jo. Teks griebt. bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 03 26, 17:13)
user posted image

o kur pirkai ir kiek mokejai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 03 26, 17:26)

o jus jį tepat šepetėliu? Man tai vien dėl to tokie nepatinka, akd reikia dar šepetuką nešiotis blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 03 26, 15:32)
O jie nera ryskus ant lupu? Ar su blizguciais? ax.gif

neryškūs ir be blizgučių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2009 03 26, 18:36)
o jus jį tepat šepetėliu? Man tai vien dėl to tokie nepatinka, akd reikia dar šepetuką nešiotis  blush2.gif  ax.gif

va va ir man del to nepatinka, as tai tepu su pirstu blush2.gif jei plona sluoksni uztepi tai jis toks vos ne bespalvis, o jei storesni sluoksni tai labai grazi spalvyte thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Darkness @ 2009 03 26, 18:30)
Sudominot. bigsmile.gif Pati jau senokai braskese buvau ji uzmacius, bet kazkaip nekilo ranka pirkti, bet dabar perskaicius jusu atsiliepima uzsimaniau jo. Teks griebt. bigsmile.gif  4u.gif

zinok pamegink, jau dvi mano padruskes uzsikrete juo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pamegino pas mane ir puole uzsakinet is braskiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Seila @ 2009 03 26, 18:31)
o kur pirkai ir kiek mokejai? ax.gif

tik braskese jis yra kiek as ieskojau, 19.50 dolcu kainuoja 4u.gif
Papildyta:
Kvapas tik jo toks ale senovisko is rusu laiku vazelino biggrin.gif bet man visai nieko, nuostalgija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 26 kovo 2009 - 18:46