Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės

QUOTE(elitarai @ 2010 07 06, 17:19)
Kai tik turesi naujienu del saldytuvo-rodykis.
O karusele isemiau lauk ax.gif nepatiko man ji(dabartiniuose namuose,tad y Lt virtuve dariausi lentynele.
Papildyta:
Ziu,kad musu RK virtuves identiskos,tik kriaukle su orkaite apkeisti smile.gif nes nera lango pas mane ten.
...ir kaireje puseje ar nenori kokios plonos per visa ilgy indaujos?kad nebutu matytis is sono darbastalis?susisauktu su desnes puses saldytuvu g.gif Ziuriu nededi stiklo,o jis taip atgyvintu virtuvyte bigsmile.gif y virsutines spintutes ydejus 2 stiklo dureles butu fainai,.susisauktu,, su langu.

Kuom nepatiko karusele? Mes turejom kampe karusele apacioj, tai puodus laikem, o virsuj kampe nebuvo karuseles, tai sugrusdavau viska ir nematydavau kas gale, o karusele pasuksiu ir viska matysiu.
Indauja grazu, bet pas mus ten tv bus ir tas virtuvinis baigiasi vidury patalpos, pazymejau raudonai kur baigiasi.
O stiklu neber kur daryt. Vat jei butu galima kairej pusej dar pusine spintele pakabint, tai butu gerai keliom taurem. O siaip salione visas baras sekcijoj yra, tik ten vis tauriu pasiimt butu nepatogu eit.

user posted image

Fotografuota is saliono ir virtuve, kur melyna spalva bus atskirta kolonom ir arkom.
user posted image

Taip kazkaip bus atskirta, tik cia per sonus praejimas, o pas mus bus sonuose sieneles, o vidury praejimas;

user posted image

Vat dar, kad aiskiau butu biggrin.gif : (nu ir pridejau as cia siandien fotkiu ax.gif )
user posted image
Atsakyti
Gerai,kad dejai,juk aiskiau vis atrodo. mirksiukas.gif butinai saldytuva mastyk ,,apkloti,,o visa kita man grazu pas tave.
Atsakyti
Ir as zaviuosi klasikiniu virtuviu fasadais,, bet vis pagalvoju kaip teks valyti visi izraizymai su laiku uzsiters ir kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2010 07 07, 09:26)
Ir as zaviuosi klasikiniu virtuviu fasadais,, bet vis pagalvoju kaip teks valyti visi izraizymai su laiku uzsiters ir kaip tada?

o kuo zadate tersti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 07 07, 10:30)
o kuo zadate tersti  g.gif ?

blink.gif na kaip ir visada vanduo riebalai ir t.t. blink.gif Siuo metu pas mane stovi seniai uosvio pagaminta medine spintele, fasadas padarytas is siauru lentuciu - tai is tarpeliu labai sudetinga isvalyti nesvarumus.
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2010 07 07, 09:26)

Su ausu krapstukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2010 07 07, 09:38)
blink.gif  na kaip ir visada vanduo riebalai ir t.t.  blink.gif  Siuo metu pas mane stovi seniai uosvio pagaminta medine spintele, fasadas padarytas is siauru lentuciu - tai is tarpeliu labai sudetinga isvalyti nesvarumus.

na, tai tada kuo toliau, tuo labiau atrodys sendinta, nereikes net papildomu pastangu sendinimui deti biggrin.gif .
Dabartines "lietuviskos klasikines" virtuves tikrai neturi tiek raiziniu ir israitymu, kad labai jau sunku butu isvalyti, o valymo priemoniu - apstu.
As ir langu bei duru remu kampukus valau su dantu sepeteliu, tai man net nekyla klausimas, kad virtuveje kiltu neiveikiamu problemu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 07 liepos 2010 - 10:09
Nieko sudetingo tas valymas schmoll.gif ,mano tevu virtuve su tieeek israitymu ir ornamentu,jau kokia 15m ir atrodo super,nuo seimininkes priklauso ir valymas,priemoniu ir yrankiu yra apstu.tad nereikia aukoti savo svajoniu virtuves del baimiu,kurios lengvai yveikiamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 07 07, 13:16)
Nieko sudetingo tas valymas schmoll.gif  ,mano tevu virtuve su tieeek israitymu ir ornamentu,jau kokia 15m ir atrodo super,nuo seimininkes priklauso ir valymas,priemoniu ir yrankiu yra apstu.tad nereikia aukoti savo svajoniu virtuves del baimiu,kurios lengvai yveikiamos smile.gif

Na gal tu ir teisi del svajoniu virtuves. Turbut reikia daryti kaip svajoji, kad gera butu ten praleisti didziaja dali savo laiko (bent jau as virtuveje beveik gyvenu...)
Atsakyti
Pries kelias dienas gavau is virtuvininko kelis piesinius, skirtumas toks, kad prie kaitlenes kairej pusej gali buti arba 2 arba 3 dureles, tai linkstam prie 3. (nes 2 dideles labai is visu kitu issiskirtu).

user posted image

Kur kvadratukai juodi, tai tose vietose bus lempos lubose.
user posted image
Atsakyti
Labuciai,
nors savo virtuve jau turiu, bet panorau pasisakyti (gal kam pravers patirtis ax.gif )
Pirmiausia del saldytuvo "aprengimo": nueje i buitiniu prekiu parduotuve palyginkit turius saldytuvu... jei dar seima jusu nera didele - gali buti ji dides ir tikrai pristigs vietos saldytuve. Aciu tam pardavejui kuris mums patare kai rinkomes - tikrai nesigailiu estetini vaizda iskeituri i funkcionaluma. Beje, dureles saldytuvo musu neaprenktos, bet uzdejom mes jam sioki toki "stoga" ir isipiesia jis i virtuves konteksta

Ir - tikrai verta pamastyti pasidaryti taip, kad virtuve jusu neikalintu nuolatiniu sveitimu ir valymu. Taip, yra priemoniu, bet dauguma ju kenkia aplinkai. Be to, mano manymu, svarbiausia - nereikia savo gyvenimo paversti nuolatiniu tvarkymusi... Pati anksciau galima sakyti skuduro is ranku nepaleisdavau, bet kai atsirado trys vaikai fiziskai sunku pasidare paskui visus lakstyti... Gyvenimas per trumpas kad eikvotume ji buiciai, man prireike didelio gyvenime sukretimo kad tai suprasciau doh.gif Dabar tvarkausi, nepagalvokit kad apsileidau blush2.gif bet ne taip paranoiskai hihihi.gif
Patiko neseniai perskaitytas posakis: "jei jusu namai spindi svara - jusu gyvenimas praejo veltui" mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 06, 17:01)
Sala tuscia, tik pasidejimui, valgio gaminimui.
Kas cia dar ax.gif
Gal ka patarsit bigsmile.gif ?

pas mane salos nera (vietos per mazai sad.gif ) - valgi ruosiu ant spinteliu ir man jos yra per aukstos doh.gif Nors nesu pati labai zema, esu vidutinio ugio (166 smile.gif ) minkant tesla be proto nepatogu tai daryti ant spinteles... Galvoju jei planuojat daryti sala, daryciau ja siek tiek (5-10 cm) zemesne nei spinteles g.gif
Atsakyti

100% sutinku su Zaneta drinks_cheers.gif nebelakstau su skuduru kasdien schmoll.gif
Atsakyti