Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės

QUOTE(Žanė @ 2009 06 14, 00:38)
tas rėmukas nėra išgaubtas, kaip įprasta. jis plokščias, tiksliau jų net keli yra, sunku nupaskoti, o foto neturiu. aš buvau radusi internete vaizdą, pagal kurį pabandė padaryti. jie dėjo keletą plokščių rėmelių, vienas ant kito. bent jau man taip nupasakojo. ir ten faneruotė, ne faniera (ne taip tada išsireiškiau)

galima lygiai tą patį ir iš masyvo žinoma padaryt.

tuomet sutinku, kad toks variantas imanomas jei nera kazkokiu israitymu ir isgaubimu.
Atsakyti
www.medziobaldai.lt
Atsakyti
Merginos, kurios pirkote SMEG buitinę (orkaitę, gartraukį), ar patenkintos kokybe? Ar užtenka funkcijų? Nes gyvai aš jų nemačius, o pirkti vien dėl grožio kažkaip berazumna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2009 08 05, 09:09)
Merginos, kurios pirkote SMEG buitinę (orkaitę, gartraukį), ar patenkintos kokybe? Ar užtenka funkcijų? Nes gyvai aš jų nemačius, o pirkti vien dėl grožio kažkaip berazumna smile.gif

Turiu Smeg kolonijinio stiliaus orkaitę su pirolize. Valdymas toks savotiškas, jei programuot nori, o jeigu rankiniu būdu - viskas paprasta ir patogu. Funkcijų užtenka per akis.
Atsakyti
O su pirolize tai ta brangioji, ane? blush2.gif
Man šiaip tu navarotų tai nereikia. Aš dabar namie su viena programa viską kepu, tik laipsnius pasukioju, nemėgstu aš tų žaidimų.
Ir dar vienas neramina klausimas: dabartinėse orkaitėse (ne tik SMEG) beveik visose talpa 51 l, nu, man jos tokios mažutės palyginus su mano senesne Whirlpool. Nesuprantu, ar dabar nauja mada? Kaip kažkur mačiau vienos forumietės klausimą, kaip gi ten iškepti, tiksliau, įgrūsti kalakutą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 05 rugpjūčio 2009 - 11:12
Na, su pirolize ėmiau todėl, kad nekenčiu valyti orkaitės cool.gif Skirtingas funkcijas naudoju skirtingam maisto ruošimui - pvz. mėgstu ruošimą karštu oru. Ir kalakutas, jei ne super duper gigantas, maniškėje tikrai tilptų...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 06 27, 01:18)
www.medziobaldai.lt

Labai gražu wub.gif wub.gif

http://www.medziobal...langa.php#foto1
Atsakyti
www.medziobaldai.lt

Na tikrai nuostabūs baldai, manau ir kainos lygiai tokios pačios gražios... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liepziedyte @ 2009 06 10, 13:43)
Sveikos virtuvyciu planuotojos  smile.gif
Norejau paklausti gal kas turit balta virtuves komplekta?
Man taip grazu wub.gif Bet kaip su praktiskumu?

laaabai nepraktiska, nebent viena gyventum ir niekas daugiau nesiliestu...bet grazu.. smile.gif
Atsakyti
www.medziobaldai.lt

O gal kas nors netyčia domėjosi kainomis? g.gif
Atsakyti
originalumas kainuoja pinigeliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 08 06, 23:26)
originalumas kainuoja pinigeliu rolleyes.gif

O išraiškos litais nežinot? smile.gif
Atsakyti