Mano didžioji tikra pliotkų bobutė,vos tik ką išgirsta,tuoj išpaskoja O jei paprašau,kad nepasakotų,tai vistiek išplepa ir dar prideda,kad mama liepė nesakyti ir pam param pam...
maniškis tai irgi dar nesupranta to žodžio prasmės, ypač kai teės grįžta iš darbo ,tai viską papasakoja, man tai jis taip neatvirauja ,kaip tėveliui.o kai paprašau kad nesakytu, tai pirmoj eilei ir išpliurpia viską.
QUOTE(kariola @ 2007 12 18, 19:43)
Mano didžioji tikra pliotkų bobutė,vos tik ką išgirsta,tuoj išpaskoja O jei paprašau,kad nepasakotų,tai vistiek išplepa ir dar prideda,kad mama liepė nesakyti ir pam param pam...
Pas mus tas pats. Kas tik namie atsitinka, gali buti ramus, kad artimiausiu metu visa gimine apie tai suzinos. Atrodo, nemaza jau (6m.), daug supranta. Kai paprasau kazko nesakyti, paklausia kodel. Paaiskinu, rodos, sutariam. Bet liezuvelis kaip botagelis
Papildyta:
Gal kai vaiku paprasai nieko nesakyti ir dar paaiskini, jie , matyt, pasijaucia labai svarbus, kad suauge jais pasitiki, ir nori tuo svarbumu pasidalinti su kitais
Mano sunus ir gi negali issaugoti paslapciu. Viska isplepa. Va tetukas vyniojo kaledines dovaneles mamytei o jis padejo. O kai gryzau namo, jis man iskarto, tetukas tau vyniojo dezuciu i popieriuka O vyras jam buvo pasakes nesakyk mamytei, Tai MB sake, kitais metais tikrai nevynios kalediniu dovaneliu kai jis mato
Manoji taip pat pat viska isplepa o ypac tevukam, o jei dar jos paklausia ko tai nesustodama plepa bet pradejau aiskint kad namu paslapciu niekam negalima pasakoti, ypac tevukam po truputi lyg ir pradeda suprasti, bet kai jos klausineja nemoka sumeluoti dar
aha susitariam su mazium kad teciui nesakom kad masina pirkom, ar saldaini koki, tai tik tete pro duris mazas viska i rankas " ziurek mama pirko" " duosim jai i kaili"
O mano sunus nuo 4 metu moka saugoti paslaptis
QUOTE(lengvute @ 2004 03 22, 13:20)
Mes su dukrom turim kelias bendras paslaptis nuo vyro ir jis su mano vyresnėle turi paslaptį (bet aš ją žinau , tik apsimetu, kad nežinau ), žiūriu, šias paslaptis vaikai saugo, bet jei pasaki "niekam nesakyk" tai būna, kad pasako, o jei pasakai "paslaptis"-nesako, bent jau kol kas
Ar turit su vaikais savų paslapčių, kaip jiems sekasi jas saugot ?
Ar turit su vaikais savų paslapčių, kaip jiems sekasi jas saugot ?
oj su tom paslaptim tai ,susitariam kad turim paslapti,kad nesakys niekam,teciui irgi,grizta tetis ir bega jam sakyt i ausi ta paslapti,bet liepia niekam nesakyt
Manasis tai saugo paslaptis,saunuolis
Mano vyresnele (6 m.) plepute kai reikia.Gal kad mergaite. Visas paslaptis darzelio auletojos zino, pries anyta tenka pastoviai rudonuoti, viska ispasakoja ir dar dadeda kad mama liepe jums nesakyti... anyta su mielu noru viska perpasakoja ir atsidziaugti negali, kad sunelio semoje "snipa" turi