Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės

el teide.Kadangi pas mus stalvistis jau yra, jis naturalaus azuolo,todel ieskom kriaukles. As tai kazkaip nebijau keramikos, aisku nieko nera amzino, kiek zinau tai ir akmens mases kriaukles gan daznai skyla. g.gif
Mari. Kad IKEA sios kriaukles yra tai as zinau, tik viena maza problemele Lietuvoje jos parduotuves dar nera. Zinau, kad galima uzsakyti ir atveza .O as megstu pries perkant daikta paciupineti. Kadangi paciai teko buti IKEA {Lenkijoj) tai visos prekes praktiskai made in China. Manau didele tikimybe, kad tos kriaukles taip pat kinietiskos, tai kokybe schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(sindy_star5 @ 2010 01 31, 11:28)
Sveiki 4u.gif ,
Na va, mes irgi esam  klasikos myletojai. Dabar isirenginejam virtuve ir noreciau paklausti gal kas zinot(o gal kas ir turit tokia kriaukle), kur yra pirkti baltu keramikiniu kriaukliu skirtu virtuvems , nes man kazkaip nesiziuri prie klasikos tos nei metalines ar akmens mases.

Man keramikines kriaukles nepaprastai grazu wub.gif Ir tikrai labai smagu jas naudot thumbup.gif
Bet kiek as privargau ieskodama virtuvines keramikines kriaukles - tokios kad ir grazi, ir iperkama butu rolleyes.gif Galiausiai atsisiunciau kriaukle is Anglijos - kriaukle puiki, bet per didele - kazkaip specifikacijas beskaitydama, vidinius kriaukles matmenis palaikiau isoriniais ir uzsisakiau siek tiek per didele doh.gif Veliau teko uzsisakyt dar viena, jau mazesne. Jau naudojam kriaukle, smagi, tik kol kas dar neimontuota tinkamai po stalvirsiu - vis dar taupom marmurui unsure.gif Cia nuotrauka musu kriaukles, stalvirsis laikinas:
user posted image

Taigi didesne kriaukle liko (ji is dvieju daliu, viena didesne, kita mazesne, bet galima deti tik didesne) - jei tiktu dydis ir domintu, mielai atiduociau uz savikaina blush2.gif
Atsakyti
Svarstykle,
Tikrai butu idomu pamatyti jusu kriaukle. Gal i AŽ ar i el. pasta galetumet parasyti.
Aciukas 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindy_star5: 31 sausio 2010 - 20:52
QUOTE(sindy_star5 @ 2010 01 31, 20:51)
Svarstykle,
Tikrai butu idomu pamatyti jusu kriaukle. Gal i AŽ ar i el. pasta galetumet parasyti.
Aciukas 4u.gif .

tai tuomet einu nuotraukyciu i photobucketa kelt ir idesiu nuorodele 4u.gif
Atsakyti
Pas mane būtent ikejos keramikinė, jokių priekaištų smile.gif Jau metus naudoju ir atsidžiaugt negaliu. Įmetu foto (čia kriauklę dar nebuvom pilnai "sukomplektavę", kaip matot, dar viršutinė nubėgimo anga "plika") biggrin.gif :
user posted image
Atsakyti
mano turima kriaukle tokio tipo, kaip siose nuotraukose - galima montuot kaip dviguba, o galima tik viena. Pastebejau, kad Anglijoj siuloma montuot ir po mediniu stalvirsiu:

user posted image

user posted image

o cia realios mano turimo kriaukles daugiau foto, i az galesiu surasyt ismatavimus
http://s87.photobuck...147/svarstykle/
Atsakyti
Kashaya,nu butu ydomu,nors krastely jusiskes virtuves pamatyti blush2.gif
Svarstykle,kur gaminotes virtuviny?ar turite foto?ydomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sindy_star5 @ 2010 01 31, 20:37)
el teide.Kadangi pas mus  stalvistis jau yra, jis naturalaus azuolo,todel ieskom kriaukles. As tai kazkaip nebijau keramikos, aisku nieko nera amzino, kiek zinau tai ir akmens mases kriaukles gan daznai skyla. g.gif
Mari. Kad IKEA sios kriaukles yra tai as zinau, tik viena maza problemele Lietuvoje jos parduotuves dar nera. Zinau, kad galima uzsakyti ir atveza .O as megstu pries perkant daikta paciupineti. Kadangi paciai teko buti IKEA {Lenkijoj) tai visos prekes praktiskai made in China. Manau didele tikimybe, kad tos kriaukles taip pat kinietiskos, tai kokybe schmoll.gif .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 95proc pasaulio produkcijos gaminama Kinijoje, malazijoje, indijoje. Netgi musu "Snaiges" gamina ten lotuliukas.gif
As manau laaabai nelogiska taip kalbeti

QUOTE(Kashaya @ 2010 01 31, 23:28)
Pas mane būtent ikejos keramikinė, jokių priekaištų smile.gif Jau metus naudoju ir atsidžiaugt negaliu. Įmetu foto (čia kriauklę dar nebuvom pilnai "sukomplektavę", kaip matot, dar viršutinė nubėgimo anga "plika") biggrin.gif :
user posted image

SUPER GRAZU wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos rolleyes.gif
Balta kriaukle- SUPER. Ar tai butu keramika ar akmens mase .O kazin ar dar buna tu tarybiniu baltu kaip kadaise budavo puodai
Atsakyti
Musu irgi balta kriaukle, dvieju skyliu.
Atsakyti
Mergaites, jei nesunku, pasidalinkit info apie klasikiniu virtuviu gamintojus LT (pageidautina naturalaus medzio fasadine dalimi), pleas !!!!!!!!!!
Atsakyti
www.lio.lt
Itin aukštos kokybės medžio masyvo baldai. Virtuves padarys visokias, kokias tik norėsite. Tai, kas parodyta jų tinklapyje yra niekis, palyginus kokius grožius jie daro realiai. Rekomenduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 20 vasario 2010 - 10:54