Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(JurgiukasR @ 2009 03 21, 23:09)
Mano dabar megstamiausias blisgezys is La Senzos kolekcijos user posted image Gerai laikosi, malonaus kvapo, graziai blizga wub.gif

O kur pirkai ir kiek kainavo?

QUOTE(werda @ 2009 03 22, 13:50)
Na, spalvos bent dvi man labai patiko. t.y. 15 cerise ir 22 melon. 17 fraise galetu ir nebuti smile.gif .

Kaip vadinasi rinkinukas kur melon yra?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 22, 15:18)
O kur pirkai ir kiek kainavo?
Kaip vadinasi rinkinukas kur melon yra?

rinkinukas fruitylicious
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 03 22, 13:05)
o gal kas noretu parduoti man Juicy melon 22 spalva??? rolleyes.gif  rolleyes.gif
atskirai pagal akcija sitos spalvos nera sad.gif tik rinkinukuose

ziuriu daug norinciu sios spalvytes bigsmile.gif bet ji realiai visai bespalve, be blizgiuku, perlamutro... vietoj vazelino pats tas, bet kad kazkas ypatingo butu, tai nepasakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 03 22, 15:22)
ziuriu daug norinciu sios spalvytes bigsmile.gif  bet ji realiai visai bespalve, be blizgiuku, perlamutro... vietoj vazelino pats tas, bet kad kazkas ypatingo butu, tai nepasakyciau g.gif

na man taip pat pasirode, kad ryskiu atspalviu tikrai nera siuose blizgesiuose, lyginant visus 3, ryskiausia pasirode 17 spalva, o like labai panasus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werda: 22 kovo 2009 - 14:27
QUOTE(werda @ 2009 03 22, 15:21)
rinkinukas fruitylicious

Aciu werda 4u.gif

QUOTE(werda @ 2009 03 22, 15:25)
na man taip pat pasirode, kad ryskiu atspalviu tikrai nera siuose blizgesiuose, lyginant visus 3, ryskiausia pasirode 17 spalva, o like labai panasus.

Turejau nr17,jis suteikia spalva,bet atspalvis netolygiai kazkaip pasiskirstydavo,nelabai patiko,gerai kad miniuka teturejau smile.gif
Atsakyti
As galvoju lancome juicy tubes framboi uzsisakyt ax.gif
gal kas turi ir gali ideti foto,kaip jis atrodo ant lupyciu? mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip šitie? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Ejau pirkti rinkinuko bet neisirinkau tai nepirkau.. doh.gif norejau so famous, nes pasirode svelniausios sviesiausios spalvos,o pardaveja pasake,kad populiariausias ir tik vienas rinkinukas liko tas kur nepermatomoj dezutej...na ne vysninis. As niekad neturejus siu blizgesiu tai neisivazduoju net unsure.gif Kakzoj man visi atrodo jie skaidrus bus ir vos vos matysis ant lupu,ne?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 03 22, 18:24)
Ejau pirkti rinkinuko bet neisirinkau tai nepirkau.. doh.gif  norejau so famous, nes pasirode svelniausios sviesiausios spalvos,o pardaveja pasake,kad populiariausias ir tik vienas rinkinukas liko tas kur nepermatomoj dezutej...na ne vysninis. As niekad neturejus siu blizgesiu tai neisivazduoju net unsure.gif  Kakzoj man visi atrodo jie skaidrus bus ir vos vos matysis ant lupu,ne?

Jie daugiau skaidrus, as turiu ryskoka rozini (o tokiu spalvu net nemegstu), bet ant lupu jis net nesimato, akd spalva - vos vos toki gaivuma duoda ir blizgejima. Taip kad nebijok spalvu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 03 22, 14:22)
ziuriu daug norinciu sios spalvytes bigsmile.gif  bet ji realiai visai bespalve, be blizgiuku, perlamutro... vietoj vazelino pats tas, bet kad kazkas ypatingo butu, tai nepasakyciau g.gif

tai vat as ir noriu bespalvi ir be blizguciu mirksiukas.gif siandien specialiai nuvaziavau i Douglas, pabandziau visus ale besplavius-tai man melon vistiek mieliausias mirksiukas.gif rolleyes.gif
tai jei atsiras norinciu parduoti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 03 22, 18:24)
Ejau pirkti rinkinuko bet neisirinkau tai nepirkau.. doh.gif  norejau so famous, nes pasirode svelniausios sviesiausios spalvos,o pardaveja pasake,kad populiariausias ir tik vienas rinkinukas liko tas kur nepermatomoj dezutej...na ne vysninis. As niekad neturejus siu blizgesiu tai neisivazduoju net unsure.gif  Kakzoj man visi atrodo jie skaidrus bus ir vos vos matysis ant lupu,ne?

user posted image
Apie si rinkinuka kalbi? Is sio rinkinuko maciau vidurine spalvyte (pamplemousse berods pavadinimas g.gif ), tai neskaidri ir stipriai perlamutrine, tad speju visas rinkinukas gali buti su blizguciais, perlamutru (ir vadinasi Utra Shiny smile.gif )

QUOTE(Dasha @ 2009 03 22, 18:28)
Jie daugiau skaidrus, as turiu ryskoka rozini (o tokiu spalvu net nemegstu), bet ant lupu jis net nesimato, akd spalva - vos vos toki gaivuma duoda ir blizgejima. Taip kad nebijok spalvu wink.gif

Tikrai ne visi Juicy Tubes yra bespalviai schmoll.gif o jei kalbesim apie tuos akcijinius rinkinelius, tai Fuitylicious butu pats lengviausias, labiausiai "bespalvis" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 03 22, 20:28)
user posted image
Apie si rinkinuka kalbi? Is sio rinkinuko maciau vidurine spalvyte (pamplemousse berods pavadinimas g.gif ), tai neskaidri ir stipriai perlamutrine, tad speju visas rinkinukas gali buti su blizguciais, perlamutru (ir vadinasi Utra Shiny smile.gif )
Tikrai ne visi Juicy Tubes yra bespalviai schmoll.gif  o jei kalbesim apie tuos akcijinius rinkinelius, tai Fuitylicious butu pats lengviausias, labiausiai "bespalvis" ax.gif

jo apie sita kalbejau,sake ji isgraibste iskart ir tikrai vienintelis tik vienas bebuvo....bet tai fuij man perlamutrai slyksu, ir isvis ant lupu blizgesiai man grazu tik skaidrus..gal abseisiu neisbandzius, visgi 100lt ;/
Atsakyti