[quote=Žanė,2009 06 11, 23:48]
nu kaip gi, daromi. plokštė lygi, o tada ant jos kraštų užklijuoja rėmelį ar keletą. kartais masyvo rėmelį klijuoja.
[/quote
neseniai lankiausi temoje "svieciantys dazai" ir dabar kazkaip uzejau cia pasidairyti kas ka naujo raso, ir ka matau, Zane kuri skyrelyje "svieciantys dazai" izvelge labai dideli kenksminguma sviecianciuose pigmentuose , ir stengiasi gyventi ekologiskoje aplinkoje,o dabar zada gamintis sau virtuvini is dazyto luksto (kurio dazymui naudojami dazai kuriu sudetyje yra toksiniu medziagu, o faneruotoje ploksteje ir aplamai medzio drozliu plokstese yra kliju, kurie taip pat nera ekologiski)
p.s. keista kai zmones blaskosi ivairiose temose isreiksdami savo nuomones priestaraujancias viena kitai
QUOTE(Žanė @ 2009 06 11, 23:48)
nu kaip gi, daromi. plokštė lygi, o tada ant jos kraštų užklijuoja rėmelį ar keletą. kartais masyvo rėmelį klijuoja.
tai vat butent, kad masyvo remelis, o ne faneruotes.
QUOTE(nikita07 @ 2009 06 12, 14:09)
neseniai lankiausi temoje "svieciantys dazai" ir dabar kazkaip uzejau cia pasidairyti kas ka naujo raso, ir ka matau, Zane kuri skyrelyje "svieciantys dazai" izvelge labai dideli kenksminguma sviecianciuose pigmentuose , ir stengiasi gyventi ekologiskoje aplinkoje,o dabar zada gamintis sau virtuvini is dazyto luksto (kurio dazymui naudojami dazai kuriu sudetyje yra toksiniu medziagu, o faneruotoje ploksteje ir aplamai medzio drozliu plokstese yra kliju, kurie taip pat nera ekologiski)
p.s. keista kai zmones blaskosi ivairiose temose isreiksdami savo nuomones priestaraujancias viena kitai
jums turbūt ryškiai žanro krizė, kad sekiojate mano pasisakymus.
taip, stengiuosi gyventi ekologiškai - bet ne viskas įmanoma. todėl renkuosi mažiau kenksmingus dalykus, o ir dažus galima rinktis daugiau ir mažiau kenksmingus, yra ir ekologiškų dažų. o štai šviečiantys mano galva yra tikrai daugiau kenksmingi, nei nešviečiantys. bet rinktis jums, taip pat kaip ir man. nebūtina sekioti ir prikaišioti...
QUOTE(Forma @ 2009 06 13, 11:36)
tai vat butent, kad masyvo remelis, o ne faneruotes.
na konkrečiai rankose turėjau pavyzdį, kur iš faneros padaryta ir filingą, ir rėmelį. tačiau taip ne dažnai daroma, tas tiesa.
QUOTE(Žanė @ 2009 06 13, 13:07)
jums turbūt ryškiai žanro krizė, kad sekiojate mano pasisakymus.
taip, stengiuosi gyventi ekologiškai - bet ne viskas įmanoma. todėl renkuosi mažiau kenksmingus dalykus, o ir dažus galima rinktis daugiau ir mažiau kenksmingus, yra ir ekologiškų dažų. o štai šviečiantys mano galva yra tikrai daugiau kenksmingi, nei nešviečiantys. bet rinktis jums, taip pat kaip ir man. nebūtina sekioti ir prikaišioti...
na konkrečiai rankose turėjau pavyzdį, kur iš faneros padaryta ir filingą, ir rėmelį. tačiau taip ne dažnai daroma, tas tiesa.
Jums manau ryskiai PARANOJA, kad galvojate, kad jus kaz kas sekioja, nes siaip cia kiek zinau i visas temas galima eiti ir skaityti, kada nori , o kai pamatai, kaip zmogus neturi savo nuomones ir reiskia vienoj temoj vienaip kitur kitaip, tai net sunku nepakomentuoti. Tai, kad manau pirma gerai viska issiaiskink, o paskui komentuok, nes tokias virtuvinio medziagas naudojant tikrai nebus ekologiska namuose
QUOTE(Žanė @ 2009 06 13, 13:07)
neisivaizduoju kaip gali buti filingas uzfaneruotas beja fanera ir faneruote yra visiskai skirtingi dalykai
nikita, jums trūksta išsilavinimo ir tiek. nesidrabstykite čia purvais ir nesikabinėkite prie žmonių.
tas rėmukas nėra išgaubtas, kaip įprasta. jis plokščias, tiksliau jų net keli yra, sunku nupaskoti, o foto neturiu. aš buvau radusi internete vaizdą, pagal kurį pabandė padaryti. jie dėjo keletą plokščių rėmelių, vienas ant kito. bent jau man taip nupasakojo. ir ten faneruotė, ne faniera (ne taip tada išsireiškiau)
galima lygiai tą patį ir iš masyvo žinoma padaryt.
QUOTE(Forma @ 2009 06 13, 20:35)
neisivaizduoju kaip gali buti filingas uzfaneruotas beja fanera ir faneruote yra visiskai skirtingi dalykai
tas rėmukas nėra išgaubtas, kaip įprasta. jis plokščias, tiksliau jų net keli yra, sunku nupaskoti, o foto neturiu. aš buvau radusi internete vaizdą, pagal kurį pabandė padaryti. jie dėjo keletą plokščių rėmelių, vienas ant kito. bent jau man taip nupasakojo. ir ten faneruotė, ne faniera (ne taip tada išsireiškiau)
galima lygiai tą patį ir iš masyvo žinoma padaryt.
Idomu, kas cia purvais drabstosi (jus,Zane,ar as?) supratau, kai jusu pasisakymus (priestaraujancius vienas kitam) pakomentuoju, kazkodel jums tai pradeda nebepatikti
P.S. Gal apsilankykite geriau kitoje forumo temoje, pvz. seimos ir moters sveikata, ir diskutuokite apie kazkokius persekiojimus purvu drabstymasi ir krizes
P.S. Gal apsilankykite geriau kitoje forumo temoje, pvz. seimos ir moters sveikata, ir diskutuokite apie kazkokius persekiojimus purvu drabstymasi ir krizes
Cia panasu i klasikines pestynes virtuveje
Baikit juk nemazi vaikai esat
Baikit juk nemazi vaikai esat
Ar kas gaminotės Casa Belloj?
QUOTE(Osvile @ 2009 06 14, 11:58)
Ar kas gaminotės Casa Belloj?
virtuvės nesigaminau, bet buvau nusižiūrėjusi ten tokias kėdes, itališkas, klasikinės, gražios, visai patiko. kaina buvo nemaža, bet tokia įkandama. paskui lygiai tokias pačias kėdes Ermitažo baldo salone tame brangesniame, perpus pigiau. ne tai kad nukainuotas, bet tiesiog, startinė kaina perpus pigiau... ir gali atvežti, pagal pasirinktas medžiagas. tai va, taip ir supratau, kad Casa Bella antkainiais jau piktnaudžiauja.