Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės

pasiskambinti juk nekainuoja mirksiukas.gif ,bet is patirties galiu sakyti,tokie dalykai dvigubai ir daugiau kainuoja,juk daug sudetingiau raityti ornamentus rankomis,juos tepti dazais,sendinti,dekupazinti...na pati turetai suprasti.Bet tokie darbeliai man wub.gif .
O mano virtuvyte kita savaitele bus baigta,tik foto ykelsiu rugsejy,nes klasikinis maisytuvas uzsakytas.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 08 07, 10:44)
O mano virtuvyte kita savaitele bus baigta,tik foto ykelsiu rugsejy,nes  klasikinis maisytuvas uzsakytas.

Elitarai, tavo virtuves visi tikriausiai laaabai laukia 4u.gif Dejai tik fragmentus, o taip smalsu pamatyti visa vaizda blush2.gif Nors ir tu keliu nuotrauku uzteko suprasti, kad viskas wub.gif
Beje, kazkada klausei patarimo del plyteliu virtuvei, atseit jos nelabai tiko prie klasikiniu baldu, ar perklijavot? Nepyk uz nesveika cekavuma, tiesiog patiems dabar aktualus klausimas biggrin.gif
Atsakyti
aš čia pusiau ne į temą klaustuką turiu blush2.gif virtuvė tamsaus ąžuolo masyvo, durelės su tinkleliu vietoje stiklo, dėsiu už jų gėlėtas užuolaidėles. Žodžiu, bus itališka klasikinė virtuvė, kultūringas kaimas. Bet kaip suku galvą dėl užuolaidėlių ant virtuvės lango doh.gif ar derinti jas prie durelių užuolaidėlių, ar daryti kitokias vienspalves? Nuo lango viršaus, ar ant virvutės nuo pusės lango, kaip kaime? g.gif nieeeekaip nenusprendžiu unsure.gif ką, mergaitės, darot jūs? o mano vietoj ką darytumėt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 07, 14:29)
aš čia pusiau ne į temą klaustuką turiu  blush2.gif virtuvė tamsaus ąžuolo masyvo, durelės su tinkleliu vietoje stiklo, dėsiu už jų gėlėtas užuolaidėles. Žodžiu, bus itališka klasikinė virtuvė, kultūringas kaimas. Bet kaip suku galvą dėl užuolaidėlių ant virtuvės lango  doh.gif ar derinti jas prie durelių užuolaidėlių, ar daryti kitokias vienspalves? Nuo lango viršaus, ar ant virvutės nuo pusės lango, kaip kaime?  g.gif  nieeeekaip nenusprendžiu  unsure.gif  ką, mergaitės, darot jūs? o mano vietoj ką darytumėt?  blush2.gif

O gal būtų galima suorganizuoti nuotraukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tabletė @ 2009 08 07, 14:54)
O gal būtų galima suorganizuoti nuotraukas?  g.gif

kol kas dar truputį ne blush2.gif ax.gif dar maišytuvo nėra, vietoj šaldytuvo ir indaplovės - skylės biggrin.gif nes įmontuojamus pirksim ax.gif ammm, kaip čia pasakyti.... teks visgi dėti foto po kiek laiko, nes nemoku apibūdinti biggrin.gif
Atsakyti
mikuotuke,vienodos ant lango ir spintuciu butu idealu wub.gif ,bet nebeda ir skirtingos-bet butinai is tos pacios operos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 08 07, 22:59)
mikuotuke,vienodos ant lango ir spintuciu butu idealu wub.gif ,bet nebeda ir skirtingos-bet butinai is tos pacios operos smile.gif

sakai, vienodos būtų gražu? bigsmile.gif tai šaunu, tada taip ir padarysiu, nes ar taip, ar taip, reiks ieškoti medžiagėlės ir siūti ax.gif labai dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 07, 13:01)
kol kas dar truputį ne  blush2.gif  ax.gif  dar maišytuvo nėra, vietoj šaldytuvo ir indaplovės - skylės  biggrin.gif nes įmontuojamus pirksim  ax.gif  ammm, kaip čia pasakyti.... teks visgi dėti foto po kiek laiko, nes nemoku apibūdinti  biggrin.gif

galima trupinukais,kaip as dejau mirksiukas.gif ,juk labaaaaaai smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 08 09, 12:28)
galima trupinukais,kaip as dejau mirksiukas.gif ,juk labaaaaaai smalsu ax.gif

Tik aš ten tikrai retokai būnu, nes dar negyvenam blush2.gif o paradui vadovauju per atstumą, įsivaizduodama, kur kas kaip atrodys, ir dar neapsirikau biggrin.gif
(sykį MB dizainerę pasikvietė, tai ji tą patį, kaip ir aš pasakė, tai sakė, daugiau už bereikalingas konsultacijas nemokės pinigų, o aš triumfavau: "sakiau, kad klausytum manęs!" lotuliukas.gif )
tai kai tik galėsiu foto padaryti, pasistengsiu, nes vien įdėja dėl tinklelio durelėse puiki mirksiukas.gif ir praktiška ax.gif
Atsakyti
Gal kas turit kvarco stalviršį? Ar patenkintos? Aš ryžausi užsisakyti. Tiksliau, labai nenorėjau laminuoto, tai leidausi pardavėjos įkalbama cool.gif

Kažkaip labai ramu šioje temelėje patapo paskutiniu metu.
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 09, 14:22)
nes vien įdėja dėl tinklelio durelėse puiki  mirksiukas.gif  ir praktiška  ax.gif

O kame tas praktiškumas? g.gif Užuolaidėles reikės skalbti, tai gal nelabai praktiška. Be to kaip žiūrėsis kaimiškas stilius šiuolaikiniam fone - įdomu. T.y. labai originalu.
Atsakyti
tylu cia... klasikines virtuves mazdaug nuo 50 psl...
http://viewer.zmags....b66#/71f73b66/1

Atsakyti