pasiskambinti juk nekainuoja ,bet is patirties galiu sakyti,tokie dalykai dvigubai ir daugiau kainuoja,juk daug sudetingiau raityti ornamentus rankomis,juos tepti dazais,sendinti,dekupazinti...na pati turetai suprasti.Bet tokie darbeliai man .
O mano virtuvyte kita savaitele bus baigta,tik foto ykelsiu rugsejy,nes klasikinis maisytuvas uzsakytas.
QUOTE(elitarai @ 2009 08 07, 10:44)
O mano virtuvyte kita savaitele bus baigta,tik foto ykelsiu rugsejy,nes klasikinis maisytuvas uzsakytas.
Elitarai, tavo virtuves visi tikriausiai laaabai laukia Dejai tik fragmentus, o taip smalsu pamatyti visa vaizda Nors ir tu keliu nuotrauku uzteko suprasti, kad viskas
Beje, kazkada klausei patarimo del plyteliu virtuvei, atseit jos nelabai tiko prie klasikiniu baldu, ar perklijavot? Nepyk uz nesveika cekavuma, tiesiog patiems dabar aktualus klausimas
aš čia pusiau ne į temą klaustuką turiu virtuvė tamsaus ąžuolo masyvo, durelės su tinkleliu vietoje stiklo, dėsiu už jų gėlėtas užuolaidėles. Žodžiu, bus itališka klasikinė virtuvė, kultūringas kaimas. Bet kaip suku galvą dėl užuolaidėlių ant virtuvės lango ar derinti jas prie durelių užuolaidėlių, ar daryti kitokias vienspalves? Nuo lango viršaus, ar ant virvutės nuo pusės lango, kaip kaime? nieeeekaip nenusprendžiu ką, mergaitės, darot jūs? o mano vietoj ką darytumėt?
QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 07, 14:29)
aš čia pusiau ne į temą klaustuką turiu virtuvė tamsaus ąžuolo masyvo, durelės su tinkleliu vietoje stiklo, dėsiu už jų gėlėtas užuolaidėles. Žodžiu, bus itališka klasikinė virtuvė, kultūringas kaimas. Bet kaip suku galvą dėl užuolaidėlių ant virtuvės lango ar derinti jas prie durelių užuolaidėlių, ar daryti kitokias vienspalves? Nuo lango viršaus, ar ant virvutės nuo pusės lango, kaip kaime? nieeeekaip nenusprendžiu ką, mergaitės, darot jūs? o mano vietoj ką darytumėt?
O gal būtų galima suorganizuoti nuotraukas?
QUOTE(tabletė @ 2009 08 07, 14:54)
O gal būtų galima suorganizuoti nuotraukas?
kol kas dar truputį ne dar maišytuvo nėra, vietoj šaldytuvo ir indaplovės - skylės nes įmontuojamus pirksim ammm, kaip čia pasakyti.... teks visgi dėti foto po kiek laiko, nes nemoku apibūdinti
QUOTE(elitarai @ 2009 08 07, 22:59)
mikuotuke,vienodos ant lango ir spintuciu butu idealu ,bet nebeda ir skirtingos-bet butinai is tos pacios operos
sakai, vienodos būtų gražu? tai šaunu, tada taip ir padarysiu, nes ar taip, ar taip, reiks ieškoti medžiagėlės ir siūti labai dėkoju
QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 07, 13:01)
kol kas dar truputį ne dar maišytuvo nėra, vietoj šaldytuvo ir indaplovės - skylės nes įmontuojamus pirksim ammm, kaip čia pasakyti.... teks visgi dėti foto po kiek laiko, nes nemoku apibūdinti
galima trupinukais,kaip as dejau ,juk labaaaaaai smalsu
QUOTE(elitarai @ 2009 08 09, 12:28)
galima trupinukais,kaip as dejau ,juk labaaaaaai smalsu
Tik aš ten tikrai retokai būnu, nes dar negyvenam o paradui vadovauju per atstumą, įsivaizduodama, kur kas kaip atrodys, ir dar neapsirikau
(sykį MB dizainerę pasikvietė, tai ji tą patį, kaip ir aš pasakė, tai sakė, daugiau už bereikalingas konsultacijas nemokės pinigų, o aš triumfavau: "sakiau, kad klausytum manęs!" )
tai kai tik galėsiu foto padaryti, pasistengsiu, nes vien įdėja dėl tinklelio durelėse puiki ir praktiška
Gal kas turit kvarco stalviršį? Ar patenkintos? Aš ryžausi užsisakyti. Tiksliau, labai nenorėjau laminuoto, tai leidausi pardavėjos įkalbama
Kažkaip labai ramu šioje temelėje patapo paskutiniu metu.
Kažkaip labai ramu šioje temelėje patapo paskutiniu metu.
QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 09, 14:22)
nes vien įdėja dėl tinklelio durelėse puiki ir praktiška
O kame tas praktiškumas? Užuolaidėles reikės skalbti, tai gal nelabai praktiška. Be to kaip žiūrėsis kaimiškas stilius šiuolaikiniam fone - įdomu. T.y. labai originalu.