kokius nr schiseido turi? ar jie nelipnū s labai kaip Lankome juisy tubes
p..s idek nuoroda i sena tema
p..s idek nuoroda i sena tema
QUOTE(shakezzz @ 2009 03 05, 18:24)
Papildyta:
As pabaigiau ana tema, tai uzvedu nauja dalinkimes, rodykimes, ir dziaukimes gerais rezultatais naudojant gerus blizgesius lupoms
Kita karta atdiarydama tema, bet akim taisykles permesk
Ech, kaip cia praziurejau, kad jau sukurta nauja tema, gal zinot kaip istrint mano sukurta?
QUOTE(^^liutuke @ 2009 03 06, 14:04)
Ech, kaip cia praziurejau, kad jau sukurta nauja tema, gal zinot kaip istrint mano sukurta?
parašyk moderatoriams
QUOTE(skaistukas @ 2009 03 06, 15:51)
parašyk moderatoriams
Bandziau, nepavyksta - viena moderatore atostogauja, kitos pranesimu gaviklis pilnas Na gal taip pamatys
O i tema: domina dior'o blizgesiukai, kaip su ju issilaikymu?
QUOTE(^^liutuke @ 2009 03 06, 18:01)
O i tema: domina dior'o blizgesiukai, kaip su ju issilaikymu?
Turiu toki ir spalva tokia (577),laikosi gerai,isnaudojau daugiau nei puse atsibodo,nes jo labai daug
QUOTE(Malena @ 2009 03 06, 21:09)
Turiu toki ir spalva tokia (577),laikosi gerai,isnaudojau daugiau nei puse atsibodo,nes jo labai daug
As taip pat turiu toki. Ji priskirciau prie nelaikanciu Nes is visu mano turimu blizgesiu sitas laiko trumpai.
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 03 06, 21:30)
As taip pat turiu toki. Ji priskirciau prie nelaikanciu Nes is visu mano turimu blizgesiu sitas laiko trumpai.
Na idomiai,o tai kuris tada tau gerai laiko?As sito laikymu nesiskundziu
QUOTE(Malena @ 2009 03 06, 21:31)
Na idomiai,o tai kuris tada tau gerai laiko?As sito laikymu nesiskundziu
Man gerai laiko Lancome Juicy Tubes, Chanel Scintillantes, Bobbi Brown, Mac. Sitie Dior laikymo atzvilgiu man vidutiniski
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 03 06, 21:38)
Man gerai laiko Lancome Juicy Tubes, Chanel Scintillantes, Bobbi Brown, Mac. Sitie Dior laikymo atzvilgiu man vidutiniski
Aisku.Is tavo isvardintu bandziau tik Juicy Tubes,tad nesigincysiu.Vat uz YSL tai Dior tikrai geriau laiko.