Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(dilgelyt @ 2009 03 22, 21:34)
jo apie sita kalbejau,sake ji isgraibste iskart ir tikrai vienintelis tik vienas bebuvo....bet tai fuij man perlamutrai slyksu, ir isvis ant lupu blizgesiai man grazu tik skaidrus..gal abseisiu neisbandzius, visgi 100lt ;/

dilgelyt, o ką apie tuos so famous sakė, kad atkalbėjo pirkt? juk jų pirmiausia norėjai unsure.gif
aš irgi svarstau dėl jų blush2.gif tik atsiliepimų nėr
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 03 22, 21:43)
dilgelyt, o ką apie tuos so famous sakė, kad atkalbėjo pirkt? juk jų pirmiausia norėjai unsure.gif
aš irgi svarstau dėl jų blush2.gif  tik atsiliepimų nėr

apie famous nieko nesake...na tik dave i rankas kazkuri numeri paziureti nes turejo nerinkinyje,bet va forumiete atsake i mano klausima ,kad skaidriausias lengviausias rinkinukas butu tas i kuri visai net neziurejau ( nes viena spalva laabaai ryski buvo ) vysninis Fruity licious
Atsakyti
Ir as issigyjau si rinkinuka blush2.gif Sau pasilieku tik Melon,o 17 Fraise ir 15 Cerise ketinu parduot isparduotuvej.
user posted image
Melon kaip patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 23, 14:55)
Ir as issigyjau si rinkinuka blush2.gif Sau pasilieku tik Melon,o 17 Fraise ir 15 Cerise ketinu parduot isparduotuvej.
user posted image

kokia kaina šio rinkinuko jei nepaslaptis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2009 03 23, 16:02)
kokia kaina šio rinkinuko jei nepaslaptis? 4u.gif

99Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 23, 14:55)
user posted image

ir aš tokį pat užsisakiau ,įtaka tsakant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 03 22, 14:59)
o kaip šitie? 4u.gif
user posted image

Man kazkaip vizualiai sitos spalvytes labiausiai patiko. Vakar kaip tik su viena mergaite kalbejom, nusipirkus ji sau sita rinkiny, tai sake spalvos suteikia mazokai, praktiskai bespalviai, tik kad su blizguciais. Gal tas sviesiausias vos vos pasviesina lupas, bet graziai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 24, 12:37)
Man kazkaip vizualiai sitos spalvytes labiausiai patiko. Vakar kaip tik su viena mergaite kalbejom, nusipirkus ji sau sita rinkiny, tai sake spalvos suteikia mazokai, praktiskai bespalviai, tik kad su blizguciais. Gal tas sviesiausias vos vos pasviesina lupas, bet graziai atrodo mirksiukas.gif

skamba neblogai bigsmile.gif
o blizgučiai stambūs ar smulkūs?
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 03 24, 14:02)
skamba neblogai bigsmile.gif
o blizgučiai stambūs ar smulkūs?

Manau butu tau paprasciau nulekt iki artimiausio PE ir apziureti tuos blizgesiukus smile.gif as turiu rinkinuka kur yra nepermatoje dezute sudeti 3 blizgesiukai...tai 2 yra tokie stambesni blizguciai..vienas blizgesiukas kaip vazelinas su blizguciais ant lupu atrodo,o kitos 2spalvytes atrodo ryskios,bet pasitepus ant lupu jos tikrai ne tokios ryskios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kosmeta: 24 kovo 2009 - 14:19
Gaila,kad negalima susikomplektuot paciam,as dar is kito rinkinio noriu spalvytes vienos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 24, 14:45)
Gaila,kad negalima susikomplektuot paciam,as dar is kito rinkinio noriu spalvytes vienos blush2.gif

oij daug tokiu norinciu susikomplektuot..arba norinciu tik vienos spalvytes is rinkinio bigsmile.gif bet deja,yra kaip yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2009 03 24, 15:46)
oij daug tokiu norinciu susikomplektuot..arba norinciu tik vienos spalvytes is rinkinio  bigsmile.gif  bet deja,yra kaip yra  smile.gif

kai kurias spalvas pardavineja atskirai po 49lt,bet deja ner mano norimu.
Atsakyti