Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(Malena @ 2009 03 06, 21:47)
Aisku.Is tavo isvardintu bandziau tik Juicy Tubes,tad nesigincysiu.Vat uz YSL tai Dior tikrai geriau laiko.

Sutinku del YSL drinks_cheers.gif
Atsakyti
Malena, o jame yra matomu blizgiu daleliu, ar labiau vientisas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 06, 20:31)
Na idomiai,o tai kuris tada tau gerai laiko?As sito laikymu nesiskundziu ax.gif

Man jis ziema gerai (salyginai gerai) laiko mirksiukas.gif o vasara tai visiskai ne, taciau nepaisant to Dior Addict Reflect Gloss 577 yra mano vasaros blizgiu favoritas rolleyes.gif
Atsakyti
Ne taip seniai nusipirkau Elizabet Arden lupu blizgesiuka, ir esu labai patenkinta. Labai gerai laiko, spalva grazi ir ant lupu atrodo gerai. wub.gif

Stai manoji spalvyte:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2009 03 05, 20:25)
kokius nr schiseido turi? ar jie nelipnū s labai kaip Lankome juisy tubes  ax.gif
p..s idek nuoroda i sena tema  mirksiukas.gif

turiu 13 ir toki labai sviesu, numeris jau nusitrynes, negaliu paziuret smile.gif nelipnus, labai ilgai isilaiko, per diena uztenka viena karta pasidazyt, ir lupos idealios tampa blush2.gif
Papildyta:
as dar turiu dior 47 numeriuka, paryskina lupas, tik man kvapas nelabai patiko pirma karta doh.gif nes seseliai tai niam niam kaip kvepia dior mano thumbup.gif spalva sita labai tinka tom, kuriu lupos ryskios, tai labai graziai isryskina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 03 06, 22:12)
Malena, o jame yra matomu blizgiu daleliu, ar labiau vientisas? smile.gif

Yra labai labai smulkiu melynu blizguciu,bet reikia issiziuret kad pamatytum.Visiskai be blizguciu as nelabai megstu,man aktualu lupu putlinimas blush2.gif
Atsakyti
Ir as siandiena nusipirkau is Kristelos YSL blizgesiuka, { aciu jai} Na pirmas yspudis, nu graziai ant lupu atrodo,medaus skonio pasirode man. Tik gal taip nepatogu kad tokie kaip zviriukai ant lupu, bet ateiti tikrai dar pirksiu sau.

O Clingue lygtai taip rasos. Nu nezinau buvau pirkusi pries puse metu is Kristianos, uzvakar kazkaip bizykas uzejo pasidazyti juo, kvapas gryn supuvusio kazkokio kiausinio doh.gif , nu ir nebesidaziau, palikau atsukta kelias valandas, nu ir kvapo neliko, kazin jauciu reikia mesti lauk, vistiek sugedo, bet ar pertiek trumpa laika galejo sugesti. verysad.gif Siaip geras toks buvo.

CD Rauge, tie kreminiai siuo metu man vieni is geriausiu, ir einamiausiu, laiko ruper. O Dior Addict trumpiau laiko, bet ant lupu graziai atrodo, paputlina lupas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute 99: 07 kovo 2009 - 21:51
Sian is savo vyro gavau dovanu MAC lupu blizgesiukus, dezuteje 5 vnt:) Negaliu atsidziaugti:) Spalvytes nerealios:)
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 03 08, 16:22)
Sian is savo vyro gavau dovanu MAC lupu blizgesiukus, dezuteje 5 vnt:) Negaliu atsidziaugti:) Spalvytes nerealios:)

idek nuotrauka butinai, jauciu tavo lobis atrodo gundanciai biggrin.gif gal ir susigundysiu pamacius smile.gif o vyras nesake, kokia ju kaina ? blush2.gif
Atsakyti
šiendien išbandžiau šituos DiorKiss Luscious Lip-Plumping Gloss .
Niu kaip patiko wub.gif wub.gif . Labai gerai ir maloniai prisikabino prie lupyčių, skaniai kvepia wub.gif (mango spalvytė). Jau dairausi jį kur nors nusipirkti ax.gif .
user posted image

Siaubas kaškoks dabar manija ant blizgesių. Laukių trijų ir dar noriu užsisakyti biggrin.gif
Papildyta:

ir Lancome Juisy Tubes po ilgo tarpo pabandžiau niu irgi patiko, kurių ankščiau taip nemėgau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 08 kovo 2009 - 16:51
[quote=skaistukas,2009 03 08, 18:50]

Siaubas kaškoks dabar manija ant blizgesių. Laukių trijų ir dar noriu užsisakyti biggrin.gif
Papildyta:

o kokiu lauki? idomu suzinot, nes man irgi kartais uzeina blizgesiu manija, nors as ir siaip nelabai megstu lupdazius, daug lengvia ir patogiau uztept blizgesi, ir lupos tokios geidziamos pasidaro biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(shakezzz @ 2009 03 08, 17:44)

o kokiu lauki? idomu suzinot, nes man irgi kartais uzeina blizgesiu manija, nors as ir siaip nelabai megstu lupdazius, daug lengvia ir patogiau uztept blizgesi, ir lupos tokios geidziamos pasidaro  biggrin.gif

laukiu
šituos iš sm pirkau pabandymui wub.gif ax.gif
guerlain kiss kiss pearl gloss 800
user posted image

Estee Lauder Pure Color Crystal Lipstick Elizabeth Pink 391

user posted image
o šito naujo iš ebay ax.gif
Clinique Superbalm Moisturizing Gloss raspberry, tik mažesnio kiekio
user posted image
Atsakyti