Sveiki,
noreciau ir as apsidrausti gyvybe, bet man esme yra ne sukaupti ale "milijonus", o kad jei jau taip nutiktu, artimiesiems sis tas liktu.. ka galetu ekspertai pasiulyti?
QUOTE(belute222 @ 2009 09 21, 17:55)
Papildyta:
Sveiki, pati esu apsidraudusu gyvybes draudimu ir tikrai nesigailiu, nes zinau jei man kazkas atsitiks tai nereikes is kazko skolintis pinigeliu, juk gyvybe yra brangiausias musu turtas. Cia ne masina, kuria sudauzius galima pakeisti kita. Jeigu yra galimybe, tai tikrai netsisakykite sitos galimybes. Zmones tikrai draudziasi ir ismokas gauna. Kas lecia vaikus tai cia zmones tirkrai pasiraso, saves nedraudzia, bet vaikucius butinai. Pati pradejau dirbti neseniai draudimo konsultante ir kai viska suzinojau apie draudimus tai tikrai supratau, kad cia labai geras dalykas, nes pries tai irgi abejojau ar cia verta. Tai jeigu kyla kokiu klausimu tai klauskit mielai pakonsultosiu

Papildyta:
QUOTE(May05 @ 2010 02 03, 11:48)
Sveiki,
noreciau ir as apsidrausti gyvybe, bet man esme yra ne sukaupti ale "milijonus", o kad jei jau taip nutiktu, artimiesiems sis tas liktu.. ka galetu ekspertai pasiulyti?
Papildyta:
Sveiki.labai dziugu, kad yra norinciu apsidrausti gyvybe ir galvoja apie savo artimuosius. Draudziant gyvybe bet kokiu atveju kompanija isipareigoja sumoketi mirties atveju naudos gavejui gyvybes draudimo suma, suma priklauso nuo to kokia panores klientas pasirinkti tai gali buti 50000 Lt ar daugiau,maziau. Jei jus domina draudimai tai rasykit, nes pati dirbu draudime ir galiu pakonsultuoti, isrinkti geriaudia varianta ir pasiulyti geriausias kompanijas, kuriose apsimoka draustis.
Esu apdraudusi vyrą AVIVA darudime.Visi šneka,kad neapsimoka draustis tuo kaupiamuoju gyvybės draudimu
Sako,kai norėsi nutraukt draudimą išmokos gausi špygą arba kelis Lt,nors būsiu įmokėjusi tūkstančius...Kai su konsultantu šnekuosi,klausiu kaip yra iš tikrųjų,tai kiekvieną kartą vis kitaip mykia
Kaip yra iš tikrųjų???

Ant dienų ir aš bendravau su AVIVA konsultantu ir lygiai taip pat negavau atsakymo į klausimą ką gausiu, jei norėsiu nutraukti draudimą - nuleido negirdom. Gal yra žinančių?
Nors po tokių fintų vargu ar pasirašysiu tokiam draudimui...
Nors po tokių fintų vargu ar pasirašysiu tokiam draudimui...
Pabandysiu paaiskinti del tu apsimoka/neapsimoka.
Skaiciuoja kiekvienas kaip nori, bet realiai pirmus du metus dazniausiai nutraukdamas sutarti negauni nieko, veliau yra parodyta sutartyje ( bent jau turetu buti ) kokia dali nuo sukauptos sumos gausite. Berods nuo 10 metu ( apytiksliai ) Nutraukdama gausite visa suma. ( Kiekvienoj bendrovej manau skiriasi salygos, o viska smulkiai turejo jus apdraudes asmuo paaiskinti
)
O tas neapsimoka, idomiai zmones kai kurie galvoja, nes kai draudzia civiline atsakomybe masina ir nieko nenutinka neskaiciuoja, kad pinigus prarado, o kai gyvybe apsidraudi ir dalis pinigeliu eina draudimui ir nesikaupia tai jau gaunasi neapsimoka taupyti.
Skaiciuoja kiekvienas kaip nori, bet realiai pirmus du metus dazniausiai nutraukdamas sutarti negauni nieko, veliau yra parodyta sutartyje ( bent jau turetu buti ) kokia dali nuo sukauptos sumos gausite. Berods nuo 10 metu ( apytiksliai ) Nutraukdama gausite visa suma. ( Kiekvienoj bendrovej manau skiriasi salygos, o viska smulkiai turejo jus apdraudes asmuo paaiskinti

O tas neapsimoka, idomiai zmones kai kurie galvoja, nes kai draudzia civiline atsakomybe masina ir nieko nenutinka neskaiciuoja, kad pinigus prarado, o kai gyvybe apsidraudi ir dalis pinigeliu eina draudimui ir nesikaupia tai jau gaunasi neapsimoka taupyti.

