Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(evelinute999 @ 2009 03 16, 13:22)
na man dar taip nebuvo, tikrai keista g.gif

Keisciausia, kad kartais tie blizguciai atsistato, o kartais vel ima ir atsiskiria ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, padėkit. Ieškau va tokio blizgesiuko: Dior Addict Ultra Gloss 313.

user posted image

Žinau, tai buvo limituota kolekcija, bet gal kuri būsit dar kur nors tokį užmatę? Ar ką nors panašaus. Nude, bet šalto atspalvio.

P.s. Man kažkaip keista skaityti, kad Dior blizgesiai ilgai nesilaiko. Ryte pasitepu, vakare grįžtu su tuo pačiu. Bet man visi blizgesiai taip laiko. Nelieka tik tuo atvėju, jei kokį obuolį valgau, ar ką nors panašios formos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valkiria: 16 kovo 2009 - 14:36
Nusipirkau ant dienu krempudra is Make Up Factory, uz ta pati dovanu dave va toki blizgesi:
user posted image
Tik spalva kitokia. Buvo like tik du blizgesiukai, abudu nepatiko, bet kuri pasirinkau ant lupu atrodo visiskai kitaip! Bonkutej atrodo toks ryskus, o is tikruju toks nera! Zodziu, esu patenkinta xaliavnu blizgesiu bigsmile.gif
Atsakyti
niu išbandžiau naujuosius Guerlain blizgius ir mane tas oranžinis sužavėjo wub.gif pirksiu wub.gif , tie žali blizgučiai wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2009 03 16, 15:34)
Mergaitės, padėkit. Ieškau va tokio blizgesiuko: Dior Addict Ultra Gloss 313.

user posted image

Žinau, tai buvo limituota kolekcija, bet gal kuri būsit dar kur nors tokį užmatę? Ar ką nors panašaus. Nude, bet šalto atspalvio.

P.s. Man kažkaip keista skaityti, kad Dior blizgesiai ilgai nesilaiko. Ryte pasitepu, vakare grįžtu su tuo pačiu. Bet man visi blizgesiai taip laiko. Nelieka tik tuo atvėju, jei kokį obuolį valgau, ar ką nors panašios formos.

Jeigu domina ne vien Dior, tai tokios spalvos yra is Lancome, gal 5 atspalviai rudi, vieni tamsesni, kiti svieseni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2009 03 16, 18:12)
Jeigu domina ne vien Dior, tai tokios spalvos yra is Lancome, gal 5 atspalviai rudi, vieni tamsesni, kiti svieseni 4u.gif

Ačiū, pasiieškosiu. Nors iki šiol akis už Lancome neužkliuvo. Bet gal žiūrėjau neatidžiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkyrie @ 2009 03 16, 16:26)
Nusipirkau ant dienu krempudra is Make Up Factory, uz ta pati dovanu dave va toki blizgesi:
user posted image
Tik spalva kitokia. Buvo like tik du blizgesiukai, abudu nepatiko, bet kuri pasirinkau ant lupu atrodo visiskai kitaip! Bonkutej atrodo toks ryskus, o is tikruju toks nera! Zodziu, esu patenkinta xaliavnu blizgesiu  bigsmile.gif

As toki turiu, 58nr, veidrodinis spindesys, ir labai minkstas, man ir labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2009 03 16, 18:23)
niu išbandžiau naujuosius Guerlain blizgius ir mane tas oranžinis sužavėjo  wub.gif pirksiu  wub.gif , tie žali blizgučiai  wub.gif

user posted image

pameginau siandien, man kiek blizgiukai per dideli blush2.gif
Atsakyti
o kaip melynas blizgys ar zalias ant lupu atrodo gal galit kas imesti? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisinka: 16 kovo 2009 - 21:08
QUOTE(skaistukas @ 2009 03 16, 19:23)
niu išbandžiau naujuosius Guerlain blizgius ir mane tas oranžinis sužavėjo  wub.gif pirksiu  wub.gif , tie žali blizgučiai  wub.gif

user posted image

Nagi nagi ir kuom jis tave taip suzavejo, prasom placiau essen.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 03 16, 21:01)
pameginau siandien, man kiek blizgiukai per dideli blush2.gif

as kai tik uzsitepiau ir man taip pasirodė, bet po to nu nerealiai man gražiai žiurėjosi wub.gif

QUOTE(egluziukas @ 2009 03 16, 21:19)
Nagi nagi ir kuom jis tave taip suzavejo, prasom placiau  essen.gif

kaip ir visi kiss kiss man Guerlain tepasi labai super, ant lupyčių jausmas wub.gif ir laikosi visai neblogai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Kisinka @ 2009 03 16, 22:08)
o kaip melynas blizgys ar zalias ant lupu atrodo gal galit kas imesti?  bigsmile.gif

Melynas nugesina lupu raudonuma - neutralesnes jas padaro. O zalias pagal ideja turetu panasiai veikt. Dar man baltas prigesina raudoni.

Tiesa, teko bandyt Dior melyna, tai lupos buvo tamsiai melynos lotuliukas.gif
Atsakyti