Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 05, 08:35)
Visai nieks neberaso unsure.gif

visos matyt virtuves baldu temoje (kaip ir as pati blush2.gif ), nes cia tikrai labai vangiai juda diskusijos.
Gal gali parasyti i kokius gamintojus kreipetes su uzklausimais?
O gal turi baldu projekteli parodyti bigsmile.gif ?
as kol kas lieku prie granitinio stalvirsio, nes akmens mases man nenaturalu ir viskas (yra ir siaip nekokiu atsiliepimu apie jo naudojima), arba tada jau naturalaus medzio g.gif .
Atsakyti
Aprimusi tema tikrai smile.gif ,Rkava o kur gaminsiesi?pakuzdek nuorodele.
vida geras pasirinkimas granitinis stalvirsis,mano lietojo truputis nuskilo,o dar net negyvename g.gif matyt kokis darbininkas ,,uzgavo,,sunku kai pats nebuni vietoje verysad.gif ,bet uz geros savaiteles kibsiu ir as y darbus,gryzusi pabaigsiu visus nedadarymus.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 07 05, 10:18)
vida geras pasirinkimas granitinis stalvirsis,mano lietojo truputis nuskilo,o dar net negyvename g.gif matyt kokis darbininkas ,,uzgavo,,sunku kai pats nebuni vietoje verysad.gif ,bet uz geros savaiteles kibsiu ir as y darbus,gryzusi pabaigsiu visus nedadarymus.

siaubas kaip liudna verysad.gif , mane tokie dalykai is proto isvarytu - esu labai priekabi brokui ar neatidumui.
Pas mus name visur granitines palanges (ten, kur langai ne iki zemes), tai as taip uzklojus, uzdengus - ypac nuo darbininku, nes jiems tai kas, tikrai taip nesaugos, kaip pats, kad savo saugai.
Man labai prie dusios jusu virtuves gamintojas, elitarai, nors dar galutinai neissirinkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 05 liepos 2010 - 10:38
Nu jis keliauja po visa Lt ir net Lenkija,Latvija...bet iki Jusu kazin ar vaziuotu taip toli g.gif ,patenkinta as savo virtuve,neziurint keleto klaideliu.
Negaliu sau atleisti uz stalvirsy blush2.gif ,kodel pataupiau,dabar grauziu save,MB nori nuimti jy ir pakeisti granitiniu,nes tas sujungimas kampe taip biauriai y aky lenda.Nu ateity ziu ka darysime.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 07 05, 16:11)
Nu jis keliauja po visa Lt ir net Lenkija,Latvija...bet iki Jusu kazin ar vaziuotu taip toli g.gif ,patenkinta as savo virtuve,neziurint keleto klaideliu.
Negaliu sau atleisti uz stalvirsy blush2.gif ,kodel pataupiau,dabar grauziu save,MB nori nuimti jy ir pakeisti granitiniu,nes tas sujungimas kampe taip biauriai y aky lenda.Nu ateity ziu ka darysime.

elitarai, nesuprantu, juk lieto akmens stalvirsis brangesnis uz naturalu akmeni, kodel tu sakai, kad pataupei g.gif ?
Atsakyti
Taigis virtuveje pas mus tik medzio plokste,ko pasekoje jau y vonia uzsakiau rimta stalvirsy mirksiukas.gif (kad laika atsukti atgal,dabar net nedvejociau,ir kitoms patarciau smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 07 05, 17:08)
Taigis virtuveje pas mus tik medzio plokste,ko pasekoje jau y vonia uzsakiau rimta stalvirsy mirksiukas.gif (kad laika atsukti atgal,dabar net nedvejociau,ir kitoms patarciau smile.gif )

