Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(KRISTELA @ 2009 03 20, 15:52)
Kazkoks kvailas puslapis doh.gif  idejau tikslia spalvos nuoroda, o jis pradini atidarineja doh.gif
Va, sioje foto matosi tikroji spalva, tik, kaip minejau, kad taip nugesintu lupu spalva, tai pries tai manau nude lupdazio reiketu, pvz YSL Ruoge Volupte, jie laaabai gerai dengia mirksiukas.gif
Blizgis is 2008 pavasario kolekcijos, #247 Cotton Petal
user posted image

Būna tokių puslapių. Kokia Dior blizgio graži spalva wub.gif Dabar ir man tokio reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pucukelis @ 2009 03 18, 16:16)
Norejau jusu, merginos, konsultacijos. Pamaciau, kad Parfum Express parduotuvese akcija 3 Lancome Juicy Tubes blizgesiuku rinkinys kainuoja 99 lt., bet yra 3 tipu rinkiniai: So famous, ultra shiny ir fruitylicious. Gal kas gali pasakyt kuo jie skiriasi, nes iki siol nesu bandziusi Lancome Juicy Tubes... Buciau labai dekinga, jei kas pakonsultuotu.

Man Lancome Juicy tubes patys geriausi, o skiriasi tuom, kad spalvos skirtingos sudetos i rinkinukus mirksiukas.gif As pirkausi rinkinuka So famous mirksiukas.gif kaina juokinga thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liza: 20 kovo 2009 - 14:09
QUOTE(KRISTELA @ 2009 03 20, 14:52)
Blizgis is 2008 pavasario kolekcijos, #247 Cotton Petal

Superine spalva atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
o jum paneles, JUICY TUBES nelipnus? man kazkaip nemaloniai jauciasi jie...kaip klijai doh.gif ir lauke einant kai plaukai plaikstosi, kabinasi uz lupu ir ispeckioja veida lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 20, 15:45)
o jum paneles, JUICY TUBES nelipnus? man kazkaip nemaloniai jauciasi jie...kaip klijai  doh.gif ir lauke einant kai plaukai plaikstosi, kabinasi uz lupu ir ispeckioja veida  lotuliukas.gif

Man ir per lipnus jie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 03 20, 14:57)
Būna tokių puslapių. Kokia Dior blizgio graži spalva     wub.gif     Dabar ir man tokio reikia     blush2.gif

Bet sitie Dioro blizgesiai sake laikosi ant lupu gak tik kokiu 15min. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florena: 20 kovo 2009 - 14:57
QUOTE(Florena @ 2009 03 20, 16:57)
Bet sitie Dioro blizgesiai sake laikosi ant lupu gak tik kokiu 15min. doh.gif

Jei taip trumpai laikosi, tada jau praėjo noras
Atsakyti
prisikaiciau cia forume teik pagyru siam blizgiukui o db ziuriu kad niekur nerandu butent sios spalvytes, nei braskese nei e-bay verysad.gif
user posted image
galvoju reik sita uzgriebt kiek bandziau spalvyte labai ir toks veidrodinis slapiu lupyciu efektas wub.gif
user posted image cia naujos kolekcijos blizgis 517nr wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 24: 20 kovo 2009 - 15:30
merginos o ka manot apie Isadora blizgius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 03 20, 17:30)
merginos o ka manot apie Isadora blizgius?  g.gif

Turiu du Isadora blizgius. Man patinka,nera lipnus,ilgai laikosi ir nedžiovina lūpų thumbup.gif Spalvos irgi labai geros.
Atsakyti
[quote=Ramintėlė 24,2009 03 20, 16:26]
prisikaiciau cia forume teik pagyru siam blizgiukui o db ziuriu kad niekur nerandu butent sios spalvytes, nei braskese nei e-bay verysad.gif

nebera braskese tubrut SM deka:))) Nebespejau ir as uzsisakyti, o is kur dabar gauti?
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 03 20, 16:06)
Jei taip trumpai laikosi, tada jau praėjo noras

Turiu as Dior tuos pora spalvu, tai graziai ant lupu atrodo, bet greit ir nusivalgo smile.gif
Atsakyti