Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(Dasha @ 2009 03 21, 23:17)
Galima pirkt trise, tada gausis po 33 lt wink.gif ir pasidalinti

Zinok jau tokia mintis kirbejo mano galvoj.. lotuliukas.gif doh.gif bet kad dabar uzsisakius is usa 2 dalykus tokius.. bijau kad sazine gali grauzt.. o kiek seip veinas kainuoja paprastai?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 03 21, 22:20)
Zinok jau tokia mintis kirbejo mano galvoj.. lotuliukas.gif  doh.gif bet kad dabar uzsisakius is usa 2 dalykus tokius.. bijau kad sazine gali grauzt.. o kiek seip veinas kainuoja paprastai?

Dabar akcijos metu 49 berods... mastau.gif ar 43, pasakykit, kas zinot geriau. O tai taip 88 lt
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2009 03 21, 23:18)
na, bet paskaiciavus, kad uz viena vieneta iseina 33 litai, tai pigiau turbut niekur nerasit smile.gif Beje jie po 15 ml, turbut uzteks LABAI ilgam. Savaji dior kiss kiss naudoju antrus metus ir vistiek jo dar yra

Dieve brangus..kokia as bevale karve.. doh.gif lotuliukas.gif nu siaubas kazkoks.. nooooooooooriu.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2009 03 21, 23:21)
Dabar akcijos metu 49 berods... mastau.gif ar 43, pasakykit, kas zinot geriau. O tai taip 88 lt

blink.gif v a j e z a u..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 03 21, 22:22)
Dieve brangus..kokia as bevale karve.. doh.gif  lotuliukas.gif nu siaubas kazkoks.. nooooooooooriu.. unsure.gif
Papildyta:

Va va kokia proga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 03 21, 23:21)

49 viena perkant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2009 03 20, 19:20)
Sulaukiau šito iš ebay  ax.gif Nugi fainutis wub.gif  labai gerai drėkina lupytes,  prisikabina prie lupyčių, be jokiu blizgučių. Vet man gal kokio skonio trūksta jam  wub.gif (kaip Juisy tubes turi smile.gif  )
Clinique Superbalm Moisturizing Gloss raspberry
user posted image

Mano mylimukas wub.gif

QUOTE(amber123 @ 2009 03 21, 20:08)
Kazkoks straipsnis rusu kalba, apie tai kad negerai lupdazius naudot ar kazkas pan.. ir lupos tokios subjaurotos idetos  doh.gif  blink.gif

Čia straipsnis apie šviną lupdažiuose kuris yra kenksmingas. Parašyta,kad atliktas tyrimas šių firmų ir nustatyta,kad juose yra žmogui pavojingų medžiagų unsure.gif Nors mano manymu tai unsure.gif yra unsure.gif nesamonė,beje unsure.gif foto tikrai neatitinka galimų pasekmių doh.gif ,nes visas procesas labiau vyksta organizme rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 03 22, 01:31)
Čia straipsnis apie šviną lupdažiuose kuris yra kenksmingas. Parašyta,kad atliktas tyrimas šių firmų ir nustatyta,kad juose yra žmogui pavojingų medžiagų unsure.gif Nors mano manymu tai  unsure.gif yra  unsure.gif nesamonė,beje  unsure.gif foto tikrai neatitinka galimų pasekmių doh.gif ,nes visas procesas labiau vyksta organizme rolleyes.gif

A.. matai kaip blink.gif doh.gif supratau..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 03 21, 22:22)
Dieve brangus..kokia as bevale karve.. doh.gif  lotuliukas.gif nu siaubas kazkoks.. nooooooooooriu.. unsure.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif
jie tikrai labai mieli, ypac tie svelnus, skaidrus... man jie vietoje lupu balzamo, puikiai drekina, tik laikosi geriau, atrodo graziau ir kvapas niam wub.gif labai patogu nesiotis su savimi ir bet kada pasitepti mirksiukas.gif nors ryskesniu spalvu/daugiau pigmento turintys blizgiai man labiau patinka su sepeteliu - graziau uztepti gali ir prabangiau atrodo rolleyes.gif
Ir kaina tikrai gera, bet 3vnt tikrai nereikia, juo labiau kai negali pasirinkti spalvu blush2.gif

QUOTE(Gilberta @ 2009 03 22, 00:31)

Čia straipsnis apie šviną lupdažiuose kuris yra kenksmingas. Parašyta,kad atliktas tyrimas šių firmų ir nustatyta,kad juose yra žmogui pavojingų medžiagų unsure.gif Nors mano manymu tai  unsure.gif yra  unsure.gif nesamonė,beje  unsure.gif foto tikrai neatitinka galimų pasekmių doh.gif ,nes visas procesas labiau vyksta organizme rolleyes.gif

Tas tiesa, kad svinas kenksmingas, bet juokinga kai is to muilo burbula pucia - didmiesciu gyventojai, kasdien kvepuodami uzterstu oru, to svino gauna tiek, kad blizgiai tera lasas juroje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 03 22, 13:37)

Ir kaina tikrai gera, bet 3vnt tikrai nereikia, juo labiau kai negali pasirinkti spalvu blush2.gif

Na, spalvos bent dvi man labai patiko. t.y. 15 cerise ir 22 melon. 17 fraise galetu ir nebuti smile.gif .
Atsakyti
o gal kas noretu parduoti man Juicy melon 22 spalva??? rolleyes.gif rolleyes.gif
atskirai pagal akcija sitos spalvos nera sad.gif tik rinkinukuose
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 03 22, 14:37)
lotuliukas.gif
jie tikrai labai mieli, ypac tie svelnus, skaidrus... man jie vietoje lupu balzamo, puikiai drekina, tik laikosi geriau, atrodo graziau ir kvapas niam wub.gif labai patogu nesiotis su savimi ir bet kada pasitepti mirksiukas.gif nors ryskesniu spalvu/daugiau pigmento turintys blizgiai man labiau patinka su sepeteliu - graziau uztepti gali ir prabangiau atrodo rolleyes.gif
Tas tiesa, kad svinas kenksmingas, bet juokinga kai is to muilo burbula pucia - didmiesciu gyventojai, kasdien kvepuodami uzterstu oru, to svino gauna tiek, kad blizgiai tera lasas juroje lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Beje kvaila,kad žmogus daėjo iki tokios būklės doh.gif Čia manau antireklama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2009 03 22, 12:50)
Na, spalvos bent dvi man labai patiko. t.y. 15 cerise ir 22 melon. 17 fraise galetu ir nebuti smile.gif .

15 cerise nauja galiu perleisti uz rinkinuko kaina - 33lt topsecret.gif man kaip tik 17 fraise pats graziausias is ju rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTELA: 22 kovo 2009 - 14:17