Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės

virtuves
Atsakyti
QUOTE(456123 @ 2009 10 08, 22:41)
Tai šio meistro darbu galima pasitikėti - niekam nieko nesugadino, viską atliko tvarkingai?  g.gif

nu nedrysciau apgaudineti,man jis padare viska taip kaip ir maciau savo vizijose.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 10 09, 18:45)
nu nedrysciau apgaudineti,man jis padare viska taip kaip ir maciau savo vizijose.

Ačiū, bandysim kalbinti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
trupineliai,nes tema blanksta ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Įdomus sprendimas baltus baldus derinti su tamsiais. rolleyes.gif
Atsakyti
Elitarai, labai dailus stalas ir kėdės. Mielai priglausčiau tokius smile.gif Ir ta plytų siena tikras gražumėlis thumbup.gif
Bet va baldai, kurie man yra labai labai, prašyte prašosi kitokio stalviršio, kriauklės ir plytelių ax.gif
Na ir kamštinių grindų aš nemėgstu, kad ir kokios nuostabios jų savybės, tai ir nieko nesakysiu biggrin.gif
Atsakyti
Apie plyteles čia kažkur diskutavo, tad kaip suprantu, pati autorė jomis nelabai patenkinta, bet jau buvo vėlu kažką keisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 10 14, 10:19)
Apie plyteles čia kažkur diskutavo, tad kaip suprantu, pati autorė jomis nelabai patenkinta, bet jau buvo vėlu kažką keisti ax.gif

Čia ir buvo diskusija, bet buvo mintis keisti plyteles smile.gif
Atsakyti
jau vyras nesutiko terliotis su tom plytelemis,nes 4m vargstame besikurdami.o seip si virtuve man miela wub.gif ,jauki ir nieko jau nenoriu bekeisti,tik jau tokios prastos kokybes foto,kad kita kart ykelsiu visumoje kaip atrodo.(gal geriau gausis)
Kashaya-o jus kada rodysites?lyg per migla pamenu,kad planavote taip pat klasikine virtuve g.gif smalsu be abejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 10 14, 11:23)
jau vyras nesutiko terliotis su tom plytelemis,nes 4m vargstame besikurdami.o seip si virtuve man miela wub.gif ,jauki ir nieko jau nenoriu bekeisti,tik jau tokios prastos kokybes foto,kad kita kart ykelsiu visumoje kaip atrodo.(gal geriau gausis)
Kashaya-o jus kada rodysites?lyg per migla pamenu,kad planavote taip pat klasikine virtuve g.gif smalsu be abejo ax.gif

Elitarai, panašu, kad sumaišėt mane su vilima smile.gif
Mano virtuvė labiau lengvas baltas kantri smile.gif Bet rodytis niekad niekam nežadėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 14 spalio 2009 - 10:34
tai busiu sumaisiusi,nesirodysite niekada? smile.gif (maniskis netycia uzmate,kad ykelusi y Sm foto,nelabai patenkintas mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 10 14, 11:44)
tai busiu sumaisiusi,nesirodysite niekada? smile.gif (maniskis netycia uzmate,kad ykelusi y Sm foto,nelabai patenkintas mirksiukas.gif )

Dėl skaudžios patirties tikrai viešai nebesirodyčiau nei pati, nei savo namų unsure.gif
Atsakyti