Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

http://www.stylebake...-pur-black.html
http://www.blog.make...piha-black.html
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2009 03 25, 15:46)
nusipirkai  bigsmile.gif man dar gal fraise iš to rinkinuko visai nieko spalva ax.gif ir man idomu kaip melon ant lupu atrodo ir kas per stebuklinga spalva, kad jos daug kas iesko.

Fraise man atliko,pardavineju,gal nori? bigsmile.gif
Melon ant lupu neryski,svelni spalva,daugiausiai blizga,dregnu lupu efektas,kvepia melionais.

QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 03 25, 16:13)
Klausykit, o tuose rinkinukuose is PE vienodos lancome blizgesiuku spalvos?kazkaip kiek ziurejau tai nemaciau spalvu numeriuku doh.gif

tikrai nevienodos,gaila PE puslapyje nesurasyta kokios spalvos ieina i rinkinukus.O ant rinkinuko sono yra isvardinta kokios spalvos ieina.mano fruity rinkinuke 15,17 ir 22 spalva.
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 03 25, 15:13)
Klausykit, o tuose rinkinukuose is PE vienodos lancome blizgesiuku spalvos?kazkaip kiek ziurejau tai nemaciau spalvu numeriuku doh.gif

As turiu rinkinuka So Famous, tai pas mane nr. 14, 95, 19 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2009 03 25, 17:27)

topsecret.gif biggrin.gif braskese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 03 25, 17:24)

geras rimtai atsirado jau thumbup.gif spėju einu užsisakyti bigsmile.gif
nu čia tai geras, dingo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 25 kovo 2009 - 18:10
As ir braskese nematau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 25, 19:14)
Fraise man atliko,pardavineju,gal nori? bigsmile.gif
Melon ant lupu neryski,svelni spalva,daugiausiai blizga,dregnu lupu efektas,kvepia melionais.
tikrai nevienodos,gaila PE puslapyje nesurasyta kokios spalvos ieina i rinkinukus.O ant rinkinuko sono yra isvardinta kokios spalvos ieina.mano fruity rinkinuke 15,17 ir 22 spalva.

dekui, Malena uz spalvos apibudinima. maciau, kad pardavineji. fraise dar savo turiu, bet manau netrukus parduosi, nes tikrai spalva labai wub.gif ir kaina gera. beto bana uzdejau kosmetikai, optimizuotis man reikia ir dar ismokti protingai pirkti doh.gif smile.gif man asmeniskai labiau patinka nei cerise ax.gif
dar giriu Ramintėlės blizgesius, labai grazios spalvos.
Atsakyti
Aciu ramintele uz info, spejau ir as dar dioro mango soda pagriebti wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2009 03 25, 22:18)
Aciu ramintele uz info, spejau ir as dar  dioro mango soda pagriebti  wub.gif thumbup.gif

o kuom jis ypatingas g.gif gal ir man reik bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2009 03 25, 19:07)
geras rimtai atsirado jau  thumbup.gif spėju einu užsisakyti  bigsmile.gif
nu čia tai geras, dingo  doh.gif

cia ziuriu sis blizgis deficitas sian tik atsirado ryte taip nesitikedama zvilgtelejau ogi ziuriu yra tai ir paciupau, matyt nedauk buvo isgraibste smile.gif
QUOTE(Malena @ 2009 03 25, 19:30)
As ir braskese nematau unsure.gif

as ir ziurejau vakarop jau nebebuvo smile.gif
QUOTE(Lelinka @ 2009 03 25, 20:12)
dar giriu Ramintėlės blizgesius, labai grazios spalvos.

Aciu, na man Chanel tai favoritas, o db isbandysim ir Diora, dar labai susidomejau siuo Mac blizgesiuku user posted image spalvyte wub.gif
QUOTE(werda @ 2009 03 25, 22:18)
Aciu ramintele uz info, spejau ir as dar  dioro mango soda pagriebti  wub.gif thumbup.gif

prasom, gerai kad suspejai, nes ziuriu greit isgaibste ji, idomu kada vel atsiras g.gif
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 03 25, 22:20)
o kuom jis ypatingas g.gif  gal ir man reik bigsmile.gif  doh.gif

na spalvyte man labai patiko, mamytes cia gyre kad skanus bei gerai drekina smile.gif Ech ta SM itaka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 03 25, 22:56)
na spalvyte man labai patiko, mamytes cia gyre kad skanus bei gerai drekina smile.gif  Ech ta SM itaka biggrin.gif

O man jis kaip tik lupytes pasausindavo. g.gif Bet vistiek griebsiu biggrin.gif
Atsakyti
iš tų trijų Lancome man patiko Fraise ir Cerise ,o Melon nieko ypatingo, kaip bespalvis blizgis tiesiog ,o ir kvapas greit išdūksta ax.gif
Atsakyti