Įkraunama...
Įkraunama...

Limfadenitas

Sveikos mamytes,
norejau jusu paklausti, kas buvote susidurusios su sia problema, ar jus lankotes periodiskai pas pulmonologus ar ftiziatrus? Ar daro jusu vaikuciams mantu megini ir plauciu nuotrauka?
Atsakyti
Sveiki,
na mums po to kai išoperavo dar kelis kartus tyrem kepenų fermentus (žiūrėjom ar nėra pakitimų dėl vaistų vartojimo) ir viskas; tą reikalą pamiršom - tik va labai jau sugriove vaiko imunitetą - ligos ligos ligos.... atsisakėm kitų skiepų kol kas, šiais metais planuoju paskiepyti su pneumo 23, kartojasi bronchitai ir plaučių uždegimai....
Atsakyti
Sveikos.

Mano dukrytei buvo 2 men. kai aptikom guziuka pazastyje. Nuvaziavom i Santariskes, konsultavomes su chirurgu. Chirurgas pasake, kad reikia isoperuot, nes sis limfmazgis gali daugintis,gali ir supuliuot, o tada bus blogiau. Paklausiau nejaugi nera kitu budu kuriais galima isgydyti. Jis atsake, kad yra tepaliukas,bet tas tepaliukas mazai padeda. Yra vaistukai, bet irgi negarantuoja, kad isgydysi jais vaika. Pasake, kad gydymas yra ilgas procesas ir nezine ar duos teigiama rezultata. Nezinojau ka daryti!!! Seimos gydytoja patare, kad geriau yra pasalinti ta guza nei kankinti vaika vaistais ir kitomis proceduromis. Skaiciau, kad vaistai daro neigiama poveiki imuninei sistemai,bei visam vaiko organizmui.

4 men mums ji isoperavo. Ta pacia diena israse mus namo, jokiu vaistu nebereikejo naudoti po operacijos. Dukryte gerai jauciasi.
p.s. Labai sunku buvo riztis operacijai, skaudejo sirdi. KALTINAU SAVE!!!!!
Bet dabar jau po visko smile.gif viskas gerai.
Atsakyti
laba diena, ir mano berniukas (4 men.) pateko tarp nukentejusiu nuo sio skiepo ;( ar kas nors zinot panasiu echoskopuotoju Vilniuje kaip R. Ukveris Kaune?
Atsakyti
QUOTE(migle10 @ 2012 08 13, 13:17)
laba diena, ir mano berniukas (4 men.) pateko tarp nukentejusiu nuo sio skiepo ;( ar kas nors zinot panasiu echoskopuotoju Vilniuje kaip R. Ukveris Kaune?

Sveiki,
Geriausiu ar vienu is geriausiu vilniuje yra echoskopuotojas Cekuolis
P.s.mums irgi komplikacijos po BCG... verysad.gif
Atsakyti
laba,

negi per 2 metus niekam nieko daugiau neivyko?
Atsakyti
Sveikos gal yra mamyciu., kuriu vaikai sirgo zarnyno pasaito limfmazgiu uzdegimu mezenteritu. Mes jau antra kart turim sita beda. Butu idomu suzinoti ar greitai lumfmazgiai sumazejo?
Atsakyti
Sveiki, ar sumažėjo komplikacijų ar tiesiog temos pavadinimas nepritraukia komentatorių?

Panašu, kad mano sūnui ši bėda, šiandien užčiuopiau guzelį. Ryt skambinsiu šeimos gydytojai. Pas vaikų pulmonologe laisva vieta tik gegužės 10 d., tad neramu ar galima tiek laukti...
Atsakyti