Kai vaikai atsiranda - turbut dauguma nebelaksto su skuduru
Seniau mane erzindavo ne ten gulintis ranksluostis ar batai kreivai sustatyti, o dabar , o dabar nieeeks nebeerzina
Kazi kaip bus naujoj troboj
Zaneta75, kad sala butu zemesne - idomiai, nesu macius taip, kazi ar patogu .
Mes namo projekta darydamiesi jau skaiciavom kiek reikia ploto salai, nes man ji labai
Sala labai grazu nors man irgi pritruko jai vietos. Del saldytuvo "aprengimo" ir dydzio - man graziau integruoti saldytuvai, bet jie tikrai mazesni, todel mes rinkomes modeli be saldymo kameros, o saldymui naudojam atskira saldikli, kuris stovi garaze.
Rytine Kava, kaip supratau, jusu virtuves galutinis variantas bus tas antrasis? Jos abi panasios, bet vienur 2 stalciai, kitur trys. Panasiai kaip ir Zaneta75 pasidalinsiu savo patirtimi - jei taip vel is naujo gaminciausi virtuve, dabar jau labiau pagalvociau, ka kur tiksliai desiu - mano virtuvej visur po tris stalcius, tai man dabar labai truksta gilesniu stalciu, i kuriuos tilptu pvz sausu pusryciu ir kosiu pokeliai, o stalcius kuriame laikau puodelius lyg ir yra per gilus...
Dar mane labai nervuoja spintele, nes ji per gili - net ir didelius daiktus sudejus, reikia vos ne gulom traukti prie apatines lentynos galines sieneles atsidurusius reikmenis. Todel ta spintele ruosiuosi perdaryt i stalcius, nes net ir virtuvini kombaina ar didelius "bliudus" visgi patogiau laikyt stalciuj
Rytine Kava, kaip supratau, jusu virtuves galutinis variantas bus tas antrasis? Jos abi panasios, bet vienur 2 stalciai, kitur trys. Panasiai kaip ir Zaneta75 pasidalinsiu savo patirtimi - jei taip vel is naujo gaminciausi virtuve, dabar jau labiau pagalvociau, ka kur tiksliai desiu - mano virtuvej visur po tris stalcius, tai man dabar labai truksta gilesniu stalciu, i kuriuos tilptu pvz sausu pusryciu ir kosiu pokeliai, o stalcius kuriame laikau puodelius lyg ir yra per gilus...
Dar mane labai nervuoja spintele, nes ji per gili - net ir didelius daiktus sudejus, reikia vos ne gulom traukti prie apatines lentynos galines sieneles atsidurusius reikmenis. Todel ta spintele ruosiuosi perdaryt i stalcius, nes net ir virtuvini kombaina ar didelius "bliudus" visgi patogiau laikyt stalciuj
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 07 22, 10:51)
Patiko neseniai perskaitytas posakis: "jei jusu namai spindi svara - jusu gyvenimas praejo veltui"
Auksiniai zodziai!!!!!!!!!
Reikes tiesiai prie iejimo duru didelem raidem uzrasyti, ireminti ir pakabinti .
Kokio aukscio spinteles pas tave? Na, as teslos niekada neminkysiu, todel galvoju, kad aukstesnes spinteles kaip tik patogiau, kad nereiketu pasilenkti i prieki, ka nors darant .
As visai negaliu prie plautuves dirbti, iskart po kokiu 10 min iskausta nugara (zemiau menciu). Ar man su nugara negerai, ar krana reikia tinkamoje vietoje imontuoti, kad tokiu problemu nebutu - nebezinau net ka galvoti . Dabar kranas tolokai (stalvirsyje uz plautuves).
QUOTE(Svarstykle @ 2010 07 22, 23:10)
Todel ta spintele ruosiuosi perdaryt i stalcius, nes net ir virtuvini kombaina ar didelius "bliudus" visgi patogiau laikyt stalciuj
Panasu, kad stalciai musu virtuvese taps nepakeiciami .
