Aciu uz atsakymus apie gratazu popieriu. Tai ka, teks vaziuoti Kaunan.
Del sventes vietos, vat man irgi kyla itarimu, kad iki musu sventes gali numatyti restoranai uzsilenkti... Nemanau, kad bus mustynes del restoranu artejant sventei, ai, uzsakysim pries kokia savaite.
Del apsirengimo. Nesibaidau tamsiu spalvu, bet mano vaiko krikstynos vasara, tai norisi ko sviesaus. Nersiau per internetines parduotuves, nersiau..., bet paskui atradau, kad graziausia suknele jau 10 m. kabo mano spintoje.
Nuo to patapus vos ne vintage, kad dabar madoj.
Tai tik nusipirkau prie jos nepigu papuosala (ne is auksu, tiesiog originalia nuostabiai grazia silkine gele)...
Mergyte bus su apraengta baltais drabuziais su nedaug tamsiai melynos spalvos. bandysiu vyresniam berniukui uzdeti marskinius ta proga
, o vyriausiai dukrai jau nebepaaiskinsi, kaip rengtis- cia jau ji sprendzia.
Dar galvojau rasyt ar ne, bet parasysiu. Jei kokia artima drauge man sakytu, kad sugalvojo sventes tema- braskes (ar piratai, ar Afrikos gyvunai), tai as jai pirsta prie smilkinio pasukiociau. O jei kokia tolimesne drauge, tai mandagiai pabandyciau atkalbeti...
Manau, krikstynu tema yra...krikstynos. Gali buti senobines krikstynos, retro krikstynos, modernios krikstynos, jei jau labai norisi, bet gal tuo ir baikim.