QUOTE(Kentaure @ 2010 02 06, 01:34)
Pabandysiu paaiskinti del tu apsimoka/neapsimoka.
)

Draugai buvo Aviva apsidraudę.Po 4 metų (buvo įmokėję 10 000 Lt) nutraukė draudimą ir atgavo beveik 4000 lt

Manau geriau draustis vienkartiniu gyvybės ir nelaimingų atsitikimų draudimu.Pvz. aš ir mano dvi mergytės esam apsidraudę,tai metam tik apie 200 lt sumokam. O su vyro draudimu nežinau,ką daryt

QUOTE(Erikutė @ 2010 02 07, 19:14)
Draugai buvo Aviva apsidraudę.Po 4 metų (buvo įmokėję 10 000 Lt) nutraukė draudimą ir atgavo beveik 4000 lt
Manau geriau draustis vienkartiniu gyvybės ir nelaimingų atsitikimų draudimu.Pvz. aš ir mano dvi mergytės esam apsidraudę,tai metam tik apie 200 lt sumokam. O su vyro draudimu nežinau,ką daryt
o tai kam nutrauke ,nesuprantu .Dabar tikrai nepasimoka nutraukt.As apsidraudus Hansa kaupiamuoju gyvybes draudimu nuo 2003m,tai dbar susimazinau imoka iki minimumo ,nes nutraukti tikrai anapsimoka dabar ,tas tai jau tiesa 

QUOTE(edicike @ 2010 02 07, 20:29)
o tai kam nutrauke ,nesuprantu .Dabar tikrai nepasimoka nutraukt.As apsidraudus Hansa kaupiamuoju gyvybes draudimu nuo 2003m,tai dbar susimazinau imoka iki minimumo ,nes nutraukti tikrai anapsimoka dabar ,tas tai jau tiesa 

Kiek žinau,su Hansa visai kitaip.Kiek įmoki,tiek ir atgauni...O Aviva kas metus didina įmokas(atseit infliacija),jei nesutinki didint įmokų (indeksuot), tai išmoką sumažina...
Kažkaip suktai su ta AVIVA gaunasi...

QUOTE(edicike @ 2010 02 07, 19:29)
dbar susimazinau imoka iki minimumo ,nes nutraukti tikrai anapsimoka dabar ,tas tai jau tiesa 

o kokia ta minimum suma?

QUOTE(Erikutė @ 2010 02 07, 19:38)
Kiek žinau,su Hansa visai kitaip.Kiek įmoki,tiek ir atgauni...O Aviva kas metus didina įmokas(atseit infliacija),jei nesutinki didint įmokų (indeksuot), tai išmoką sumažina...

Zinokit su Aviva is viso baisu, neseniai viena pazistama apsidraude gyvybes draudimu, imoka berods 600 metams ( nepamenu tiksliai) bet esme, sutartyje yra aiskiai parodyta, kad pasibaigus sutarciai ismokama 25 proc sukauptos sumos

Edicike, o pas jus investicinis ar garantuotas draudimas?
QUOTE(Kentaure @ 2010 02 07, 20:47)
Zinokit su Aviva is viso baisu, neseniai viena pazistama apsidraude gyvybes draudimu, imoka berods 600 metams ( nepamenu tiksliai) bet esme, sutartyje yra aiskiai parodyta, kad pasibaigus sutarciai ismokama 25 proc sukauptos sumos
, Tada tikrai nenuostabu, kad paskui zmogui sunku bet kuria bendrove pasitiketi.

Tai tas ir yra,kad draudžiantis pasako,kad išmokės daug didesnę sumą nei įmokėjai,o iš tikro yra kitaip....

QUOTE(Oppa Aciu @ 2010 02 07, 19:40)
100lt per men.Anksciau mokejau 250lt.Sumazint galejo tik iki 100lt ,nes kitaip nukentetu draudimines garantijos.t.yjei kas nutiktu draudima gauciau
š...
QUOTE(Kentaure @ 2010 02 07, 19:47)
Investicinis.