O gal tokius istraukiamus krepsius butu paprasciau imontuoti vietoj lentynu:
http://www.google.de.../...&tbs=isch:1
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 22, 23:53)
Zaneta75, kad sala butu zemesne - idomiai, nesu macius taip, kazi ar patogu .
Mes namo projekta darydamiesi jau skaiciavom kiek reikia ploto salai, nes man ji labai
salos ir as norejau, labai... bet deja, nama pirkom pastatyta, viskas tiko, tai negi ieskosi kito kad tik sala ikist
Kai dirbau Danijoj, pas seimininke buvo sala siek tiek zemesne, nesu smulkmeniska ,bet man ji vaizdo tikrai negadino...
Kita vertus - kiek kartu ta tesla darai, gal ir neverta del to zemint
QUOTE(vida777 @ 2010 07 23, 08:50)
Panasu, kad stalciai musu virtuvese taps nepakeiciami .
Labai aciu uz gera minti tikrai tokius krepsius isitaisyt paprasciau bus nei keist dureles ir pan.
Sveikos merginos.
Mano virtuvei jau 15 metu. klasikine - is uosio .Per tuos metus isaugo seimos poreikiai- reikai indaploves , integruojamos buitin. technikos , reikia pasirimti - arba primityvi virtuve su senaisiais baldais , arba moderni su naujais. bet jau nebemediniais.Niekaip negaliu apsispresti.Sirdis linksta prie senuju baldu , bet net sumautos indaploves negalesiu pastatyti
Mano virtuvei jau 15 metu. klasikine - is uosio .Per tuos metus isaugo seimos poreikiai- reikai indaploves , integruojamos buitin. technikos , reikia pasirimti - arba primityvi virtuve su senaisiais baldais , arba moderni su naujais. bet jau nebemediniais.Niekaip negaliu apsispresti.Sirdis linksta prie senuju baldu , bet net sumautos indaploves negalesiu pastatyti
QUOTE(astarna @ 2010 07 24, 21:01)
Sveikos merginos.
O neina pataisyti to virtuvinio, kad būtų galima integruoti? Ir kodėl kitus darytumėte nebe medinius? Per brangu? Nepraktiška?
Mūsų kaimynė gaminosi klasikinį virtuvinį, pakankamai didelis, su pusbariu, virtuvė apie 14 kvadratų, o sumokėjo ne taip jau daug, šiek tiek daugiau, nei 10 000 lt. Kažkoks baltarusiškas, bet atrodo ne ką prasčiau, nei matai parduotuvėje, kainuojančius daug daugiau. Dėl įdomumo galėčiau paprašyti, kad leistų nufotografuoti, įmesčiau parodyt.
QUOTE(astarna @ 2010 07 24, 21:01)
Sveikos merginos.
ir su mano virtuve buvo ta pati situacija. kai uzreikejo indaploves, istraukiau viena 0,6m. spintele ir pasistaciau indaplove. o kas del imontuojamos buitines technikos, tai gamina tokias spinteles, i kurias galima imontuoti. tereiks tik senaja virykle ismest. cia variantas kai nesinori keisti virtuvinio.
Krirma, super
Krirma - tikrai sauniai atrodo dar virtuve. O kai jau atsibos vaizdas - siulyciau rankeneles ir plautuve su kranu pakeist - ir vel bus visiskai nauja
QUOTE(Krirma @ 2010 08 11, 21:16)
parodysiu savo sena virtuve su neimontuojama indaplove. kol naujo virtuvinio nesiruosiu isigyti, kuo puikiausis naudoju ir taip
Saunu puikus variantas. net vienu momentu pamaniau kad cia mano virtuve , tik neturiu spinteliu su stiklais.
Buvau pagalvojus ar apie toki varianta tik permazas plotas.Jau ir taip esu kritikuojama kad statau ugni ir vandeni salia - feng sui