QUOTE(Migeil @ 2009 04 18, 11:19)
Migeil, 18 Bal 2009 - 11:19, parašė:
Migeil, 18 Bal 2009 - 11:19, parašė:
pasuk mamuk pirsteli, pasuk, gal pasidarys lengviau.. gerbiu kiekvieno nuomone, nes ji gali but skirtinga, bet taip issireiksti
plius: nezinai esmes nesakyk: kodel braskes, ar viskas bus tik su tuom susije ir pan. I tema ieina: pakvietimai, papuosimai ir smulkmena sveciui. Tikiuosi tau lengviau ir jau nesinori sukiot pirsto..
pasuk mamuk pirsteli, pasuk, gal pasidarys lengviau.. gerbiu kiekvieno nuomone, nes ji gali but skirtinga, bet taip issireiksti

plius: nezinai esmes nesakyk: kodel braskes, ar viskas bus tik su tuom susije ir pan. I tema ieina: pakvietimai, papuosimai ir smulkmena sveciui. Tikiuosi tau lengviau ir jau nesinori sukiot pirsto..
Parasiau taip todel, kad gal geriau tas saltas dushiukas is anonimo internete, nei is savu...

Ner ko pykti, pasvarstykim.
Na, gal mano fantazija ne tokia laki, bet niekaip neisivaizduoju, kaip padaryti KRIKSTYNU tema braskes, kad tai neatrodytu, kaip cia pasakius....
Ok, skaiciau, kad prie pakvietimu bus braskes. Berods, po kelias dezuteje. Kaip tai padaryti? Braskes jokiu budu ne i popierine dezute, nes tos palike raudonos demes, o jei dar persigers...

Ok, sakykim, kad dezute plastikine- uf....Na, sakykim, kokio laminuoto popieriaus.

Sakykim, sugebesi gauti ypatingo sviezumo braskes ir jas pristatyti kvieciamiems tokio pat sviezumo (nes gauti kelias antradienes-treciadienes braskes navarotnoj dezutej, tai irgi uf...). Is esmes, pasaulyje yra kazkas panasaus

, pvz., Swedbankas privatiems klientams svarbiausiu svenciu proga atsiuncia koki idomiai aprengta pasiuntini su sokolado ar riesutu siuntiniu. Bet braskiu dar negavom...

Manau, kad priezastis- tokio siuntinio logistika turetu buti labai jau sofistikuota....Na neisivaizduoju, kaip tai padaryti estetiskai ir nekvailai.
O siaip, idealus metas teminiams vakareliams yra gimtadieniai. Na, vardadieniai dar. Bet Krikstynos?
Papildyta:
QUOTE(-zuvedra- @ 2009 04 18, 12:43)
-zuvedra-, 18 Bal 2009 - 12:43, parašė:
-zuvedra-, 18 Bal 2009 - 12:43, parašė:
o mano tema bus krikstynu Angeliukas 
o mano tema bus krikstynu Angeliukas
Angeliukas- ne tema, angeliukas yra motyvas. Naturaliai susijes su Krikstynu tema.

Sitos sventes tema yra krikstynos. Laikykit mane ribota, bet kitos temos nematau.