Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvybės draudimas

Na, turiu pries nosi draudimo popierius, ir juose nurodyta kad visos imokos grazinamos.
kokia imonei nauda? ta, kad tas imokas investavo, ir is ju uzsidirbo ir nereik procento ismoket uz indeli.

vat dabar man idomu. jei mokama po 100 lt/men, per metus gaunas 1200, 10m 12000. o jei sukaupimas per 10 m uzmestas 10000, na, mirties atveju 25000. pasibaigus sutarciai, kai nebuvo jokiu traumu, ismokes tik sukauptus 10000 ar + imokas?
Atsakyti
sveikutes noriu ir as pasiteirauti.apdraudziau maziu hanso banke ten tipo kas menesi nuo mano sask nuima i jo perveda po 50lt.padariusi esu iki 18m vaikui.tai jei nieko nenutinka tada vaikas sulaukes 18m gali viska issiimti kiek per ta laika susikaupe po tuos 50lt?nu arba as nuimu arba jis taip?tai jie seip turi grazinti viska ane iki paskutinio lito?
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2010 06 25, 14:27)
Na, turiu pries nosi draudimo popierius, ir juose nurodyta kad visos imokos grazinamos.
kokia imonei nauda? ta, kad tas imokas investavo, ir is ju uzsidirbo ir nereik procento ismoket uz indeli.

vat dabar man idomu. jei mokama po 100 lt/men, per metus gaunas 1200, 10m 12000. o jei sukaupimas per 10 m uzmestas 10000, na, mirties atveju 25000. pasibaigus sutarciai, kai nebuvo jokiu traumu, ismokes tik sukauptus 10000 ar + imokas?

Mano nuomone, sumokes tuos 10000, nes tiek numatyta po 10 metu kaip rasote. Imoku (taip ivardinat) nesumokes tikrai nes juk uz apsaugas, reikia moketi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 06 25, 15:35)
sveikutes noriu ir as pasiteirauti.apdraudziau maziu hanso banke ten tipo kas menesi nuo mano sask nuima i jo perveda po 50lt.padariusi esu iki 18m vaikui.tai jei nieko nenutinka tada vaikas sulaukes 18m gali viska issiimti kiek per ta laika susikaupe po tuos 50lt?nu arba as nuimu arba jis taip?tai jie seip turi grazinti viska ane iki paskutinio lito?

seip tai turetu but numatyta kiek atsiims vaikas po 18 metu, na bent pas mus tai numatomos tikslios sumos. siaip tai gali ir maziau atsiimti negu gautusi po 50 lt per menesi mokant visa ta laika, nes jau anai forumietei sakiau kad uz apsaugas, rizika kompanija turi pasiimti sau pinigeliu, taigi viskas priklauso kas parasyta polise, kiek bus sukaupta, kiek imoketa, kiek valstybe grazins...bent jau pas mus, PZU, visi skaiciukai atspausdinti juodu ant baltoir aisku zmonems thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(MEIGĖ @ 2010 06 16, 15:52)
Mes turime kaupiamąjį draudimą jau beveik 10 metų, norime nutraukti sutartį, gal kas žino kaip tai geriau padaryti nepatiriant didesnių finansinių nuostolių, kažkur girdėjau, kad įmanoma išvengti kažkokio mokesčio,.
galima į AŽ .Labai laukiu info

