QUOTE(456123 @ 2009 10 08, 22:41)
Tai šio meistro darbu galima pasitikėti - niekam nieko nesugadino, viską atliko tvarkingai?
nu nedrysciau apgaudineti,man jis padare viska taip kaip ir maciau savo vizijose.
QUOTE(elitarai @ 2009 10 09, 18:45)
nu nedrysciau apgaudineti,man jis padare viska taip kaip ir maciau savo vizijose.
Ačiū, bandysim kalbinti
Įdomus sprendimas baltus baldus derinti su tamsiais.
Elitarai, labai dailus stalas ir kėdės. Mielai priglausčiau tokius Ir ta plytų siena tikras gražumėlis
Bet va baldai, kurie man yra labai labai, prašyte prašosi kitokio stalviršio, kriauklės ir plytelių
Na ir kamštinių grindų aš nemėgstu, kad ir kokios nuostabios jų savybės, tai ir nieko nesakysiu
Bet va baldai, kurie man yra labai labai, prašyte prašosi kitokio stalviršio, kriauklės ir plytelių
Na ir kamštinių grindų aš nemėgstu, kad ir kokios nuostabios jų savybės, tai ir nieko nesakysiu
Apie plyteles čia kažkur diskutavo, tad kaip suprantu, pati autorė jomis nelabai patenkinta, bet jau buvo vėlu kažką keisti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 10 14, 10:19)
Apie plyteles čia kažkur diskutavo, tad kaip suprantu, pati autorė jomis nelabai patenkinta, bet jau buvo vėlu kažką keisti
Čia ir buvo diskusija, bet buvo mintis keisti plyteles
jau vyras nesutiko terliotis su tom plytelemis,nes 4m vargstame besikurdami.o seip si virtuve man miela ,jauki ir nieko jau nenoriu bekeisti,tik jau tokios prastos kokybes foto,kad kita kart ykelsiu visumoje kaip atrodo.(gal geriau gausis)
Kashaya-o jus kada rodysites?lyg per migla pamenu,kad planavote taip pat klasikine virtuve smalsu be abejo
Kashaya-o jus kada rodysites?lyg per migla pamenu,kad planavote taip pat klasikine virtuve smalsu be abejo
QUOTE(elitarai @ 2009 10 14, 11:23)
jau vyras nesutiko terliotis su tom plytelemis,nes 4m vargstame besikurdami.o seip si virtuve man miela ,jauki ir nieko jau nenoriu bekeisti,tik jau tokios prastos kokybes foto,kad kita kart ykelsiu visumoje kaip atrodo.(gal geriau gausis)
Elitarai, panašu, kad sumaišėt mane su vilima
Mano virtuvė labiau lengvas baltas kantri Bet rodytis niekad niekam nežadėjau
QUOTE(elitarai @ 2009 10 14, 11:44)
tai busiu sumaisiusi,nesirodysite niekada? (maniskis netycia uzmate,kad ykelusi y Sm foto,nelabai patenkintas )
Dėl skaudžios patirties tikrai viešai nebesirodyčiau nei pati, nei savo namų