Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės

QUOTE(Marcela* @ 2009 09 08, 13:39)
Pasiulykit kokius mesitriukus baldu virtuves  blush2.gif kokius nebrangininkus ir kokybiskai gaminancius  blush2.gif  Aplink Kauna cia  blush2.gif

As gaminausi pries menesi.Tikrai nebrangininkai,pagamino ir sustate labai greitai.Labai dziaugiuosi.Jie yra sargenuose.
Atsakyti
Gal gali parodyt savo virtuve blush2.gif Kiek kainavo? kokius kontaktus imesk ax.gif
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2009 09 12, 09:06)
Gal gali parodyt savo virtuve  blush2.gif  Kiek kainavo? kokius kontaktus imesk  ax.gif
Ačiū  smile.gif

Det nuotrauku dar nemoku blush2.gif .Mano virtuve yra balta su israizitom durelem ax.gif ,stalvirsis sviesiai rudas.Virtuves yra 3m.,kainavo 2200lt.Sargenai,Tauro 15.tel.37068564713.Jie ten gamina,turi parda.
Atsakyti
kaip smalsu pamatyti blush2.gif gal y el pasta gali atsiust,po to perkeltu kuri?
Atsakyti
Elitar, as nerandu niekam tam puslapi geribaldai pavyzdziu. blush2.gif Tik viena sofa ir stalas.
Atsakyti
ir man ten nesamones meta,ir ,,pjuvena,,nera tinklapio.as tau nr gal per az ymesiu .

Papildyta:
QUOTE(Kashaya @ 2009 09 08, 15:02)
Puikus katalogas bigsmile.gif

kashaya,o kada jus pasirodysite ax.gif ,lyg minejote darbu pabaiga netoli,taiiiiip ydomu blush2.gif
Atsakyti
As irgi prisidedu prie paiesku mesitro, bet man reiktu ne virtuves o vaiko kambariui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirafa09: 06 spalio 2009 - 15:12
QUOTE(Zirafa09 @ 2009 10 06, 14:06)
As irgi prisidedu prie paiesku mesitro, bet man reiktu ne virutves o vaiko kambariui.

tai gal y vaiku kambariu tema eikite?cia klasikines virtuves.
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2009 09 12, 19:31)
Det nuotrauku dar nemoku blush2.gif .Mano virtuve yra balta su israizitom durelem ax.gif ,stalvirsis sviesiai rudas.Virtuves yra 3m.,kainavo 2200lt.Sargenai,Tauro 15.tel.37068564713.Jie ten gamina,turi parda.

Jei cia tie patys, tai tevai daresi, blogiau nebuna, nekokybiskai atliko, ne viska pataise, pasieme paskutinius pinigus ir dingo, o dar butu galima kai ka taisyti. Itariu, kad bus tie patys...
Papildyta:
QUOTE(elitarai @ 2009 10 06, 16:10)
tai gal y vaiku kambariu tema eikite?cia klasikines virtuves.

Vaiko kambario temas perziurejau nieko nera praktiskai, mamytes uzsakineja is ploksciu, is IKEA ir panasiai, niekas nesusidures su klasika. Manau, jei meistras geras, tai koks jam skirtumas koki balda gaminti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 09 13, 21:15)
,,pjuvena,,nera tinklapio.

http://laiptai.org/P...Virtuves-baldai
Atsakyti
taip tas pats auksarankis smile.gif ,gaila,kad nepasirodo kitos mamytes,zinau po manes jau 3 virtuves buvo padarytos panasiai kaip mano rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2009 10 07, 11:32)

Tai šio meistro darbu galima pasitikėti - niekam nieko nesugadino, viską atliko tvarkingai? g.gif
Atsakyti