Mums voke skaiciavo brangiausiai is 10 uzklausimu del kainos. Ir dar spalvos butu reikeje laukt labai ilgai, nes sake is lenkijos veza kas kazkiek menesiu . Taip ir nesupratau, jie ka is lenkijos viska susiveza .
Jei brangiai moket, tai kazkodel ne vokej daryciaus
QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 04, 07:30)
gal kas esat susidūre ar jūsų pažystami, draugai ir giminės su Vokės III gamintojais?
vis bresta virtuvės komplekto gamyba ir renkuosi turbūt jau tarp trijų gamintojų, pasikliaudama nuojauta ir atsiliepimais, bet apie Vokę nieko negirdėjau nors jų ši virtuvė man labai graži, radau ją SBA balduose
vis bresta virtuvės komplekto gamyba ir renkuosi turbūt jau tarp trijų gamintojų, pasikliaudama nuojauta ir atsiliepimais, bet apie Vokę nieko negirdėjau nors jų ši virtuvė man labai graži, radau ją SBA balduose
Mes gaminomes Voke ir man regis si, arba labai panasiu modeli.
Na ka galiu pasakyt... ogi nieko blogo. Gamino ilgai (gaminomes per pati statybu bzika), tai i savo numatyta 3 men termina tilpo. Labai suzavejo meistras, kuris komplekta montavo - tikras specas ir dirbo nechalturindamas, is leto, bet uztikrintai ir labai tvarkingai. Kai emem naudotis, buvo beda su vienos spintutes durelem, kur karusele ideta, tai ilgokai jie iki musu vaziavo ir ne viena karta, bet galiausiai sutvarke. Siaip, paciai virtuvei - jokiu priekaistu. Devisi labai gerai ir prieziura minimali. Vienintelis minusas, kuri dabar izvelgiu, kad ji ko gero man nusibos graiciau, nei susideves
dėkoju visoms už atsakymus,
aš vis dar apmastymuose, kažkaip man norisi šviesios virtuvės na pieno baltumo ar dramblio kaulo arba tos Vokės žalsvos, bet bijau, kad tos pieno baltumo tai bus žiauriai teplios, o aš ne iš tų kur su skudurėliu stropiai viską valo po kiekvieno gaminimo.......
kažkada gražių virtuvių mačiau Baldų rojuje, reiks savaitgalį nuvažiuot pašmirinėt,
ir truputuką vaizdinės medžiagos akims paganyt
vat ši berods iš Baldų Rojaus
Uploaded with ImageShack.us
ši man regis Kemenos gamybos, bet kainytės točnai ne krizinės
man net toks variantas labai gražus alia bijau, kad gal bus per tamsus man, čia lyg ir Riešvos gamyba
aš vis dar apmastymuose, kažkaip man norisi šviesios virtuvės na pieno baltumo ar dramblio kaulo arba tos Vokės žalsvos, bet bijau, kad tos pieno baltumo tai bus žiauriai teplios, o aš ne iš tų kur su skudurėliu stropiai viską valo po kiekvieno gaminimo.......
kažkada gražių virtuvių mačiau Baldų rojuje, reiks savaitgalį nuvažiuot pašmirinėt,
ir truputuką vaizdinės medžiagos akims paganyt
vat ši berods iš Baldų Rojaus
ši man regis Kemenos gamybos, bet kainytės točnai ne krizinės
man net toks variantas labai gražus alia bijau, kad gal bus per tamsus man, čia lyg ir Riešvos gamyba
QUOTE('RK' @ 2010 10 04, 11:15)
Mums voke skaiciavo brangiausiai is 10 uzklausimu del kainos. Ir dar spalvos butu reikeje laukt labai ilgai, nes sake is lenkijos veza kas kazkiek menesiu . Taip ir nesupratau, jie ka is lenkijos viska susiveza .
sveikos merginos,
su vyru greitai užsakinėsim virtuvės baldus, norime klasikinės virtuvės, gal galėtumėte patarti kur galima būtų užsisakyti kokybiškus baldus iš medžio masyvo?
RK, gal galėtum pasidalint patirtim ir pasakyti kur Jūs užsisakinėjote savo virtuvės baldus? Ir kodėl VOKĖ3 neužsisakinėtumėte?
QUOTE(Mari @ 2010 09 29, 19:27)
Mano draugai gaminosi Retrum balduose. Ir dabar jie man gamina kelis baldelius. Kai gausiu rezultata - galesiu pasidalinti ispudziais
Sveika Mari,
noriu pasmalsauti, ar jum dar baldeliu Retro nepagamino? Ar patenkinti? As pas juos irgi uzsisakiau - dabar laukiu .
Dalinai pagamino. Viskuo, ka pagamino, esam labai patenkinti. Kokybe tikrai gerai, o ir kaina priimtina.
Dziugu girdeti, kad likote patenkinti, as irgi nekandraudama laukiu ir tikiuosi nenusivilti.
O gal galetumete nuotraukeles ideti? smalsu labai...
O gal galetumete nuotraukeles ideti? smalsu labai...
Keliu tema Idomu, ar pasikeitus ekonominei situacijai kokie vidutine klasikines virtuves 1 m kaina... Be abejo, tokias dazniausiai gamina is masyvo, bet gal imanomas kazkoks tarpinis variantas, kai masyvo - tik dureles?
QUOTE(uItra @ 2011 10 21, 20:05)
Keliu tema Idomu, ar pasikeitus ekonominei situacijai kokie vidutine klasikines virtuves 1 m kaina... Be abejo, tokias dazniausiai gamina is masyvo, bet gal imanomas kazkoks tarpinis variantas, kai masyvo - tik dureles?
Tikrai galimas, mes būtent taip ir gaminomės. Tuos spintelių kraštus, kurie matomi iš šono, pagamino taip pat iš masyvo. Tai realiai plokštės nesimato, ji tik spintelių viduje, lentynėlės manau net geriau iš plokštės
QUOTE(Magnetukas @ 2011 10 21, 22:22)
Tikrai galimas, mes būtent taip ir gaminomės. Tuos spintelių kraštus, kurie matomi iš šono, pagamino taip pat iš masyvo. Tai realiai plokštės nesimato, ji tik spintelių viduje, lentynėlės manau net geriau iš plokštės
Tai gal ir kas gamino galite rekomenduoti - man reiktu Klaipedos puseje... Reikia kokybiskai, bet uz prieinama kaina (o kam nereikia ).... Isiunciau keleta uzklausimu, bet net kainas apytiksliai paskaiciuoti atsisasako - atsipraso, kad daug darbo, turiu pati pateikti konkretu projekta, tada skaiciuos
QUOTE(uItra @ 2011 10 21, 21:05)
Mane taip pat domintu kainos... tik nevisi gamintojai pasako kainas kv. m., kviecia i svecius pasikalbeti