Sveikos merginos,
Gal kuri is Jusu turit giliasias kriaukles . Tai gali buti skardine arba akmens mases. Svarbiausia gilesne negul buvom iprate. Kaip jums pasiteisino. Kokie pliusai - minusai.
Gal kuri is Jusu turit giliasias kriaukles . Tai gali buti skardine arba akmens mases. Svarbiausia gilesne negul buvom iprate. Kaip jums pasiteisino. Kokie pliusai - minusai.
QUOTE(astarna @ 2010 01 25, 16:34)
Sveikos merginos,
kuo gilesne ir didene kriaukle tuo patogesne. nesitasko, telpa net ir didziausi puodai. beto ir kalnas indu telpa. as pirkau PLADOS(uab "denzis") italiska plautuve. rinkausi ta kuri yra maksimalaus gylio ir dviguba. as uz akmens mase: nesimato lasai ir nebarska, beto solidziau atrodo. dabar pirkau tamsios spalvos, nes iki siol buvo sviesi tad tepli truputi. dar pirkau ju isgirtaja pasta valymui, bet realiai tai tik reklama jokio stebuklo ta pasta nedaro. vien tik pliusai tokios kriaukles o minusas nebent aukstesne kaina, bet kriaukle yra vienas svarbiausiu dalyku virtuveje, tad cia taupyt nepatariu. beto plados pigiau nei franke. as mokejau 1000 kazkur su priedais ir rinkausi max dydzio.
el_teide ar pasiseke nupirkti ir kranus tokios pacios spalvos kaip kriaukle
QUOTE(astarna @ 2010 01 28, 00:10)
el_teide ar pasiseke nupirkti ir kranus tokios pacios spalvos kaip kriaukle
as net neieskojau tokios pat spalvos. mano kriaukle sokolado sp. o krana pirkau pramoninio tipo(balto blizgaus metalo) - auksta, su istraukiama zarna KWC (sveicaru)firmos. labai patogu -mini dusas gali pasiekti tikrai labai toli. tikiuosi kad ir kaitlente pasieks(nes kai nugaruoja vanduo reik dapilineti, tai cia tiesioginis budas bus )
OK - perku gilia kriaukle
QUOTE(astarna @ 2010 01 28, 20:25)
OK - perku gilia kriaukle
sveiki, pirkome ir mes gilia kriaukle, esu labai patenkinta, ir ne uz ka dabar nekeisciau
tik patariu nepirkt auksto islenkto krano, nes va tada tai taskosi
Nesitaško, jei jo galas, kur bėga vanduo žemai yra. Nežinau, ar suprantamai parašiau, bet toks kranas gerai, kai reikia aukštus indus pakišt po juo
QUOTE(Jovita 35 @ 2010 01 15, 22:18)
Pirkau Kaune HANAK čekiškuose balduose
O kas ten sugedę? Kaiptikgalvojam iš jų užsisakyti...
QUOTE(sindy_star5 @ 2010 01 31, 13:28)
Sveiki ,
Na va, mes irgi esam klasikos myletojai. Dabar isirenginejam virtuve ir noreciau paklausti gal kas zinot(o gal kas ir turit tokia kriaukle), kur yra pirkti baltu keramikiniu kriaukliu skirtu virtuvems , nes man kazkaip nesiziuri prie klasikos tos nei metalines ar akmens mases.
Na va, mes irgi esam klasikos myletojai. Dabar isirenginejam virtuve ir noreciau paklausti gal kas zinot(o gal kas ir turit tokia kriaukle), kur yra pirkti baltu keramikiniu kriaukliu skirtu virtuvems , nes man kazkaip nesiziuri prie klasikos tos nei metalines ar akmens mases.
prie klasikos man graziausiai ziurisi naturalus akmens stalvirsis ir is apacios prikalbinta akmens manes kriaukle(atitaikius spalva). keramikine kriaukle daug kur maciau(ir prie akmens stalvirsio) bet tik vonios kambaryje. Virtuveje to matyti neteko. tik nuotraukoje maciau virtuve su keramikinem kriauklem. as prisibijociu rinktis tokia kriaukle, kad po to su ja nereiktu elgtis kaip su kiausiniu. na nebent jos gaminamos pagal spec. tecnologijas. esu macius baltos sp. akmens mases kriaukle ir ja keleta men naudojusis net. bet ji tepli. sau tokios nenoreciau.
QUOTE(sindy_star5 @ 2010 01 31, 09:28)
Sveiki ,
IKEAoje tikrai yra.