o mes savo suneli krikstysim liepos 25d.bus 18 zmoniu.ir kas kebliausia tai bus dvigubos krikstynos
suku galva kaip cia ka paruosus kad visiems butu smagu..
na dar ir del to galvele reikia pasukti kad vyro gimine lenkai o mano lietuviai
na zinot lenkai labai prietaringi ir jei kas bus ne taip tai paskui ir pletkins per visa gimine
antras angelelis kuri krikstysim tai bus mano sesers dukryte, mes su vyru busim krikstateviais...na tai vyro gimine nelabai ir pazista mano sese nes ji gyvena londone tai reiks kazka mastyt tokio su tais zaidimais ir dovanelem kad nieks neliktu nuskriaustas...
kol kas dovaneles sugalvojau tokias:
musu maziaus krikstateviams - issiuvineti ranksluosciai ir isakymai
mociutems - isdeginti sausteliai ir stiklainiai su manu kruopom ir cukrum kad kose skaniai nepamirstu isvirti
seneliui - muilo, kad anuka ir anuke ismokintu svaros ir pieno stiklini buteliuka ismarginta karvemis, kad anukai visada butu pagirdyti
proseneliams - albumeliai su anuko nuotraukomis ir graziais zodziais
kitai prosenelei - albumiukas su anuko ir kitas albumiukas su anukes nuotraukomis ir graziais zodziais
visiems sveciams lauktuviu padarysiu 'Dominyko' ir 'Lijanos' kriksto vardinius sokoladus ir laikrastuka
na o is kitos puses jau statuso krikstateviai krikstodukros mamai dovanosim isakymus ir angeliuka, o krikstadukrai auksine grandinele su auksiniu medaljonu ir kitoj pusej isgraviruosiu inicialus ir dar kol kas nezinau ar krikstynu data ar gimimo data ir svori su ugiu?
na dar dviratuka jai dovanosim ir beabejo siusiu jai suknyte
kol kas tiek
jei kas nors daugiau zinot apie lenku paprocius gal galetumet parasyt kad neliktu isizeidus vyrro puse nes jau jo mociute tikinti tai oi oi oi