Kas liecia nutraukima, PZU , jeigu sutarties galiojimas trunka daugiau nei 10 metu,pvz 15 ar 30m. ir klientas islaiko sutarti bent 10metu ir ilgiau kad ir viena diena, tai viskas ok, nutraukiate ir atsiimat nurodyta sukaupta suma pinigu, taciau jeigu nutraukiate nepraejus 10 metu kaip galioja sutartis, turite valstybei grazinti tuos 15 proc.jeigu naudojotes mokesciu lengvata (zinoma tie kurie nesinaudojo sia lengvata, jiems neturi itakos, o kurie pvz 9 metus naudojosi, ir sugalvojo nutraukt sutarti nepraejus 10-ciai metu, turetu nemazai dar pinigeliu grazinti)
Atsakyti
Mielosios mano, pasiskaitinėjau truputuką forume apie draudimus, viskas kaip ir gerai, jūsų teisė rinktis vieną ar kitą gyvybės draudimo kompaniją, Lietuvoje kol kas jos yra 9. Ir visos yra stiprios ir stabilios. Visos turi perdraudikus SWIS RE, MUNICH RE. Pasaulinio lygio perdraudikai yra 4. Skiriasdi, tik siūlomi produktai sąlygos, palūkanos, traumų lentelės, išmokos ir t.t. bet esmė ta pati APSAUGA VISAIS GYVENIMO ATVEJAIS. Žinot kas man čia užkliuvo labiausiai? EUROLIFE! Ar pasidomėjote apie ją daugiau? Juk ji net nėra registruota Lietuvos respublikoje, jos nėra ir draudimo priežiūros komisijos tinklalapyje (www.dpk.lt), jinai viešai neteikia jokių finansinių savo veiklos ataskaitų........... Kažkas minėjo, kad tai sekta........... Taip. Aš daug metų dirbu gyvybės draudimo sektoriuje, ir tik nuo EUROLIF apsireiškimo aktyviai su kolegomis ir aukščiausio rango vadovais stebime jų "veiklą" renkam info apie juos..... Deja tai yra neaišku kas, neaišku iš kur, neaišku dėl ko...........
Noriu tik pasakyti, besirinkdami kompaniją, kuriai patikit savo pinigus ir saugumą, pareikalaukit iš jos išsamių ataskaitų, pasidomėkite jos praeitimi, viešai skelbiama informacija, ir ne iš "lūpų į lūpas" bet oficialių institucijų skelbiama. Tokia, kurią pateikia visos legalios gyvybės draudimo kompanijos. Kaip bebūtų, gyvybės draudimas tai ilgalaikiai įsipareigojimai, ne mažiau kaip 10 metų.......... Kad paskui nereikėtų verkti ir kaltinti kažko................. Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(tarke @ 2010 06 26, 23:28)

Noriu tik pasakyti, besirinkdami kompaniją, kuriai patikit savo pinigus ir saugumą, pareikalaukit iš jos išsamių ataskaitų, pasidomėkite jos praeitimi, viešai skelbiama informacija, ir ne iš "lūpų į lūpas" bet oficialių institucijų skelbiama. Tokia, kurią pateikia visos legalios gyvybės draudimo kompanijos. Kaip bebūtų, gyvybės draudimas tai ilgalaikiai įsipareigojimai, ne mažiau kaip 10 metų.......... Kad paskui nereikėtų verkti ir kaltinti kažko................. Sėkmės

mieloji negasdinkite nono.gif sutinku kad turi zinoti ka renkiesi ir is ko, draudimo agentas suteikia visa info ir paprasius viska galima gauti, nieko jie neslepia. kaip tik gavau ju veiklos ataskaita, dar neanalizavau nes reik laiko prisest, bet permetus akimis matosi kad tai rimta uzsienio kompanija, LT i savo rinka nenorejo isvis uzsienio kompaniju isileist, bet teko...
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2010 06 27, 14:57)
mieloji negasdinkite nono.gif sutinku kad turi zinoti ka renkiesi ir is ko, draudimo agentas suteikia visa info ir paprasius viska galima gauti, nieko jie neslepia. kaip tik gavau ju veiklos ataskaita, dar neanalizavau nes reik laiko prisest, bet permetus akimis matosi kad tai rimta uzsienio kompanija, LT i savo rinka nenorejo isvis uzsienio kompaniju isileist, bet teko...

