Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės

unsure.gif kazin kaip jas isimti?ir mane taip kirminiukas grizina,kad nereiketu ilgam laikyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 10 14, 13:48)
unsure.gif kazin kaip jas isimti?ir mane taip kirminiukas grizina,kad nereiketu ilgam laikyti. g.gif

uztenka istrinti is savo photo albumo mirksiukas.gif ir dingsta dienos eigoje ir is SM

O kad trumpam parodete, tai nera nieko blogo as irgi kelias savo namuciu idejau ir dar ta pacia diena istryniau is savo albumo. O virtuvyte tai tikrai labai miela tik kaip jau mineta man irgi plyteles su stalvirsiu uzkliuvo. Bet kaip cia pasakius visko idealaus nebuna,o ir galbut nereiketu g.gif Bent jau mums savo namucius kuriant irgi ne viskas galtiniam etape gavosi taip kaip norejosi, bet eis laikas pasikeisim,o gal veliau apsigalvosim ir isvis dar ka nors kitaip darysim. Na norejau pasakyti, kad nestovi viskas gi simtmeciais keiciasi mados, keiciasi skoniai, keiciasi ir namai einant laikui... 4u.gif
Atsakyti
Elitarai, jei jau keli nuotraukas, tai nori aptarimo 4u.gif Apie plyteles jau viskas aišku ir labai viskas pažįstama, kai nebesinori nieko keisti doh.gif
O nemąstei klasikinėje virtuvėje ir klasikinių rozečių, jungiklių įvesti?
Atsakyti
bigsmile.gif niu,ydomu,kaip tik juos reikia pirkti,kas ir kokie noreciau pasiziureti.ir kur?
Atsakyti
aš galvoju apie spalvas...gal kas turite kokių klasikos pavyzdžių kaip suderinti tamsų virtuvės komplektą su šviesiu valgomojo komplektu kad "nesipjautu" tiesiog turim šviesius ažuolo masyvo baldus valgomąjam, o svajoju apie tamsią virtuvę... blush2.gif
Atsakyti
Sunku pasakyti, bet kiek teko matyti intejero pvz., tai būtent medžio spalva visur derinama identiška. ax.gif Nebent jūsų virtuvė bus iš kelių spalvų, tad kaip ir išeitis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 10 14, 21:19)
bigsmile.gif niu,ydomu,kaip tik juos reikia pirkti,kas ir kokie noreciau pasiziureti.ir kur?

Šituos nužiūrėjus buvau, bet nusprendžiau pataupyti blush2.gif Čia juos radau.

Ir dar tokius, tik jų gyvai nečiupinėjau.
Atsakyti
Klasikos myletojoms wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 10 14, 11:51)
Dėl skaudžios patirties tikrai viešai nebesirodyčiau nei pati, nei savo namų unsure.gif

o kas atsitiko jei ne paslaptis? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Noreciau paprasyti toki dalyka...Kai dedate virtuviu nuotraukas is interneto gal dar salia galetumete parasyti is kokio gamintojo cia ar puslapio bent kokio....Nes cia is jusu idetu labai daug graziu nusiziurejau kuriu noreciau,bet kur jas tokias gauti ir ba ba...
Atsakyti
Ant foto uzeik su ,,pele,, ir spausk desny klavisa,ismeta lentute su apacioje-PROPERTYS-paspaudus ja,matysi is kur kelta foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, gal cia pataikysiu g.gif mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti