http://www.stylebake...-pur-black.html
http://www.blog.make...piha-black.html
QUOTE(Lelinka @ 2009 03 25, 15:46)
nusipirkai man dar gal fraise iš to rinkinuko visai nieko spalva ir man idomu kaip melon ant lupu atrodo ir kas per stebuklinga spalva, kad jos daug kas iesko.
Fraise man atliko,pardavineju,gal nori?
Melon ant lupu neryski,svelni spalva,daugiausiai blizga,dregnu lupu efektas,kvepia melionais.
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 03 25, 16:13)
Klausykit, o tuose rinkinukuose is PE vienodos lancome blizgesiuku spalvos?kazkaip kiek ziurejau tai nemaciau spalvu numeriuku
tikrai nevienodos,gaila PE puslapyje nesurasyta kokios spalvos ieina i rinkinukus.O ant rinkinuko sono yra isvardinta kokios spalvos ieina.mano fruity rinkinuke 15,17 ir 22 spalva.
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 03 25, 15:13)
Klausykit, o tuose rinkinukuose is PE vienodos lancome blizgesiuku spalvos?kazkaip kiek ziurejau tai nemaciau spalvu numeriuku
As turiu rinkinuka So Famous, tai pas mane nr. 14, 95, 19
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 03 25, 17:24)
geras rimtai atsirado jau spėju einu užsisakyti
nu čia tai geras, dingo
QUOTE(Malena @ 2009 03 25, 19:14)
Fraise man atliko,pardavineju,gal nori?
Melon ant lupu neryski,svelni spalva,daugiausiai blizga,dregnu lupu efektas,kvepia melionais.
tikrai nevienodos,gaila PE puslapyje nesurasyta kokios spalvos ieina i rinkinukus.O ant rinkinuko sono yra isvardinta kokios spalvos ieina.mano fruity rinkinuke 15,17 ir 22 spalva.
dekui, Malena uz spalvos apibudinima. maciau, kad pardavineji. fraise dar savo turiu, bet manau netrukus parduosi, nes tikrai spalva labai ir kaina gera. beto bana uzdejau kosmetikai, optimizuotis man reikia ir dar ismokti protingai pirkti man asmeniskai labiau patinka nei cerise
dar giriu Ramintėlės blizgesius, labai grazios spalvos.
QUOTE(werda @ 2009 03 25, 22:18)
Aciu ramintele uz info, spejau ir as dar dioro mango soda pagriebti
o kuom jis ypatingas gal ir man reik
QUOTE(skaistukas @ 2009 03 25, 19:07)
cia ziuriu sis blizgis deficitas sian tik atsirado ryte taip nesitikedama zvilgtelejau ogi ziuriu yra tai ir paciupau, matyt nedauk buvo isgraibste
QUOTE(Malena @ 2009 03 25, 19:30)
As ir braskese nematau
as ir ziurejau vakarop jau nebebuvo
QUOTE(Lelinka @ 2009 03 25, 20:12)
dar giriu Ramintėlės blizgesius, labai grazios spalvos.
Aciu, na man Chanel tai favoritas, o db isbandysim ir Diora, dar labai susidomejau siuo Mac blizgesiuku spalvyte
QUOTE(werda @ 2009 03 25, 22:18)
Aciu ramintele uz info, spejau ir as dar dioro mango soda pagriebti
prasom, gerai kad suspejai, nes ziuriu greit isgaibste ji, idomu kada vel atsiras
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 03 25, 22:20)
o kuom jis ypatingas gal ir man reik
na spalvyte man labai patiko, mamytes cia gyre kad skanus bei gerai drekina Ech ta SM itaka
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 03 25, 22:56)
na spalvyte man labai patiko, mamytes cia gyre kad skanus bei gerai drekina Ech ta SM itaka
O man jis kaip tik lupytes pasausindavo. Bet vistiek griebsiu
iš tų trijų Lancome man patiko Fraise ir Cerise ,o Melon nieko ypatingo, kaip bespalvis blizgis tiesiog ,o ir kvapas greit išdūksta