Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės

man virtuves baldus gamino "Madisono medis", daro kokybiskai ir kaina buvo gera. Ju tinklapis irgi labai prastas, nes ten beveik ner pavyzdziu.
Atsakyti
Mano virtuves bendras vaizdas. Vaizdelis "kasdienis" ir dar laaabai daug reikia visko padaryt - nudazyt palange, uzdet sviesu marmurini stalvirsi, isrinkt virtuvinius sviestuvus, surast vieta buteliu kolekcijai... ax.gif Kadangi virtuves ir svetaines erdve vientisa, teko derinti visus baldus tarpusavyje - virtuves baldu spalva, auksti ir karnizu freza derinom prie turimos indaujos. Taip mano balta svajoniu virtuve pavirto i raudonmedzio spalvos blink.gif Virtuves fasadas azuolinis, beicuotas
user posted image

user posted image

detale:
user posted image
Atsakyti
labai grazu ir neapkrauta 4u.gif aisku, dar daug ko truksta, bet matosi, kad bus laabai padori virtuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarstykle @ 2010 02 20, 14:25)
Mano virtuves bendras vaizdas.

aciu sirdingai, taip pat ir kitoms mergaitems aciuks.gif.

labai grazus neeilinis interjeras - tikrai pamalonino aki. O sviesi virtuve, ivedant tokios pat spalvos baldu (stalas arba kedes) i valgomojo zona, butu visai tikusi.
Nuostabios uzuolaideles wub.gif .
Tikrai rinksites marmurini, ne granitini stalvirsi - ar bus patvarus g.gif ?

p.s.lubos atrodo aukstos.
Atsakyti
Svarstykles, super wub.gif labai grazu. Gal galetumet nufotografuoti plyteliu ir lentu sujungima, nes kiek iziuriu, tai idomiai plyteles suklotos wink.gif Ir is kur pirkote duris?
Atsakyti
Svarstykle, labai labai gražu, labai mano skonio smile.gif
O koks svajonių stalas, baltas pavydas.
Ar pas jus yra gartraukis? Visiškai įleistas ar ištraukiamas, neįžiūriu?
Klausiu, nes smalsu, kaip toje vietoje uždėtas/išpjautas fasadukas, kuris tvirtinasi prie viršutinių spintelių apačios.
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 02 20, 15:36)
Svarstykle, labai labai gražu, labai mano skonio smile.gif
O koks svajonių stalas, baltas pavydas.
Ar pas jus yra gartraukis? Visiškai įleistas ar ištraukiamas, neįžiūriu?
Klausiu, nes smalsu, kaip toje vietoje uždėtas/išpjautas fasadukas, kuris tvirtinasi prie viršutinių spintelių apačios.

Labai aciu visoms - labai smagu sulaukt palaikymo wub.gif
Man labiausiai patinka didelis stalas - patogu seimyna susodint, o paskui visus indus nukrauscius - per viduri stalo pritaisom tinkleli ir zaidziam stalo tenisa thumbup.gif
Gartraukis imontuotas spinteleje virs katlentes, viena dalis istraukiama. Jei reikes, galesiu is arciau nufotografuot.
Grindys ir plyteles sujungtos tik silikono tarpeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svarstykle: 20 vasario 2010 - 15:49
QUOTE(Felise @ 2010 02 20, 15:07)
Svarstykles, super  wub.gif labai grazu. Gal galetumet nufotografuoti plyteliu ir lentu sujungima, nes kiek iziuriu, tai idomiai plyteles suklotos wink.gif Ir is kur pirkote duris?

Visas duris uzsisakem pas viena meistreli Sakiu rajone. Durys pusines, nudazem patys.
Va cia plyteliu sujungimas is arciau:
user posted image

atsiprasau uz trupinius blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2010 02 20, 15:05)
aciu sirdingai, taip pat ir kitoms mergaitems aciuks.gif.

labai grazus neeilinis interjeras - tikrai pamalonino aki. O sviesi virtuve, ivedant tokios pat spalvos baldu (stalas arba kedes) i valgomojo zona, butu visai tikusi.
Nuostabios uzuolaideles  wub.gif .
Tikrai rinksites marmurini, ne granitini stalvirsi - ar bus patvarus  g.gif ?

p.s.lubos atrodo aukstos.

Lubos apie 3.20 m. - as labai norejau dar aukstesniu, bet nebeisejo:)
O del marmurinio stalvirsio - buvom pasieme gabala to marmuro, is kurio planuojam gaminti stalvirsi ir as ant jo pjausciau, visaip ji zulinau ir niokojau. Pripazinsiu, perpjauta citrina, palaikyta ant stalvirsio para laiko, paliko toj vietoj neisnaikinama zyme. Bet kol kas ta citrinos deme neisnaikino mano noro isigyt marmurini stalvirsi. Gaila, kad granito nebuna sviesiu siltu spalvu - sviesiausias pilkas.
Gal yra tokiu, kurios turit marmurinius stalvirisu ir galit pasidalint patirtim?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svarstykle: 20 vasario 2010 - 16:07
QUOTE(Svarstykle @ 2010 02 20, 16:49)

Gartraukis imontuotas spinteleje virs katlentes, viena dalis istraukiama. Jei reikes, galesiu is arciau nufotografuot.

Jei nesunku, būčiau labai dėkinga.
Pas mane visiškai paslėptas gartraukis, tai nesugalvojam, kaip tą fasaduką pritvirtint ties gartraukio vieta doh.gif
Atsakyti
Svarstykle, o kodel nebenorejom sviesaus virtuvinio? Mes apie toki mastom pavasariop ax.gif . Ir duris patys mastem dazyt, bet nemokesim padaryt turbut pasendinimo tokiu kaip bruksniu g.gif , o kaip jus dazet? Gal foto duru galima is arciau blush2.gif ?
O sienos pas jus baltos ir liks?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 02 20, 11:20)
Mergaites, jei nesunku, pasidalinkit info apie klasikiniu virtuviu gamintojus LT (pageidautina naturalaus medzio fasadine dalimi), pleas !!!!!!!!!!

parasiau jums firmele provanso temoje
Atsakyti
QUOTE(bunsha @ 2010 02 21, 11:03)
parasiau jums firmele provanso temoje

aciu, uzfiksavau aciuks.gif .
Atsakyti