Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija - Malaga

Is didesniu "perliuku" isrinkom Sevilija. Granada ir Cordoba palikom kitam kartui. Norejosi ir prie juros paguleti.
Sevilijairgi patiko. Nors pranasavo lietinga ora, Sevilijoj buvo sauleta ir virs 30C. doh.gif
Katedra Giralda. I vidu neejom, kaina maciau apie 8 eurus.
user posted image
user posted image
user posted image
Ejom i Reales Alcazares rumus 8,5eur, Rumai nemazi, todel uztrukom ilgam.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Sodas
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Dar is didesniu miestu labai patiko Cadis.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Vaziuojant atgal norejome issimaudyti, bet pamacius vaizdeli paskubejom atgal i masina.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Daugiausiai ispudziu paliko Gibraltaras lotuliukas.gif
Mano mama manes nepaklause, nese maisiuka su sausiainiais, is pradziu graziai dalinom bezdzionems sausiainius, fotkinom, bet paskui pamete didelis makaka, pradejo atimineti maisiuka, uzsoko mamai ant sprando ir nenulipo kol neateme. Gerai kad neapdraske. Bet andrenalino ir juoko doze gavom nemazai thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Va koks patenkintas sedi biggrin.gif
user posted image
Paskui tik pamateme zenkla doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Pakilom auksciau paziureti kitu bezdzioniu, kol fotkinom, juokemes, musu vaika bezdzione uzpuole. Mes tik pamatem, kad verkia. Paskui pasakojo, kad stovejo i mus ziurejo, ir pajuto kazka sunkaus, matyt bezdzione uzlipo, o ji issigando numete ir ta turbut su nagais suspaude, bet aciu D. ne iki kraujo, maza melyne tik liko. unsure.gif
Is ten atsiveria pasakiski vaizdai wub.gif
user posted image
user posted image
Paskui pavaisciojom pagrindine gatve, apvaziavom aplink per tunelius visa Gibraltara ir ivaziavom vel i Ispanija.

Papildyta:
Norejau biski ispudziais pasidalinti, o isejo vos ne fotoreportazas. doh.gif
Atsakyti
Sveiki, šiuo metu studijuoju Ispanijoje ir maišau šią šalį kiek tik laikas ir finansai leidžia 4u.gif Jei kam įdomu, čia galite pasiskaityti mano pastebėjimus apie Ispanijos žmones 4u.gif http://www.jaunimoke...ui-du-buciniai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~FrenchBulldog~: 17 spalio 2012 - 14:20
Sveiki,

Ar aš nematau, ar tikrai dabar Rynair nebeskraidina į Malagą? Kaip pigiai savarankiškai šiuo metu galima nuskristi iš Lietuvos?
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2012 10 26, 22:05)
Sveiki,

Ar aš nematau, ar tikrai dabar Rynair nebeskraidina į Malagą? Kaip pigiai savarankiškai šiuo metu galima nuskristi iš Lietuvos?

na mums pigiausiai gavosi su Ryanair.... iš Vroclavo hihihi.gif grįžom tik šį pirmadienį, įspūdžiai geri thumbup.gif , tiesa pačios Malagos nematėm blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 26 spalio 2012 - 23:26
Isimylejau viska ten smile.gif lekem lapkricio gale, buvo nuostabu... visur keliavom peskomis, is oro uosto su tasem susiradom savo viesbuty Guadalmaroj wub.gif pamatem ir apkeliavom daug smile.gif kazkas sake, kad primena arabiskas siuklsiu pilnas vietas, tai nesutinku isvis, uzlekit pas mus i Londona, dar ne to primins biggrin.gif

P.S. esu buvus daug kur, bet Ispanija man tokia sava pasirode, europine, net nzn kodel, nieko bendro su ja neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Kas planuojat keliauti po Ispaniją ir pažinti ją artimiau, prašom kelionių informacijos bukletų ir žemėlapių pavidalu, surinktų iš Vivatur parodų, anglų kalba: bendras Ispanijos bukletas, Ispanijos žemėlapis, 2 bukletai apie Andalūziją, bukletas apie Barseloną, Barselonos žemėlapis, bukletas apie Gran Canaria (yra 2). Ką domina, prašom atvykti pasiimti, čia Vilniuje.
Atsakyti
Sveiki, reikia jusu patarimo! Atskrendam i Malaga ir keliausim i Gibraltara. Rekomenduokite koki grazu kurorta toje atkarpoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2013 06 18, 17:22)
Sveiki, reikia jusu patarimo! Atskrendam i Malaga ir keliausim i Gibraltara. Rekomenduokite koki grazu kurorta toje atkarpoje  4u.gif

Mes gyvenom Casares del Mar

http://www.albaytbeach.com/ wub.gif
Cia daugiau ramiam poilsiui ant juros kranto vacation4.gif

Pries tai gyvenome Benalmadenoje, apie 20min su traukiniu nuo oro uosto. Cia yra kur pasivaiksciuoti grazi promenada, parkas.
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2012 10 26, 21:05)
Sveiki,

Nežinau čia Jums pigu ar ne, bet pvz rugpjūčio 15-22 iš Vilniaus į Malagą su 1 persėdimu ~160 EUR Tarp persėdimų ~2 ir 4 val.
Nejieškojau pačių pigiausių variantų kokiomis datomis, bet dūriau pirštu į bet kokia biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, ar galite man padeti, vakar nusipirkom bilietus i malaga po 5savaiciu, o mes dar neturim nei viesbucio, nuo skaitymo jau galva sukasi ir vaizdas mirguliuoja blink.gif busim 9dieneles su vyru ir dukryte 3.5metu, todel klubai nedomina, galvoju viesbutuka sakytis toremolinoje, kiek skaiciau grazus papludimiai, yra krokodilu ferma ir akva parkas. Ka manot? I kurias keliones verta vykti i kures nelabai? Kordoba, Sevilija, Tanziras (morokas)? Ar kas nors buvot krokodilu fermoje? Ar patiko? O akvaparke? kuris akva parkas geresnis, Tivoli World- Benalmádena ar prie krokodilu fermos?
Taigi klausimeliai butu tokie Prasau labai pagalbos
Atsakyti