Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

My Webpage

Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 03 21, 12:31)
isduok paslapti kur? 4u.gif

Ne paslaptis cia - tos paciso Sephora'os internetiniam puslapyje (as taip viska darau: jei nerandu parduotuvej spalvos, tai is interneto perku). Su mano lupdaziuku numyletu taip buvo - spalvos tos nera parduotuvej, tai tenka is ju internetinio pirkt. Nu bet jokio skirtumo. wink.gif
Atsakyti
nu vis neprisiruosiu savo lupu su numyletiniais blizgesiukais nusifotkint ir ikelt, bet greitai isvysit, kaip atrodo kai kurie grazus blizgesiai wink.gif tik va nesuprantu, sakot, kad melynas blizgesys turetu prigesint lupu raudoni, nors man kaip tik paryskina, tik tiek, kad pas mane saldantis ir su blizguciais, tai atrodo beveik taip pat, kaip rausvas dior
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 03 21, 16:40)

Siaubas kaip slykstu.. as galvojau kad ten blizgesiu kolekcija bus.. doh.gif lotuliukas.gif verysad.gif
Atsakyti
Man neatsidaro g.gif o kas ten bajuaraus? m blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 21, 18:59)
Man neatsidaro g.gif  o kas ten bajuaraus? m blush2.gif  4u.gif

Kazkoks straipsnis rusu kalba, apie tai kad negerai lupdazius naudot ar kazkas pan.. ir lupos tokios subjaurotos idetos doh.gif blink.gif
Atsakyti
nu gal mum taip neatsitiks
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 21, 19:19)
nu gal mum taip neatsitiks

Nu bent jau kaip toj foto tai neduok dieve.. blink.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad ten ir dantys baisus, tai ka lupdazis ir dantims kenkia, ar as cia ko nesuprantu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 21 kovo 2009 - 18:34
QUOTE(amber123 @ 2009 03 21, 18:08)
ir lupos tokios subjaurotos idetos  doh.gif  blink.gif

Tai ne tik lūpos, ten ir dantys kažkokie išpuvę blink.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 03 21, 19:34)
Tai kad ten ir dantys baisus, tai ka lupdazis ir dantims kenkia, ar as cia ko nesuprantu blink.gif

Tai ir as taip supratau.. g.gif
Atsakyti
Cia gali buti ir uzsakomasis straipsnis pries sias tris firmas, o gal is tikro vienas is keliu simtu atveju toks buna, kai taip subjaurotos lupos, baisu, gerai kad cia ne apie mano megstamas firmas taip parasyta, lorealio as ir siaip nemegstu cool.gif
Atsakyti