Įkraunama...
Įkraunama...

Limfadenitas

Labas rytas Mamytės,
mes šiandien irgi buvom pas gydytoja, tai apčiupinėjo tik ir lyg sako kad sumažėjęs guziukas thumbup.gif . Gaila kad echoskopuotoja atostogauja, tai tik kitą savaitę pas ją eisim 4u.gif Taip noriu tikėt, kad viskas bus gerai ir nereiks jokio gydymo smile.gif
Atsakyti
4u.gif Nieko , mamytės, nepasiduodam, išsikapstys tie mūsų mažuliukai - o tada numauti reikia kelnes valdžiai už tokius cirkus.. Mums jau išėmė drenuką po operacijos, važinėjam tik pį perrišimus ir tikiuosi kad nekils temperatūra ir mes jau nebegersim tų baisių vaistukų.
Atsakyti
truputeli nesupranyu del to gydymo... mums jo neskyre, o kodel daugeliui skyria del kokiu priezasciu? juk kai isoperuoja histologiskai istiria ir tuomet jau tikrai aisku, kad tai del TBC skiepo. taicia gydymas skiriamas tam, kad daugiau limfmazgiu nepadaugetu ar profilaktiskai ispjovus? g.gif
na, mano nuomone, su situo reikalu ne tyliai, o garsiai reikia tvarkytis, nes daktarai linke nutyleti. O vaiku tevai tikrai turi zinoti, kad ir ju vaikams taip gali nutikti kaip musu.
Atsakyti
Sveiki,

kaip laikotes?
Vakar darem echo: mums dingo vienas guziukas smile.gif liko du ir truputi tie pamazeje.Kraujukas gereja, nepaisant kad sloga pasigave esam sad.gif

Nenoriu cia viesinti, bet labai jau idomiai mums sekasi ax.gif

Mes negeriam jokiu vaistu tongue.gif

Sekmes
Atsakyti
QUOTE(bondis @ 2009 09 29, 18:38)
Sveiki,

kaip laikotes?
Vakar darem echo: mums dingo vienas guziukas smile.gif liko du ir truputi tie pamazeje.Kraujukas gereja, nepaisant kad sloga pasigave esam sad.gif

Nenoriu cia viesinti, bet labai jau idomiai mums sekasi  ax.gif 

Mes negeriam jokiu vaistu  tongue.gif

Sekmes

Oi kokios geros zinios pas jus. O mes rytoj echo darysim. Parasysiu rytoj kaip cia mums sekas. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,
mano lelius irgi gime VGN. Isoperuotas limfmazgis (net 3), sveikata pradejo geret tik visai nesenai, karsciavo apie 4,5 men ir nei vienas gydytojas tiksliai negalejo paaiskint del ko. SUciliene siunte pas pediatrus, o jie atgal pas ja. Vienu zodziu uzburtas ratas. Norejau paklausti - apie koki skiepu pasa jus cia kalbat?Ar kas paemet israsa is VGN?kaip suzinosi skiepo serijos numeri?

Aciu!!!!
Atsakyti
QUOTE(AlinuteM @ 2009 09 29, 21:35)
Sveikos, mamytes,
mano lelius irgi gime VGN. Isoperuotas limfmazgis (net 3), sveikata pradejo geret tik visai nesenai, karsciavo apie 4,5 men ir nei vienas gydytojas tiksliai negalejo paaiskint del ko. SUciliene siunte pas pediatrus, o jie atgal pas ja. Vienu zodziu uzburtas ratas. Norejau paklausti - apie koki skiepu pasa jus cia kalbat?Ar kas paemet israsa is VGN?kaip suzinosi skiepo serijos numeri?

Aciu!!!!

