mano 5 metu vyrukas nemoka saugot, tik pasakyk kad paslapitis, tai nei nemirktelsi kaip visi zinos, net pats kartais kai prisidirba ka, sako nesakom teciui, bus musu paslaptis, bet kai visada tetis pro duris, tai ir mano ir savo paslaptis iskloja
Nemokinu savo dukreles laikyti jokiu paslapciu Tegul jinai sako viska kaip yra vietoj slepti o gal netgi bijoti ispasakoti Nenoriu kad su kitais paslapciu turietu
QUOTE((ieva) @ 2011 03 12, 17:52)
mano 5 metu vyrukas nemoka saugot, tik pasakyk kad paslapitis, tai nei nemirktelsi kaip visi zinos, net pats kartais kai prisidirba ka, sako nesakom teciui, bus musu paslaptis, bet kai visada tetis pro duris, tai ir mano ir savo paslaptis iskloja
Maniškis vienas prie vieno
Mes neturim paslapčių, ir vaiką skatinam jų neturėti, kad apie viską atvirai kalbėtų
Bet kartais vyras pasako, kad kažko nesakytų mamai(ar kai dovaną kartų perką,ar šiaip) Bet dažniausiai vaiko paklausus, kur buvot išsiduoda, net nenorėdamas Arba paklausi stengesi nesakyti, bet matosi, kad meluoja, arba išvis neatsako ir išeina iš kambario
Bet kartais vyras pasako, kad kažko nesakytų mamai(ar kai dovaną kartų perką,ar šiaip) Bet dažniausiai vaiko paklausus, kur buvot išsiduoda, net nenorėdamas Arba paklausi stengesi nesakyti, bet matosi, kad meluoja, arba išvis neatsako ir išeina iš kambario
Sunku maziesiems nusaugoti paslaptis.retai kuris naujienom nepasidalina su kiemo draugais ar giminemis:)tokie jau tie vaikai:)
Musiskis ir nemoka saugoti,nors vaikai gi,kam tos paslaptys-bendraukime atvirai
Maniškiai nemoka saugoti paslapčių...nupirkom teveliui dovanų visi kartu Gimimo dienos proga, tai ne tik papasakojo, bet ir parodė
Maniskis kaip kiekvienas vadovelis raso, jei ka slepie stove, rankos uz nugaros jau zinok kazka pridirbo