QUOTE(Onelė @ 2009 03 08, 14:48)

Sveikos, mergaitės! Prisijungiu ir aš prie jūsų. Mūsų taip pat laukia dukrelės krikštynos birželio pabaigoje, tad jau antra savaitė studijuoju krikštynų temą šiame forume. Aš tai pradėjau nuo scenarijaus sudarymo, perskaičiau visas tris šio forumo temas "Krikštynų scenarijus" ir radau tikrai labai daug šaunių idėjų. Kol kas dar savo scenarijaus neturiu, viską tik kopinau, bet vėliau, kai jau turėsiu, jei reiks, galėsite kreiptis - atsųsiu, jei kam bus įdomu. Taip pat ruošiu krikštynų laikraštuką. Šia tema forume taip pat yra puikių idėjų, ir laikraščių pavyzdžių nemažai, tik reikia nepatingėti paskaityti. Jau užsisakiau pas forumietę Jolantą_Š šaukštus išdeginti (vienas šaukštas - močiutei - kad turėtų kuo anūkėlei skanią košę išvirti, o kiti du - krikšto tėveliams - kad neužmirštų, jog turi krikšto dukrą, kurią, kai apsilankys, turėtų kuo pamaitinti.) Dar krikšto tėvams žadu įteikti po puoduką su krikšto dukros atvaizdu - kad, gerdami kavą, savo krikšto dukrą prisimintų, ir įrėmintus įsakymus (dėl įsakymų dar neapsisprendžiau: galbūt užsakinėsiu pas forumietę Vitaliux, kuri labai gražiai užrašo ant audinio).
Sveika prisijungus

labai smagu kad nori kartuplanuoti ir pasidalinti idėjomis. Būtų labai smagu jei turėtum kokių nuotraukėlių ar nuorodų, įkeltume į sąrašą. Nuotraukom esu padarius www.fotki.com albumėlius, ten jau keli katalogai yra. Jei kažką esi išsisaugojus, gal įkeltum ir ten. Bus kitom lengviau rinktis idėjas, taip greičiau planuosime krikštynas.
aš pati laikraštuko nedarysiu

tai ypač šia tema nelabai ką turėsiu įkelt tai labai lauksim pagalbos.