Aš negąsdinu, tik sakau visą tiesą. Ką jums siunčia nežinau, bet niekur nėra oficialiai skelbiama apie jos veiklos ataskaitas, o tai jau prieštarauja Lietuvos draudimo įstatymui. O kas liečia LT ir užsienio kapitalo kompanijas, tai LT savo neturi nei vienos. Gal būt daug ką vis dar klaidina Lietuvos draudimas, jo pavadinimas tik toks, o šiaip tai jis priklauso skandinavams, na o kas liečia gyvybės draudimą tai Swedbankui. Taip kad LT neturi nei vienos savo draudimo kompanijos...
http://www.draudimas.com/?id=503015
čia įdėjau nuorodą, įėjus pagal ją rasite info apie visas legalias draudimo kompanijas, tiek gyvybės, tiek negyvybės. Dar yra www.dpk.lt, kuriame pateikiamos visos oficialios info.........
Atsakyti
sveikos, kadangi tekoisklausyti prezentacija apie sia draudimo bendrove, tai dabar narsau nete apie ja.
radau kad jau jinai yra LT kaip ir registruota

http://www.grawe.at/...of_services.htm

Grazer Wechselseitige ieskoti -
http://www.dpk.lt/es...eta.php?salis=2
Atsakyti
Sveiki
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 06 25, 15:35)

neseniai sunus atgavo iš hansa, tai atgavo tiek kiek sutartyje plius procentus už investavimą. Galėjo imti jis pats arba aš kaip draudėja, priklausomai nuo to ką nurodote prašyme pasibaigus sutarčiai. Pinigus pervedė per pusę mėnesio mirksiukas.gif

QUOTE(tarke @ 2010 06 26, 22:28)
Mielosios mano, pasiskaitinėjau truputuką forume apie draudimus, viskas kaip ir gerai, jūsų teisė rinktis vieną ar kitą gyvybės draudimo kompaniją, Lietuvoje kol kas jos yra 9. Ir visos yra stiprios ir stabilios.

noriu apdraust savo mažajį penkiametį, gal pasiūlytumėt kokią kompaniją rinktis, tik ne AVIVA, baisiai daug blogų atsiliepimų, pati irgi susidūriau, tai kuo toliau nuo tokių įkyruolių. Pati esu Hansa apsidraudus, kol kas patenkinta ir didžiojo sūnaus hansa buvo, tai problemų neturėjau. Bet girdėjau kad jų mažiausios draudiminės išmokos, ar tiesa g.gif
Atsakyti
sveikos, aš tai apie tuos kaupiamuosius dtaudimus galvoju taip,kad geriau jau apsidrausti metine imoka, o ta ką kas mėn pervedinėtumėt į draudimą, geriau į savo sąsk dėtis,tai jokio nuostolio nebus,nereikės baimintis dėl nuvertėjimo ir t.t.
Aš savo vaikui pirmus metus gavau dovanų draudimą už 1 Lt iš Lietuvos draudimo, antrus metus apdraudė 20 000 lt mirties atveju ir 20 000 lt (A1) traumų atveju už 44 lt (50% nuolaida darė), o tretiems metams pasiųlė už visokias traumas, operacijas ir mirties atveją (40 % nuolaidą)-104 lt/metus.
Atsakyti
QUOTE(emilijut @ 2010 07 23, 08:53)
sveikos, aš tai apie tuos kaupiamuosius dtaudimus galvoju taip,kad geriau jau apsidrausti metine imoka, o ta ką kas mėn pervedinėtumėt į draudimą, geriau į savo sąsk dėtis,tai jokio nuostolio nebus,nereikės baimintis dėl nuvertėjimo ir t.t.
Aš savo vaikui pirmus metus gavau dovanų draudimą už 1 Lt iš Lietuvos draudimo, antrus metus apdraudė 20 000 lt mirties atveju ir 20 000 lt (A1) traumų atveju už 44 lt (50% nuolaida darė), o tretiems metams pasiųlė už visokias traumas, operacijas ir mirties atveją (40 % nuolaidą)-104 lt/metus.

Na, nuvertejimo nereikia bijoti, pasirenkat indeksacija, jei nuvertejimo bijot, ir jums ramu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emilijut @ 2010 07 23, 08:53)

gal ir teisingai, juk nežinai kaip per 10 ar daugiau metų pasikeis finansinė padėtis, gali juk ir 100 litų įmoka kas mėnesį pasidaryt per didelė našta g.gif. O dar yra Lietuvos draudimas, ar neperėmė visų sutarčių Hansa g.gif
Atsakyti
MAJA DI,
parasiau jums az, su pasiulymu - 100 lt dovana pirmai menesinei imokai mirksiukas.gif Kompanija - PZU Lietuva
Atsakyti