Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(egluziukas @ 2009 03 14, 16:14)

o gal ir chanelio 119 nr parduotum kartu su cliniko ir kiek jo yra ir kokia kainyte butu už abu gyvenu KLP
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2009 03 16, 14:34)
Mergaitės, padėkit. Ieškau va tokio blizgesiuko: Dior Addict Ultra Gloss 313.

user posted image

Žinau, tai buvo limituota kolekcija, bet gal kuri būsit dar kur nors tokį užmatę? Ar ką nors panašaus. Nude, bet šalto atspalvio.

P.s. Man kažkaip keista skaityti, kad Dior blizgesiai ilgai nesilaiko. Ryte pasitepu, vakare grįžtu su tuo pačiu. Bet man visi blizgesiai taip laiko. Nelieka tik tuo atvėju, jei kokį obuolį valgau, ar ką nors panašios formos.

sVEIKA IR AŠ IEŠKAU TOKIOBLIZGIO JAI ŽINAI KUR GAUT TAI PAIMK IR MAN BŪTINAI IMSIU bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 20, 14:45)
o jum paneles, JUICY TUBES nelipnus? man kazkaip nemaloniai jauciasi jie...kaip klijai  doh.gif ir lauke einant kai plaukai plaikstosi, kabinasi uz lupu ir ispeckioja veida  lotuliukas.gif

Lipnokas jis, bet tuo ir geras: ilgai laikosi, drekina lupas good.gif
Atsakyti
as dar kazkaip tu juicy tubes neturiu, bet greitu laiku ruosiuos isigyt
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 03 21, 18:54)
Siaubas kaip slykstu.. as galvojau kad ten blizgesiu kolekcija bus.. doh.gif  lotuliukas.gif 

Помады L"Oreal, Christian Dior, Cover Girl напичканы свинцом
13 октября (Корр. News Ribbon Антон Кузнецов). В большинстве образцов помады таких марок, как L"Oreal, Christian Dior, Cover Girl выявлено повышенное содержание свинца.
Выяснилось, что кроме вазелина и витаминных добавок много свинца, причем наиболее высокое содержание тяжелого металла выявлено в продукции всемирно известных брэндов. За основу теста брались 33 образца красного цвета. Результат говорит сам за себя - 61 процент образцов оказался металлизирован.
В США отсутствуют ограничения на содержание свинца в помаде, и потому за основу брали нормативы для конфет. У нас же, вообще, как выяснилось, отсутствуют подобные проверки.

Свинец оказывает вредное воздействие на нервную систему, способствует снижению IQ, вызывает проблемы с памятью и стимулирует повышенное чувство агрессии. Особенно чувствительны к свинцу дети и беременные женщины. Попавший в организм будущих матерей свинец легко достигает плода и мешает нормально развиваться мозгу еще не родившегося ребенка, а, кроме того, может спровоцировать выкидыш.
nenorejau isgasdinti 4u.gif nemanau, kad kam naujiena, bet vis tiek ikeliau.

Papildyta:
gal kokia antireklama tik unsure.gif
Atsakyti
Siandien prigriebiau is parfum express rinkinuka lancome juicy tubes.Grazios spalvytes, labai graziai ant lupu atrodo, suprantu kodel dauguma jusu taip juos megstat. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werda: 21 kovo 2009 - 22:01
QUOTE(werda @ 2009 03 21, 22:00)
Siandien prigriebiau is parfum express rinkinuka lancome  juicy tubes.Grazios spalvytes, labai graziai ant lupu atrodo, suprantu kodel dauguma jusu taip juos megstat. 4u.gif

wink.gif sveika prisijungus prie klubo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano dabar megstamiausias blisgezys is La Senzos kolekcijos user posted image Gerai laikosi, malonaus kvapo, graziai blizga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 03 21, 23:04)
wink.gif sveika prisijungus prie klubo  lotuliukas.gif

gerai kad trys vienetai, o taip kirbetu blogos mintys lekt dar kelis prigriebt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2009 03 21, 23:00)
Siandien prigriebiau is parfum express rinkinuka lancome  juicy tubes.Grazios spalvytes, labai graziai ant lupu atrodo, suprantu kodel dauguma jusu taip juos megstat. 4u.gif

Nu gal as durna.. bet gaila man 100lt doh.gif verysad.gif o laaaaaaabai noriu.. o ten bet kokias 3 spalvas galima pasirinkt, ar yra jau sudarytas rinkinukas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 21 kovo 2009 - 22:19
QUOTE(amber123 @ 2009 03 21, 22:15)
Nu gal as durna.. bet gaila man 100lt  doh.gif  verysad.gif o laaaaaaabai noriu..

Galima pirkt trise, tada gausis po 33 lt wink.gif ir pasidalinti
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 03 21, 23:15)
Nu gal as durna.. bet gaila man 100lt  doh.gif  verysad.gif o laaaaaaabai noriu..

na, bet paskaiciavus, kad uz viena vieneta iseina 33 litai, tai pigiau turbut niekur nerasit smile.gif Beje jie po 15 ml, turbut uzteks LABAI ilgam. Savaji dior kiss kiss naudoju antrus metus ir vistiek jo dar yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werda: 21 kovo 2009 - 22:19