tai kur tau ta lieta akmeni nuskele bigsmile.gif ? As ir galvoju... nu kad pas tave virtuveje lyg plokste buvo doh.gif . Zinok, jei labai nuosirdziai ir atvirai - as tavo vietoje keisciau stalvirsi tikrai, nesvarbu kada. Pas tave juk ypatingas stilius 4u.gif .
Atsakyti
Aciu uz gera zody 4u.gif o pastebejote taikliai,dabar virtuveje jis ir gadina viska.(o lietas akmuo buvo padetas ant grindu vonios kambaryje(jo dar nerodziau g.gif )matyt santexnikai ir ,,paciupinejo,,bet kaltu nera.Tiesa skambino Mb y Baltijos marmura,jie atvaziuot turi ant dienu ta stalvirsy tvirtinti-pamaskuos. bigsmile.gif
Papildyta:
ziu pasnekesime dviese smile.gif ,o tokios grazios virtuves yra pas kaikurias mamytes,man y pasta pasirodet,nu rodykites cia,drasiau bigsmile.gif
Atsakyti
Cia mano pacios brezinys:

user posted image

Cia "Pjuvenos" brezinys:

user posted image

Kaire siena 330, o desine 410. Sala 140 plocio.
Taigi pigiausiai paskaiciavo mums Klaipedoje "Baldu aibe" ir dar www.gerilaiptai.lt (cia pjuvena Kaune), bet pasirinkom aisku Klaipeda, nes reiks vaziuot ziuret tu atspalviu ar dar kazka paderint, vietoj vis kitaip.
Bus tokios spalvos ir stalvirsis mazdaug toks sviesus:
user posted image

Prieskoniams noriu kazko tokio, nes kitaip sustatai vienus uz kito ir nieko nematai:

user posted image

user posted image

Auksti darem sulyg lango virsum 240cm., nepamenu ar rasiau ax.gif ir virsuj karnyzas eis per visas spinteles ir kur langas ir kur dumtraukis, o dumtraukio triuba neislys virs spinteliu kaip daug kur, bus ileistas i siena thumbup.gif

Spinteles abi kampe bus kaip virsuj nupiesta, na kad nekampuota.

Mikrobange bus salos apacioj, nes griozdo nenoriu ant stalvirsio.
Sala tuscia, tik pasidejimui, valgio gaminimui.
Kas cia dar ax.gif
Gal ka patarsit bigsmile.gif ?

Papildyta:

Brezinis truputi dar keisis, rytoj gausim kelis variantus, tai pabandysiu cia ideti ax.gif

Ai, o salos sonuose noriu tokiu kolonu thumbup.gif :

user posted image

O salos priekio noriu taip lenkto:

user posted image
Atsakyti
Rkava,man butu graziau ymontuotas saldytuvas,galima kaip salos kolonomis jy ,,apgaubti,,jei nenori ymontuoti smile.gif ar nisa daryti,pan kaip pas mane,nes dabar tas saldytuvas toks vienisas,neytrauktas y klasika atrodo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 07 06, 16:38)
Rkava,man butu graziau ymontuotas saldytuvas,galima kaip salos kolonomis jy ,,apgaubti,,jei nenori ymontuoti smile.gif ar nisa daryti,pan kaip pas mane,nes dabar tas saldytuvas toks vienisas,neytrauktas y klasika atrodo. g.gif

Nu vat blaskomes del saldytuvo, tai galvojam virsuj det spintele, kad butu lygu su viskuo, nes jis zemesnis juk. O saldytuvo sonas atsirems i sienele tokia, nu ten arkos kolonos bus, kad atskirt vizualiai virtuve nuo saliono.
Virtuvininkad lyg sake padarys pavyzdi su spintele virs saldytuvo, tai tikiuosi jis man i pasta atsius ir galesiu cia parodyt.

Dar kampe darysim karuseles ir virsuj ir apacioj.
Atsakyti
Kai tik turesi naujienu del saldytuvo-rodykis.
O karusele isemiau lauk ax.gif nepatiko man ji(dabartiniuose namuose,tad y Lt virtuve dariausi lentynele.
Papildyta:
Ziu,kad musu RK virtuves identiskos,tik kriaukle su orkaite apkeisti smile.gif nes nera lango pas mane ten.
...ir kaireje puseje ar nenori kokios plonos per visa ilgy indaujos?kad nebutu matytis is sono darbastalis?susisauktu su desnes puses saldytuvu g.gif Ziuriu nededi stiklo,o jis taip atgyvintu virtuvyte bigsmile.gif y virsutines spintutes ydejus 2 stiklo dureles butu fainai,.susisauktu,, su langu.
Atsakyti