Įkraunama...
Įkraunama...

Įrankiai sode, darže, gėlyne

O akumuliatorines krumu ir zoles zirkles geras dalykas? g.gif pas mus yra formuojamu medeliu, buksmedziu. Tai sakau gal pasitesina toks dalykas? bigsmile.gif
Atsakyti
Tokiu neturiu tad negaliu patart.
Atsakyti
Turiu akumuliatorines krumu, gyvatvoriu zirkles. Pasiteisina smile.gif . Labai gerai, kai reikia kirpti gyvatvore juostoje, kerpa tolygiai ir greit. Nereikia tasyt laido - irgi didelis privalumas.Turiu tokias jau 5 metai http://www.jaunuolia...us-ir-kroviklio. Neaisku, kiek cia dar veiks schmoll.gif . Minusas - ribotas veikimo ciklu skaicius. Issieikvoje sie akumuliatoriai bent kol kas buvo neatnaujinami rolleyes.gif ax.gif . Gal jau dabar ir pasikeite kas. Galima pasiklausinet, gal kitu gamintoju schemos prieinamos atnaujinimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlins: 03 rugsėjo 2015 - 20:16
As norejau pirkti sitas:

http://www.rankis.lt...

Bet toj pacioj firmoj patare imti kitas, nes tipo geresnes. Baterija talpesne, veikimo laikas ilgesnis ir tt. Be to dvigubai pigesnes. Siandien turiu jau gauti ir rytoj reiks isbandyti. Gyvatvores pas mus nedaug, bet yra nemazai buksmedziu, tuju ir kitokiu spygliuociu, kuriuos reikia formuoti, tai patare imti su trumpesniais asmenimis, kad butu patogesnes formavimui. Na ziuresiu kaip cia bus, bet girdejau jau is keliu zmoniu, kad labai pasiteisinantis dalykas. Tai va laukiu siandien tokiu:

http://rankis.lt/lt?...
Atsakyti