O ar esat kuri banžius šitą? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(valkiria @ 2009 03 17, 01:40)
O ar esat kuri banžius šitą? Kokie atsiliepimai?
Bandziau - nieko ypatingo: nebuvo jokio melyno blizgio efekto, o ir be blizguciu kiek pamenu, tai daugiau kaip eilinis bespalvis blizgis.
Ačiū. Praėjo man noras jį pirkt
QUOTE(valkiria @ 2009 03 17, 00:40)
man irgi ispudzio nepaliko, Guerlain melynasis man fainesnis
[quote=skaistukas,2009 03 15, 00:36]
aga ir as mango Dior nusiziurejus , tu apie šitą kalbi?
pagaliau ir as turiu sita grozi pasaka o ne blizgesiukas
QUOTE(vilma-saule @ 2009 03 17, 07:54)
kur pirkai, kiek mokejai? gal pigiau kur radai aš tai naivuolė vis ieškau pigiau, bet pigiau 20$ niekur nerandu
nu reikes ir man ji griebti
MB parveze ir airjos oro uosto, tai sake apie 52 Lt mokejo
turbut pigiau jau ir nelabai rasit nors kaip geram daiktu tai ir tu 52 Lt negaila
turbut pigiau jau ir nelabai rasit nors kaip geram daiktu tai ir tu 52 Lt negaila
QUOTE(Kisinka @ 2009 03 16, 21:08)
o kaip melynas blizgys ar zalias ant lupu atrodo gal galit kas imesti?
Kazkada buvau ikelus foto, tik nelabai matosi rezultatas cia
Jei ka nors iziuresit, tai cia su turkio spalvos Diorkiss 208
O cia su Guerlain Terracota melynuoju
Zali/ turkio spalvos blizgiai daugiau suteikia rusva atspalvi, o melyni - salta rozini, abu prigesina raudoni
QUOTE(KRISTELA @ 2009 03 17, 11:05)
Kazkada buvau ikelus foto, tik nelabai matosi rezultatas cia
Zali/ turkio spalvos blizgiai daugiau suteikia rusva atspalvi, o melyni - salta rozini, abu prigesina raudoni
kaip pap rastas permatomas, galvojau labiau prigesins raudonuma
dekui
Vakar gavau megineli tokio Make up for ever blizgio - saldantis lupytes, spalvyte pas mane 3 (coral rodos), tai labai patiko: gerai laikosi, nesausina lupu, o spalvytes grozis Nors jau rimtai gydausi nuo blizgiu manijos, bet dar reikia to Dior mango ir sio bent keliu spalvyciu....
Zinokit daug tu melynu yra-vieni labiau, kiti maziau prigesina. Va kaip minejau vienas Dior laabai prigesina - tik melyna dzinso spalva ir tematai
QUOTE(Kisinka @ 2009 03 17, 14:14)
Zinokit daug tu melynu yra-vieni labiau, kiti maziau prigesina. Va kaip minejau vienas Dior laabai prigesina - tik melyna dzinso spalva ir tematai
Mergaites, o koks blizgiukas duotu tokia spalvyte Kazkada turejau Max Faktor, bet jau nebegamina
Įdedu ir aš savo mėlynuosius:
Lancome Juicy Tubes Fancy turquoise
Biotherm Glossy shine 20
Tūbelėse Lancome matosi daug blizgučių (panašiai kaip puslapio viršuj Estee Lauder), Biothermo - visai nėra, o realiai atvirkščiai
Lancome Juicy Tubes Fancy turquoise
Biotherm Glossy shine 20
Tūbelėse Lancome matosi daug blizgučių (panašiai kaip puslapio viršuj Estee Lauder), Biothermo - visai nėra, o realiai atvirkščiai