o aš noriu pasigaminti klasikinę virtuvę kombinuotą su modernu... kažkaip taip va. pvz dėti klasikinės virtuvės fasadą, derinti su modernia buitine technika, dėti modernes (gal įleistas) rankenėles... šalia tokios virtuvės derinti masyvų klasikinį valgomojo stalą o prie jo modernias metalo kėdes...
žodžiu, galvoje turiu viziją... o kaip realybėje bus nežinau
gal kas matėt gyvų pavyzdžių ar foto matėt?
QUOTE(elitarai @ 2009 03 17, 10:26)
Na nutilo musu temele Pas mane buitine tehnika supirkta,sestadieny montuos jau,o tai reiskia,kad pasirodymas netoli RINGA ,o kaip jusiske virtuve laikosi?vis pagalvoju
MB surinkinėja, tai ilgai trunka
o mes laukiam nesulaukiam, tema tuscia, laukiam foto ir atsilepimu
Nors man virtuvės reikės tik po metų, bet planą jau dabar braižausi, nes vedžioja name elektrą . Tirpstu nuo klasikos ... Noriu senovinės virtuvės su gražiu gartraukiu. Iš daug paveiksliukų esu išsirinkusi detales. Smagu kai vis merginos įkelia nuotraukų, pasisemi idėjų . Man patiko šios virtuvės dizainas. Tik gartraukį daryčiausi kitokį .
QUOTE(Žanė @ 2009 03 09, 23:09)
o aš noriu pasigaminti klasikinę virtuvę kombinuotą su modernu... kažkaip taip va. pvz dėti klasikinės virtuvės fasadą, derinti su modernia buitine technika, dėti modernes (gal įleistas) rankenėles... šalia tokios virtuvės derinti masyvų klasikinį valgomojo stalą o prie jo modernias metalo kėdes...
turetu buti super
Mojito baldukai labai gražūs .
Taip, Rytine kava, žadam tik po metų, nes yra saldus žodis krizė . Na ir namas labai didelis + 90 kv. pagalbinis priestatas su pirtele . Su dizainere bendraujame kas savaitę. O gaminsiu dar nežinau kur. Labai gražiai daro ir namudininkai. Dizainerė pavyzdį rodė . Noriu šviesios virtuvės ir tokio gartraukio apdirbimo:
Taip, Rytine kava, žadam tik po metų, nes yra saldus žodis krizė . Na ir namas labai didelis + 90 kv. pagalbinis priestatas su pirtele . Su dizainere bendraujame kas savaitę. O gaminsiu dar nežinau kur. Labai gražiai daro ir namudininkai. Dizainerė pavyzdį rodė . Noriu šviesios virtuvės ir tokio gartraukio apdirbimo:
mano virtuve po truputy grazeja,buitine tehnika jau ymontuota.ispakavusi smeg orkaite patyriau lengva soka-rankeneles aukso spalvos ,o uzsakiau matines spalvos, cia jau firmos klaida,bet problema taisoma rankeneles dazymo stadijoje gartraukis dar laukia savo eiles,tad pasirodymas mano virtuves tik po menesio.
elitarai, laukiam jau nekantriai na, dar palauksim