QUOTE(elitarai @ 2010 07 06, 17:19)
Kai tik turesi naujienu del saldytuvo-rodykis.
O karusele isemiau lauk nepatiko man ji(dabartiniuose namuose,tad y Lt virtuve dariausi lentynele.
Papildyta:
Ziu,kad musu RK virtuves identiskos,tik kriaukle su orkaite apkeisti nes nera lango pas mane ten.
...ir kaireje puseje ar nenori kokios plonos per visa ilgy indaujos?kad nebutu matytis is sono darbastalis?susisauktu su desnes puses saldytuvu Ziuriu nededi stiklo,o jis taip atgyvintu virtuvyte y virsutines spintutes ydejus 2 stiklo dureles butu fainai,.susisauktu,, su langu.
O karusele isemiau lauk nepatiko man ji(dabartiniuose namuose,tad y Lt virtuve dariausi lentynele.
Papildyta:
Ziu,kad musu RK virtuves identiskos,tik kriaukle su orkaite apkeisti nes nera lango pas mane ten.
...ir kaireje puseje ar nenori kokios plonos per visa ilgy indaujos?kad nebutu matytis is sono darbastalis?susisauktu su desnes puses saldytuvu Ziuriu nededi stiklo,o jis taip atgyvintu virtuvyte y virsutines spintutes ydejus 2 stiklo dureles butu fainai,.susisauktu,, su langu.
Kuom nepatiko karusele? Mes turejom kampe karusele apacioj, tai puodus laikem, o virsuj kampe nebuvo karuseles, tai sugrusdavau viska ir nematydavau kas gale, o karusele pasuksiu ir viska matysiu.
Indauja grazu, bet pas mus ten tv bus ir tas virtuvinis baigiasi vidury patalpos, pazymejau raudonai kur baigiasi.
O stiklu neber kur daryt. Vat jei butu galima kairej pusej dar pusine spintele pakabint, tai butu gerai keliom taurem. O siaip salione visas baras sekcijoj yra, tik ten vis tauriu pasiimt butu nepatogu eit.
Fotografuota is saliono ir virtuve, kur melyna spalva bus atskirta kolonom ir arkom.
Taip kazkaip bus atskirta, tik cia per sonus praejimas, o pas mus bus sonuose sieneles, o vidury praejimas;
Vat dar, kad aiskiau butu : (nu ir pridejau as cia siandien fotkiu )