QUOTE(Emmy @ 2009 04 16, 21:34)
jei už dyką tai gal imk
Merginos, kur pirksit sau rūbus???????? ir ką???????kostiumėlį ??? suknelę???? šviesių spalvų, margus, tamsius???????? patarkit..
Zadu pirkti Gariunuos koki kostiumeli

Man tinkancios spalvos-raudona ir melyna arba juoda(optiskai lieknina

).
QUOTE(-zuvedra- @ 2009 04 16, 21:57)
2.man ir rupi sis klausimas

noreciau suknytes.

bet tamsiai tipo negalima
O kodel tamsiu negalima?

Trecia vaika krikstyju ir pirma karta ta isgirdau... Kokie cia prietarai?
Tai galiu patikinti, kad joks tamsus rubas itakos vaiko laimei neturi

Pirma vaika krikstyjau balandzio pradzioj, salta buvo, is viso apsirengem visi tamsiom striukem... Antra vaika krikstyjau vasara, vyras-tamsus kostiumas, as-tokia tamsia juoda suknele trumpom rankovem..Trecias va bus krikstytas kita savaitgali-kas zino tuos orus, vyras vel bus su tamsiu kostiumu, o as-ka tinkancio man rasiu. Jei nerasiu-turiu grazu ilga juoda sijona bei tamsia bordo iliemenuota gipiurine bliuzele
Mano nuomone, svarbu visas krikstynu pateikimas, o ne tevu rubu spalvos

Aciu Emmy uz visa susisteminta tema bei kitom aciu uz idejas, pasinaudosiu ir tikiu, kad svente bus grazi
Dar, Emmy, gali irasyti prie punkto, kur svesti, Belmonta

Buvom uzsake Dalios restorana, ale vakar uzsakyma atsauke

Tipo, uzsidarineja... Apvaziavau daug restoranu paskutine diena, galiu pasidalinti informacija, gal kam pravers
Marcipanas-man pasirode labai jauki, sviesi vieta. Bet kai suzinojo, kad krikstynose dalyvaus ir vaiku, tai atsisake priimti

Supykau, nes negi galvoja, kad vaikai tie nugriaus nama rastini? Siaip minejo, kad kaina ten 80lt zmogui.
Zalgirio sodai-internete prisiskaiciau, kad tai zalia, grazi vieta(o as butent ir ieskojau kazko pavasarisko, gaivaus, kai oras neaiskus koks bus). Nuvykom. Gyvos geles ant palanges, kitos dirbtines. Vienas akvariumas. Keli pinti suolai. Stalai apsiure. Zodziu, valgykla. Nesidomejau kainom.
Uzupio sodai-kazkada buvusi irgi nuostabi vieta, dabar arklide.
Dvarkiemis-vasar kitaip, bet dabar patalpa nesildoma, amzinas isalas ir niuruma, tamsa ir dregme, gaila man tu meniu, nes jei taip toliau-supelys viskas. Tikina, kad prie uzsakyma tas menes pasildo. Siaip interjeras toks dvariskas, baldai nuostabus, bet primena man Traku pili-salta, niuru kaip kape. Yra vaiku zaidimo kambarys, bet jis rusy, stebejausi, kaip gyvena saltyje ir tamsoje papugeles... Nors kaina patraukli-zmogui 60lt, ieina salti, karsti, saldus ir gerimai, bei alkoholio po 100gr. Galima veztis savo alkoholi bei tortus.
Belmontas-tikejausi, kad mane "uzmus" kainos, ale nustebau

Krikstynos man kainuos po 35lt zmogui

Aisku, yra ten daug komplekse ir restoranu, mes kreipemes i karciama, ir as ten nebuciau dalyvavus, nes pati karciama irgi tamsi ir niuri, akmenuota... Bet man pasiule svesti lodzijoje stiklineje, kur pakabintos gyvos geles ir sviesu, jauku, silta

O ir kaina nuostabi. Aisku, alkoholis neiskaiciuotas, o veztis jo negalima, o kaina ten...siaubas(vyno butelis 50lt, sampanas-250

), bet kadangi ruosiames tik pietauti, tai mums neaktualu, nebent po taure. Saldumynus ir vaisius galima veztis savo