Įkraunama...
Įkraunama...

2009 krikštynų planavimas

QUOTE(Tyra_Situacija @ 2009 04 10, 15:47)
Uždavinėjau googlėje įvairiai apie angelus. Ten ir radau smile.gif O Coreliu su kaunietėmis galėčiau pasidalinti... smile.gif

as is Kauno bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2009 04 10, 15:25)
as is Kauno  bigsmile.gif  ax.gif

Tai manau kad čia paprasta viskas, tereikia Flashiuko kokių 2 Gb ir iki manęs ateiti ir įmesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2009 04 09, 23:00)
Na tai šiandien man pasisekė gerai padirbėti. Keliu nuotraukytes savo kvietimėlių:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Popierių naudojau tokį faktūrinį su blizgesu šampano spalvos. Viduje plonesnis su vandens ženklais dramblio kaulo spalvos. Visų kvietimų viršeliai skirtingi, skirtingais šriftais užrašyta. Tikiuosi labai stipriai nesukritkuosite  blush2.gif

Va cia tai bent groziai. Jau tokie su meile ar kaip cia pasakius - is visos sirdies wub.gif super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2009 04 10, 15:47)
Va cia tai bent groziai. Jau tokie su meile ar kaip cia pasakius -  is visos sirdies wub.gif super 4u.gif

Ačiū... užtenka, neliaupsinkit daugiau, gėda... 4u.gif Laukia tolimesni darbeliai... Žiūrėsime kokia visuma gausis...
Atsakyti
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2009 04 10, 16:16)
Ačiū... užtenka, neliaupsinkit daugiau, gėda...  4u.gif Laukia tolimesni darbeliai... Žiūrėsime kokia visuma gausis...

o kur pirkai tuos kaspiniukus? labai grazus pakvietimai wub.gif
Atsakyti
as uzsakiau pas viena mamyte is SM taupykles busimai krikstadukrai ir savo suneliui krikstynoms, issakiau jai ko noriu ir tikrai negalvojau kad taip nerealiai gausis! thumbup.gif tikrai remokenduoju mamytes estetė darbelius!taupykles dar keliauja pas mane tai va jos internetine nuoroda imetu paciam paskutiniam psl galim pamatyti kokias ji taupykles man padare thumbup.gif negaliu atsidziaugti wub.gif
http://www.supermama...;#entry25951637
Atsakyti
QUOTE(-zuvedra- @ 2009 04 10, 17:33)
o kur pirkai tuos kaspiniukus? labai grazus pakvietimai  wub.gif

Pati dariau, žvaigždelės pirktos, pakelyje 6 vnt. ten kur būna Paletti rankų darbo lipdukai.
Atsakyti
QUOTE(*Zavinga1* @ 2009 03 07, 20:35)
Labai aktuali tema thumbup.gif

Galiu ikelti keleta is savo padarytu kvietimu pvz
user posted image

user posted image

Daugiau pvz galite rasti CIA

laba vakara noreciau uzsakyti KRIKSTYNU PAKVIETYMUS numeri 3 bet nuotrauka galima padaryti mano vaiko VALENYINA 4u.gif
Atsakyti
ziuriu kriksto rubeliu nuotraukose, visi komplektukai su kepurytemis, ar kepuryte reikia deti pagal tradicijas g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 04 11, 14:06)
ziuriu kriksto rubeliu nuotraukose, visi komplektukai su kepurytemis, ar kepuryte  reikia deti pagal tradicijas  g.gif  ?

Manau, kad nebūtinai, šiaip aš mezgiau su kepuryte, toks pilnesnis komplektukas atrodo, bet tai tikrai nebūtina.
Papildyta:
Beje šiandien pabandysiu pasigaminti rankų darbo popieriaus, pabandysiu juo pagražinti krikšto tėvelių įsakymus. Jeigu gausis - būtinai parodysiu. O šiaip tai gražių jums Velykinių švenčių, tvirtų margučių smile.gif (jeigu kartais per tas visas šventes rytoj aš arba jūs neprisijungtumėte). Būkite laimingos mamytės smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2009 04 10, 14:47)
Va cia tai bent groziai. Jau tokie su meile ar kaip cia pasakius -  is visos sirdies wub.gif super 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Skelbiu paiešką blush2.gif
Pratryniau savo až... Kitaip sakant apsitvarkiau prieš šventes... Ir neberandu kur užsirašiau vienos mamaytės niką ir jos telefoną... Tai labai prašau atsiliepti Mantuko mamytę ... Įsakymai ir maišeliai buteliams padaryti ...
Atsakyti