O jus neturit skiepu paso? Ji isduoda gimdymo namuose ir paskui poliklinikoj kai vaika skiepiji i ji atzymi. smile.gif
Mes jau po echo ir konsultaciju. Tai dar menesi stebesim, nes limfmazgiai truputi pamazeje thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2009 09 30, 17:22)
O jus neturit skiepu paso? Ji isduoda gimdymo namuose ir paskui poliklinikoj kai vaika skiepiji i ji atzymi.  smile.gif
Mes jau po echo ir konsultaciju. Tai dar menesi stebesim, nes limfmazgiai truputi pamazeje  thumbup.gif .

pirma karta girdziu apie skiepu pasa blush2.gif mums niekas apie tai nesake nei gimdymo namuose nei poliklinikoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(AlinuteM @ 2009 10 06, 08:41)
pirma karta girdziu apie skiepu pasa  blush2.gif  mums niekas apie tai nesake nei gimdymo namuose nei poliklinikoj  g.gif

O kai skiepija vaiką niekur neatžymi? g.gif g.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutės. Loora, džiaugiuosi, kad mažėja limfmazgiukai thumbup.gif Na o mes tai jau kaip ir pamiršim operaciją, dabar reikai keletą mėn. pastebėti ar nebūna tokios nežymios temperatūros (tarp 12 ir 16 val.)... Tai va taip ir gyvuojam... Vis galvoju, kad jau reikai sukaupti jėgas ir pradėti rimtai klibinti visą šitą reikaliuką... Gal turit kokią pažįstamą teisininkę, su kuria būtų galima pasikonsltuoti. Juk vaikiukai patiria ir fizinę ir moralinę žalą...

p.s. SDkiepų paso aš taip pat neturiu, bet man mano vaiko gydytoja nurašė vakcinos nr. iš vaiko ligos istorijos (jie matyt gauna informaciją iš gimdymo namų ir viską surašo g.gif )
Atsakyti
QUOTE(jurstai @ 2009 10 09, 22:21)
4u.gif  Sveikutės. Loora, džiaugiuosi, kad mažėja limfmazgiukai  thumbup.gif  Na o mes tai jau kaip ir pamiršim operaciją, dabar reikai keletą mėn. pastebėti ar nebūna tokios nežymios temperatūros (tarp 12 ir 16 val.)... Tai va taip ir gyvuojam... Vis galvoju, kad jau reikai sukaupti jėgas ir pradėti rimtai klibinti visą šitą reikaliuką... Gal turit kokią pažįstamą teisininkę, su kuria būtų galima pasikonsltuoti.  Juk vaikiukai patiria ir fizinę ir moralinę žalą...

p.s. SDkiepų paso aš taip pat neturiu, bet man mano vaiko gydytoja nurašė vakcinos nr. iš vaiko ligos istorijos (jie matyt gauna informaciją iš gimdymo namų ir viską surašo  g.gif )

labas visoms,

man taip pat butu labai idomu, kokia yra teisine praktika sioje srityje. nes tikrai zala padaroma milziniska, ir nereiketu sito taip palikti. gal kartu pasieksime rezultatu.
mes kol kas dar geriame vaistus, bet neuzilgo teks vykti operacijai verysad.gif

P.S. Jurstai,o ka reiskia temperaturos galimybe?
Papildyta:
QUOTE(vikaba @ 2009 10 09, 23:20)
labas visoms,

man taip pat butu labai idomu, kokia yra teisine praktika sioje srityje. nes tikrai zala padaroma milziniska, ir nereiketu sito taip palikti. gal kartu pasieksime rezultatu.
mes kol kas dar geriame vaistus, bet neuzilgo teks vykti operacijai verysad.gif

P.S. Jurstai,o ka reiskia temperaturos galimybe?

tiesa, gal dar kuri issiaiskinote vakcinos serija? gal yra tu paciu kaip mano ir Loori (jei gerai atsimenu)?
Atsakyti
Sveikos,

butinai ir mes klibinsim, nors mes dar kitu keliu nuejom. Baisu, tiksliau baisiau negali but g.gif

kadangi dar karta eisim del kraujuko po savaites ir echo darysim pries einant, tai dar "laikomes" ir nieko nepradedam klibinti.

nenoriu is anksto dziaugtis, bet vos atrandu guziuka ax.gif praejo jau beveik 2 men. dar turiu siek tiek plauku ant galvos, bet vis dar slenka nuo patirto streso...

butinai mamos rinkit visus dokumentus smile.gif

sveikim ir aukim sveikuciai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti