Įkraunama...
Įkraunama...

Tu jau pas mus...

QUOTE(Lishka @ 2009 03 05, 18:17)
Labai gražu  wub.gif su kiekvienu tuk tuk ir pan. man nubėgdavo šiurpuliukai, o jau kai pradėjau skaityt tą pokalbį mamyte ... tai neišlaikiau ir apsiverkiau labai labai  blush2.gif oi HA, neturiu žodžiu  wub.gif

Viskas, dabar jau ir aš žliumbiu cray.gif Susirinko pogimdyvininkės pavirkaut cray.gif
Atsakyti
Jetus kaip grazu, nors as nei gimdyvine,nei pogimdyvine ( lotuliukas.gif , geraja prasme) verkiau kaip didele, ujjjjjjj kaip grazu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(boruzele_adeliuke @ 2009 03 05, 18:35)
Jetus kaip grazu, nors as nei gimdyvine,nei pogimdyvine ( lotuliukas.gif , geraja prasme) verkiau kaip didele, ujjjjjjj kaip grazu 4u.gif .

Smagu, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
Nu ką, ir aš jau spejau cray.gif Labai džiaugiamės už jus ir už tokį stiprų ryšį su dukryte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vaje... wub.gif Kaip gražiai... wub.gif Kaip šiltai... wub.gif papasakota dukrytės atėjimo į pasaulį istoriją... wub.gif
Prisidedu prie ašarojančių cray.gif
Atsakyti
Labai miela istorija wub.gif O jau Pupciuke kokia grazuolyte wub.gif sekmes jusu seimynelei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2009 03 05, 19:18)
Nu ką, ir aš jau spejau cray.gif Labai džiaugiamės už jus ir už tokį stiprų ryšį su dukryte wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(braškytė @ 2009 03 05, 20:21)
Vaje... wub.gif  Kaip gražiai... wub.gif  Kaip šiltai... wub.gif  papasakota dukrytės atėjimo į pasaulį istoriją... wub.gif
Prisidedu prie ašarojančių cray.gif

QUOTE(linausius @ 2009 03 05, 20:24)
Labai miela istorija wub.gif O jau Pupciuke kokia grazuolyte wub.gif sekmes jusu seimynelei 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū, merginos friends.gif
Atsakyti
super istorija....
Atsakyti
HA, wub.gif wub.gif wub.gif
P.S. "laikiaus" kol skaiciau, bet toj vietoj, kur pradejai kalbetis su madam...apsizliumbiau...griebia uz sirdies 4u.gif
Atsakyti
apsiverkiau ir as del to pasviro teksto... grazu labai
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 03 05, 18:01)
O su Pupce ''kalbėjaus'' visų sąrėmiu metu  ax.gif

Hm, o aš maniau, kad su manimi... g.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2009 03 05, 21:59)
Hm, o aš maniau, kad su manimi... g.gif
lotuliukas.gif

Su tavim sms susirasinejo liezuvis.gif lotuliukas.gif