Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

O koks tavo pasiliktas,kuris??? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 24, 18:48)
O koks tavo pasiliktas,kuris??? blush2.gif  4u.gif

taigi jau rasiau smile.gif

Beje kai pirkau rinkinuka pidieni,tai tik tos rusies keli ir tebuvo like,kitu rinkiniu nebeturi.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 24, 19:08)
taigi jau rasiau smile.gif

Beje kai pirkau rinkinuka pidieni,tai tik tos rusies keli ir tebuvo like,kitu rinkiniu nebeturi.

o užsisakant internetu, tai visi rinkinukai buvo .
Atsakyti
žiuriu visos užsikabliavom ant Lancome bigsmile.gif nes išparduotuvėj dabar tiek siūlo, speju ir aš griepsiu biggrin.gif
Atsakyti
Na pagaliau pavyko ir man nugriebti Dior mango soda blizgesiuka wub.gif db labai lauksiu kol atkeliaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2009 03 25, 12:18)
žiuriu visos užsikabliavom ant Lancome  bigsmile.gif nes išparduotuvėj dabar tiek siūlo, speju ir aš griepsiu  biggrin.gif

Pasiskaičius čia ir aš išparduotuvėj prigriebiau Lancome cerise 15.
Atsakyti
Man pats geriausias blizgis lancome. Jų turiu neviena ir tokio gero dar nei vieno neradau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 23, 15:55)
Ir as issigyjau si rinkinuka blush2.gif Sau pasilieku tik Melon,o 17 Fraise ir 15 Cerise ketinu parduot isparduotuvej.
user posted image
Melon kaip patinka bigsmile.gif

nusipirkai bigsmile.gif man dar gal fraise iš to rinkinuko visai nieko spalva ax.gif ir man idomu kaip melon ant lupu atrodo ir kas per stebuklinga spalva, kad jos daug kas iesko.
Atsakyti
Klausykit, o tuose rinkinukuose is PE vienodos lancome blizgesiuku spalvos?kazkaip kiek ziurejau tai nemaciau spalvu numeriuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 03 25, 11:06)
Na pagaliau pavyko ir man nugriebti Dior mango soda blizgesiuka  wub.gif  db labai lauksiu kol atkeliaus bigsmile.gif

kur? bigsmile.gif
Atsakyti
Kas per čiūdas juodi lupu blizgesiai? blink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 03 25, 16:53)
Kas per čiūdas juodi lupu blizgesiai? blink.gif
user posted image

o jetau unsure.gif
Atsakyti